Suits [TV] - δικηγοροδράμα και όχι μόνο

νέο κόλλημα

το στόρυ

γαμάτος δικηγόρος προσλαμβάνει wannabe δικηγόρο χωρίς δίπλωμα με φοβερή μνήμη/κατανόηση, για να γίνουν 2 γαμάτοι κ να γαμουν κ να δέρνουν σε υποθέσεις

γιατί;

για την χημεία των 2 χαρακτήρων, την θεότητα Μeghan Marklet, http://www.imdb.com/name/nm1620783/, τον ενδιαφέρονται κακό εντός γραφείου και το μεγάλο μυστικό του πιτσιρικά μη-δικηγόρου που τον ταλαιπωρεί.

ε και;

εξυπνακίστικο χιούμορ κ “γαμάω ο κουστουμάτος”, σε μια σειρά πιο δραματική/σοβαρή από το Boston Legal, αλλά κ ευτυχώς πιο αληθοφανή και με κανονικούς χαρακτήρες.

πόσο;

45λεπτα γαματοσύνης. σε λίγο ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος

για ποιους ;

αν σας αρέσουν τα δράματα γραφείου κ τα… κουστούμια, πλησιάστε. εμένα, που αντιπαθώ κ τους δικηγόρους, με κόλλησε.

Πόσο χάρηκα γι’ αυτό το θρέντ!!!

Μόλις είδα το δημοσίευμα για τον Harvey Spector στο News247 και κατ’ επέκταση στο Oneman.gr λέω ας τσεκάρω την σειρά, μιας και βαρέθηκα αρκετά φέτος το True Blood και το Breaking Bad δεν μου φτάνει.

Περιττό να πω ότι τελείωσα και τις 2 σεζόν συνολικά σε 2 βδομάδες.
Χθες παρεμπιπτόντως είδα το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

[SPOILER]Ξετρελάθηκα με όλο αυτό που κρυβόταν από πίσω. Δεν λέω παραπάνω. [/SPOILER]

Ναι, στην αρχή ο Harvey μου την έδινε στα νεύρα, αλλά σαν γυναίκα και εγώ ερωτεύτηκα :smiley: Γαματοσύνη, στυλ, ομορφιά κτλ!

O Mike Ross από την άλλη άρχισε να ανεβαίνει αρκετά σαν χαρακτήρας και να έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι, το οποίο δεν ισχύει και τόσο. Έτσι φαίνεται, αλλά αυτό το κωλοπαίδι το είχε καβαλήσει εξ αρχής. Απλά τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να το κάνει άνετα και με ένα κουστουμάκι.

Λατρεύουμε επίσης γλυκιά Rachel. Στεκόμαστε σούζα στη γυναίκα πρότυπο Jessica. Και φυσικά προσκυνούμε τις πιο κάλτ μορφές που έχουν υπάρξει σε σειρά τον Lοuis.

Αυτά από μένα. Εγώ τη λάτρεψα τη σειρά. Δεν γουστάρω μια δικηγόρους, αλλά με τρέλανε τόσο η γαματοσύνη τους, μέσα στα λεφτά, τις πουστιές κτλ…
Θαρρώ δεν θα αρέσει σε πολλούς, όπως και δεν ξέρω πόσο άνετα θα την τραβήξουν, εγώ τη γουστάρω ήδη.

χα υπάρχουν και άλλοι !

πες μου μόνο αν η δεύτερη σεζόν ειναι ανάλογα καλή με την πρώτη (μόλις τελείωσα την πρώτη) γιατι στο ιντερνετ ειδα πως εχει πάρει ανάμεικτες κριτικές η σειρά σαν σύνολο

Τις είδα τόσο “μαζί” που δε ξεχώρισα πρώτη και δεύτερη σεζόν. :slight_smile:
Πέρα από αυτό, μου άρεσαν εξίσου και οι 2, απλά θεωρώ ότι η δεύτερη ανακατεύει παραπάνω τις ζωές τους. Δείχνει σαφώς περισσότερα πράγματα, εξηγεί κάποια άλλα. Γίνονται ωραία σκηνικά κοινώς. Νομίζω μου άρεσε περισσότερο. Είχα περισσότερη αγωνία.

Η δεύτερη παίζει να είναι πέντε φορές καλύτερη.

Νταμπλ ποστ γιατί το πρωί ήμουν δουλειά και δεν μπορούσα να αναλύσω.

Λοιπόν, η σειρά είναι ο ορισμός της απόλαυσης. Δεν υπάρχει επεισόδιο που να περάσει στο ντούκου παρόλο που δεν έχει και τίποτα το ανατρεπτικό σαν σειρά.
Στην πραγματικότητα είναι τίγκα στα κλισέ και στις ευκολίες αλλά αυτό δεν ενοχλεί στο ελάχιστο.
Ειδικά η δεύτερη σεζόν είναι εκπληκτική.
Τα επεισόδια της πρώτης σεζόν μοιάζουν πιο αυτοτελή από αυτά της δεύτερης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγωνία στη δεύτερη σεζόν να είναι στο κόκκινο χωρίς σταματημό.
Επίσης εκπληκτική η βελτίωση του Μάικ στη δεύτερη σεζόν, αφού από ένας αδιάφορος βουτυρομπεμπές γίνεται επιτέλους άντρας.
Χάρβεϊ και Λούης θεοί και τέλος. Ειδικά ο δεύτερος που είναι η αναμφίβολη μορφή του σόου. Ο τύπος είναι σαν καρτούν, δεν γίνεται να υφίσταται αυτή η φάτσα, αυτές οι γκριμάτσες, οι διαρκείς μαλακίες που λέει. Απίστευτος και ειδικά στη δεύτερη σεζόν υπάρχουν φάσεις που κλέβει με χαρακτηριστική άνεση την παράσταση.
Επίσης κάτι άλλο που γουστάρω άπειρα στη σειρά είναι οι συνεχείς αναφορές σε ταινίες και μουσική (κάτι που επίσης αυξάνεται κατακόρυφα στη δεύτερη σεζόν). Μερικές φορές συζητάνε οι πρωταγωνιστές χρησιμοποιώντας μόνο ατάκες από ταινίες, κάτι που βρίσκω τρομερά ευρηματικό.

Γενικότερα εκπληκτική σειρά. Πολύ χιούμορ, σάτιρα και ενώ έχει αφέλειες και κλισέ, αυτά δεν αμαυρώνουν στο ελάχιστο τον απόλυτα ψυχαγωγικό της χαρακτήρα.

το πιο χαβαλεδιαρικο(σε στιγμες) Boston Legal το εχει δει κάνεις?
απόλαυση ακόμη και οταν πήγαινε με τον αυτόματο πιλότο.

*επική στιγμή!
[B] denny crane [/B]γαμω!

μονο Boston Legal\m/

το παραπανω με ψηνε, αλλα ειδα οτι το προτεινει αυτο το ιντερνετικο κοστοπουλικης φυσης αισχος ονοματι Oneman και ειμαι τοσο ρηχος ωστε θα το αποφυγω προς το παρον…

danny crane:’)

τελος του οφτοπικ…

o Λούης είναι ο καλύτερος ηθοποιός του cast. μόνο και μόνο επειδή μοιάζει με αρουραίο, στηρίζουμε \m/

κατά τα άλλα έχουμε δει Boston Legal (μιας κ φαίνεται πως δεν διαβάζετε το εισαγωγικό μου ποστ), και θυμόμαστε την γαματοσύνη του και την παρωδία των δύο τελευταίων του σεζόν επίσης…

[QUOTE=montecristo;1398786κατά τα άλλα έχουμε δει Boston Legal (μιας κ φαίνεται πως δεν διαβάζετε το εισαγωγικό μου ποστ), και θυμόμαστε την γαματοσύνη του και την παρωδία των δύο τελευταίων του σεζόν επίσης…[/QUOTE]

διαβαζουμε ρε. απλα δεν παει σε εσενα μονο η ερωτηση.
και ναι. προς το τελος οι σεζον απλα πηγαιναν…

εε σειρά που έχω δει και την έχει προτείνει ο μοντε δεν μπορεί παρά να είναι άριστη. Μέσα σε 2 μέρες είδα ότι έχει βγει (οκ ναι no social life, who cares…) πέρασα απίστευτα. Ευχαριστήθηκα κάθε επεισόδιο. Συμφωνώ με ότι έχει πει ο μοντε και ο κάισερ σε όλα περί σειράς. High light οι ατάκες από ταινίες σαφώς.

για τους χαρακτήρες τι να πω ένας και ένας:

Ο κύριος(Χάρβεη) “κλείνω” υποθέσεις , νάρκισσος μέχρι αηδίας. Που σε συνδυασμό με τον ανερχόμενο κύριο (Mike) “θα κλείνω” και εγώ υποθέσεις αποτελούν απολαυστικό δίδυμο. απολαυστικότατο πραγματικά. ατάκες πάνε σύννεφο πατέρας - γιος.

Λατρεία η Ντόνα. Πως την έχετε ξεχάσει?! Πραγματικά 2 επεισόδια έλειψε από το πόστο της και μου φάνηκε κάτι κενό να υπάρχει στον αέρα.

Για Ρέιτσελ τι να πούμε αγάπη μόνο8) . Αν και πραγματικά έχω βαρεθεί τις μαλακίες του Mike. Δλδ αν είναι δυνατόν. Πόσοοο φλούφλης είναι. Από τη μια γκάφα στην άλλη με την κοπελιά, κρίμα είναι.

Τον Λούις πραγματικά δεν το έχω συμπαθήσει καθόλου. Δεν τον πάω. Αν και καταλαβαίνω την προσφορά του σαν χαρακτήρα, δεν.

ωραια σειρα, την ξεπεταξα στο ετσι.

αρκετα κλισε, αλλα ο χωρος που αντιπροσωπευουν ειναι ετσι κι αλλιως γεματος κλισε οποτε τι να κανεις.

Γενικα εχω ενα θεματακι με τους κουστουμάτους γενικά, ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΡΟΚΕΝΡΟΛ ΨΥΧΗ, αλλα η σειρα βλεπεται ευχαριστα - αντιθετως με το House of Lies, που αν και εχει cast απειρως καλυτερο - με εξαιρεση τον Louis - ειναι τοσο εμετικο, που δεν αντεξα πανω απο 4-5 επεισοδια.

Και γω δε μπορω να ξεχωρισω σεζον γιατι τα ειδα μονοκοπανια, αλλα στη δευτερη η πλοκη ειναι πιο ενιαια και οι ξεχωριστες υποθεσεις ειναι πιο λιγες.

Επισης ειμαστε με Jenny. Και αγαπαμε Donna γιατι δε μας νοιαζει που ειναι σιτεμενη.

H φατσα του λουις μου θυμιζει ενα πολυ συγκεκριμενο κακο αρουραιο απο καρτουν, αλλα δε μπορω να το εντοπισω με τιποτα. Επισης, ολα τα λεφτα ειναι οι ολοσωμες δικες του φωτογραφιες στο γραφειο του. θεος.

και μιας και αγαπαμε και τις ατακες απο ταινιες, παρε και απο αλλη σειρα

[SPOILER][/SPOILER]

υγ, Gina Torres, θασαι για παντα η Zoë Washburne οσα συνολακια και να βαλεις.

πλακα εχει, δειτε το, δεν θα σας αλλαξει τον κοσμο, αλλα φετος εχουμε ελαχιστα πχιοτικα πραματα

Μόνο Ντόνα ρε, γιατί είμεθα άντρες. Τι να κλάσουν τα κοριτσάκια μπροστά της;

Αγαπη μονο! \:D/

μόνο rachel και σας καλώ σε poll

φτιάξε8) In Donna We Trust!

:open_mouth: dafuq jenny? τώρα το συνειδητοποίησα 100%. για κανένα λόγο όμως και για πουθενά.

rachel, δεν ξέρω τι είχα πιει στο προηγούμενο ποστ, μπερδεύτηκα

bring it on

κακα τα ψεματα, η Δοννα ειναι κακια προσπαθεια απομιμησης της θεοτητας Red στο Madmen.

το Madmen ειναι πιο αργο απο το ρετσινι που τρέχει στο δέντρο

ε καποιες σειρες ειναι φτιαγμενες και για προβληματισμο οχι μονο για πασατεμπο.