Λέτε να φερουν έτσι X-Men και F4;
ναι πάρα πολύ πιθανό
Διασκεδαστικό το Endgame.
Έχοντας δει όλες τις προηγούμενες ταινίες δεν είχα πρόβλημα να αντιληφθώ τα πάντα αλλά κάτι κοπελίτσες δίπλα μου όλο λέγαν “τι είναι αυτό”, “Που ήμαστε τώρα”. “Γιατί έγινε αυτό”.
Ο Lupin παραπάνω τα λέει όλα ακριβώς όπως τα σκέφτομαι και εγώ. Θα μπορούσα να το είχα γράψει και εγώ αυτό το κείμενο (απλά όχι τόσο εύγλωττα).
Παρατηρήσεις (δεν νομίζω ότι χρειάζεται spoiler):
-
Τα κόμικ ριλιφ του Θορ και Ρόκετ ήταν πετυχημένα, του Αντ-μαν μας τα έπρηξαν να πετάγεται σε κάθε διάλογο και να πετάει κοτσάνες.
-
Πιστεύω θα ήταν καλύτερη η μάχη στο τέλος αν ο Θάνος είχε μαζί του κάποιους elite πολεμιστές ακόμα όχι μόνο τους 5-6 που έχει τώρα… Αν και θα ήταν κάπως περίπλοκο καθώς δεν είχε και πολύ χρόνο να ετοιμαστεί. Έμοιαζε unfair όλοι αυτοί οι γαμώ και δέρνω μαζεμένοι.
- Το σκηνικό στο Stark tower ίσως να σηματοδοτεί επιστροφή του Λόκι
Είχε κλάματα στην αίθουσα για κάποιους θανάτους. Προσωπικά εγώ γέλαγα γιατί δεν τους συμπαθούσα ιδιαίτερα Μου τη σπάει ο Τονι Σταρκ . Οι μόνες σκηνές που κάπως με συγκίνησαν είχαν να κάνουν με το reunion Spidey/Stark και δεν μπορώ να τεκμηριώσω γιατί πάντως
Αίσχος η girl power σκηνή Μετά από Μπλάκ Πάνθερ (Μπλάκ πάουερ) τώρα έχουμε και αυτό.
Τουλάχιστον ο Μαύρος κάπταιν Αμέρικα είναι πεζοναύτης και δεν έχει δείξει σαν χαρακτήρας τέτοια σημάδια. Ξεκάθαρα η Μάρβελ προσπαθεί να παίξει με τα identity politics της Αμερικής τόσο για να το παίξει ενάρετη στους αριστερούλιδες/λίμπεραλς όσο και για να προκαλέσει τα πιο δεξιά στοιχεία της χώρας για να γίνει ντόρος online.
Τέλος, πάντα μου άρεσε πιο πολύ το σύμπαν των XMEN στο σινεμά και ελπίζω η Dinsney να μην το ξεφτυλίσει κάνοντας το πιο ανάλαφρο.
Αυτά
Αυτο που σας ενοχλουν σκηνες με δυναμικες γυναικες να το κοιταξετε. Ειναι το ιδιο (αλλα τελικα αρκετα χειροτερο) απο το να βλεπει μια γυναικα μια σκηνη με 5 αντρες να εμφανιζονται ως γαμιαδες και να ξενερωνει.
Η ταινια ηταν υπεροχη. Αξιο σηκουελ του Infinity War. Στο πρωτο μισο η ατμοσφαιρα ηταν καταπληκτικη, αν και ειχα ενα μικρο θεματακι με τις βολικες συμπτωσεις, αλλα στο δευτερο μισο εγινε ο χαμος του χαμου, με την καλη εννοια.
Μοναδικο μελανο σημειο για μενα η παρουσια της Brie Larson, ειναι πραγματικα μια ηθοποιος που δεν πολυμπορω να βλεπω πλεον. Η ξινιλα που βγαζει ειναι ανεπαναληπτη.
Προσωπικα το Phase 3 μου φανηκε μακραν το καλυτερο συνολικα. Απο τις πρωτες 10-15 ταινιες του MCU μονο τα Guardians Of The Galaxy ξεχωριζω προσωπικα, και το Civil War. Τα πρωτα 2 Avengers ειναι μετρια στην καλυτερη για μενα. Thor Ragnarok υπερεπος, Black Panther πολυ καλο, Antman & Wasp απροσδοκητα καλο, για Infinity War και Endgame περιττευουν τα σχολια.
ΥΓ. Elizabeth Olsen σε λατρευω και θα σε λατρευω μεχρι το τελος του κοσμου, απλα παντρεψου με.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Δεν έχει τελειωμό η κατηφόρα…
Εγώ πάντως θα κάνω την έκπληξη και θα πω ότι το casting δεν είναι κακό. Ο Pattinson μετά από εκείνα τα Twilight έκανε γενικά καλές επιλογές ρόλων και ωρίμασε πολύ σαν ηθοποιός. Είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή από Αφλεκ και μαζί με το Ριβς που τον αγαπάω θα μπορούσαν να δώσουν κάτι καλό. Δεν κρατάω και την αναπνοή μου βέβαια αλλά σαφώς και έχουν την προσοχή μου.
Καλα λεει ο αποπανως, μια χαρά ηθοποιός έχει εξελιχθεί ο Πάτισον + μετράει πολύ καλές συνεργασίες αλλά και ερμηνείες με σπουδαίους σκηνοθέτες… νέος, εξελίξιμος, έχει και ένα λίγο πολύ weird look, με το κατάλληλο σενάριο + τον Ρίβς θα μπορούσαν να δώσουν κάτι αξιοπρόσεκτο
τώρα τυχόν σχόλια για το Twilight ok ναι, έχουμε 2019 πλέον
αλλά από την άλλη, ε, μετά από 45 ταινίες Batman, who cares anyways…
εγώ ο φανμποης
δεν είναι λίγο μικρός για Μπάτμαν ;;; Ειδικά για το universe που ήθελε να χτίσει η dc
αν είναι κάπως έτσι , πάντως , δεν κακός
Δεν θα ειναι ταινια για το universe που ηθελε να χτισει. Θα παρουσιασει εναν νεαρο κ απειρο μπατμαν, κατι σαν το year one φανταζομαι.
Τι να πω, μακαρι να κανουμε κωλοτουμπα και με τα νεα τζοκερ κ μπατμαν να βελτιωθει το πραγμα.
Εγω που διαβαζω αποκλειστικα σχεδον μπατμαν εχω ενα φιλο μαρβελακια και οταν πιανουμε για ταινιες εχω να μιλησω 10 χρονια.
Γουστάρω κάργα να κάνουν τέτοια ταινία
μια χαρά τότε ο Πατισον , imho .
ομορφόπαιδο , καλός ηθοποιός με ωραίες γωνίες προσώπου —> άρα καλός Μπρους Γουεην
Μπατμαν θα είναι καλό challenge στο θέμα παρουσίας και ομιλίας ( ξύλο δεν θα ρίξει και ποτέ αυτός ) αλλά σε αυτά βάζουν χέρι και οι σεναριογράφοι . Έχω την άποψη ότι όλοι αυτοί είναι καλοί ηθοποιοί αν τους δοθεί κάτι καλογραμμένο .
http://georgerrmartin.com/notablog/2019/05/04/stuff-and-nonsense-3/
G.R.R. Martin εκθειάζει Avengers στο προσωπικό του blog.
Λογικο, αφου ηταν ταινιαρα.
ΛΟΛ για Pattinson, ισως περισσοτερο κι απο Affleck.
Επιλογες βασει σαγονιου, οπως ηταν παλιοτερα κι ο Clooney, αν ειναι δυνατον.
Τουλαχιστον ειδα σε meme οτι ο Pattinson μπορει να λαμπυριζει και να διωχνει τους κακους με την λαμψη του ως Batman.
Παντως για οποιον οντως ενδιαφερετε, high life, good times και ε-ννο-ει-ται το the rover (post apocalyptic με Γκαι Πηρς), εξαιρετικες ταινιες και με εξαιρετικο -και διαφορετικο στη καθε ταινια- Πατησον… ειδικα στο high life φετος -τοδα νυκτες πρεμιερας αλλα νομιζω βγηκε κ εδω πριν λιγο καιρο- ηταν τρομερος σε μια πολυ ιδιαιτερη κ ευρωπαικη ταινια…υπαρχει κ το Cosmopolis του Κρονεμπεργκ, μετριο κ αρκετα περιεργο με εξισου περιεργη ερμηνεια αλλα αξιοπροσεκτη σιγουρα… για νεαρος μπατμαν παντως ειναι ψιλο spot on -εδω υπηρξε ο Αφλεκ φορ γκαντ σεηκ-, το σεναριο να σας τρομαζει περισσοτερο
Second post but φρεσκο φρεσκο
http://flix.gr/news/cannes-2019-the-lighthouse-review.html
Μιλωντας ξανα για Πατησον, εξελιξη του σαν ηθοποιο και συνεργασιες… μαλλον κακο θα του κανει να ξαναμπλεξει με μεγαλα στουντιο και πλαστικες ταινιες σαν τις υπερηρωικες, τωρα που επιτελους ξεφυγε απο την σαπιλα των teenage ανοησιων προ δεκαετιας
Από τις πλέον αναμενόμενες η αποπάνω μετά το εξαιρετικό The Witch. Πριν λίγο και εγώ τις κριτικές διάβαζα.
lol 22% στο rt το dark phoenix. αντε καλο mcu τωρα oi xmen.
ΓΤΧΤ για Dark Phoenix, θα αναγκαστώ να πάω αύριο λόγω παρέας και της κεράς που σπάνε μπάλες για Χ ΜΕΝ κ ας είναι ότι είναι -εκδίκηση γιατί προχτές τους πήγαν θερινό Μπέργκμαν-…
Γ Τ Χ Τ