Καλύτερη θα ήταν κάποια cosplayer
Ωραίο το The Batman. Μου φάνηκε πολύ καλύτερος εδώ ως σαν παρουσία. Οι φωτογραφίες με είχαν βγάλει λιγάκι off.
Από τα υπόλοιπα περισσότερο ενδιαφέρον μου φάνηκε το Sucide Squade. Δεν βγήκε trailer αλλά ένα sneak peak με behind the scenes.
Γενικά μου αρέσει ο James Gun και εδώ φαίνεται να ετοιμάζει ωραία πράγματα, ενώ μου δόθηκε η εντύπωση πως πάμε για Rated-R ταινία. Για να δούμε.
Ωραιο τρέιλερ του The Batman, θυμιζει λιγο σαν ατμοσφαιρα το animated Batman του Bruce Timm/Paul Dini ενω γενικα εφερνε κατι και απο se7en και τα Arkham παιχνιδια της Rocksteady + το προφανεστατο, The Crow…μου εβγαλε μια κομιξιλα με την καλη εννοια που μου ελειψε λιγο στις ταινιες του Νολαν…
Η στολη μου αρεσε παρα πολυ, ισως πιο πολυ απο οσες εχω δει ως τωρα σε σινεμα μαζι με αυτη του Κητον!
Τζεφρυ Ραιτ φαινεται legit, Κολιν Φαρελ αγνωριστος και επισης φαινεται πολυ legit, η Κραβιτς οκ, ωραιο intro αλλα ουτως ή αλλως φυσιογνωμικα ειναι απο τα πιο accurate castings για την Catwoman, η στολη της ομως -αν ειναι η τελικη της εμφανιση αυτη- δεν μου αρεσε, ενω νομιζω το highlight θα ειναι ο Dano που βλεποντας να χτιζουν λιγο εναν τρομακτικο Riddler, σε συνδιασμο με ποσο ηθοποιαρα ειναι ο Dano, μπορει να παρουμε εναν αξιομνημονευτο main villain για ενα πιο noir ντετεκτιβιστικο Batman movie που επιτελους να μην ειναι ο Τζοκερ…
O Πατισον με την στολη μου αρεσε πολυ, χωρις αυτη θα εχει ενδιαφερον πως θα ειναι σαν Bruce Wayne μιας και αν κ σε μεγαλυτερη ηλικια απο τον Bale του Begins νομιζω τωρα, εχει αρκετα πιο νεανικο φυζικ συγκριτικα με ολους τους προηγουμενους Waynes… still ειναι πολυ καλος ηθοποιος και εχω ενδιαφερον να τον δω σε ενα τετοιο ρολο
Ματ Ρηβς εμπιστευομαι, τοχει κερδισει, οποτε για μενα πρωτο δειγμα της μοναδικης υπερηρωικης ταινιας που εχω πλεον ενδιαφερον να δω, θετικο και περιμενουμε…
Fan made, ο τυπος απλα ρησπεκτ.
Το αγαπημενο μου τραγουδι απο Νιρβανα εντωμεταξυ, 25 χρονια τωρα.
Περιμενω την επισημη εκδοση πως και πως, εκπληκτικο ρεμιξ
Μια χαρά το τρέιλερ ανυπομονώ για αυτή την ταινία
Bruce Wayne με φράντζα , μπας και πάει και κανένα θηλυκό στο σινεμά φαντάζομαι
Πάντως το κονσεπτ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Συν ότι γουστάρω πολύ μια ταινία με νεαρότερο Μπάτμαν/Γουέιν
Αυτό το “I am vengeance” σε σύγκριση με Conroy το λες και στενοχώρια.
Κατά τα άλλα King Shark και Suicide Squad γενικότερα
Something in the way και τα μυαλά στα μπλέντερ!!!
Παραδέχομαι πως υπήρξα σκληρός με την ταινία λόγω Πάτισον αλλά μετά το τρέιλερ θα του δώσω μια ευκαιρία.
Για το suicide squad έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα
Πέθανε ο Black Panther…
την μερα που βγηκε το Panther απο Pos…
43 χρόνων ρε φίλε. Τι να πεις. Κρίμα ρε γμτ.
Κι αυτός πολύ νέος. Κρίμα πραγματικά
Σαν βόμβα έσκασε αυτή η είδηση κρίμα…
Ωραίο μου φάνηκε. Σίγουρα διαφορετικό, πολύ διαφορετικό. Θα του έδινα μια ευκαιρία.
κ εγώ θα του έδινα μια ευκαιρία, φαίνεται όντως κάτι μη generic και αυτό αυτομάτως το κάνει ενδιαφέρον
Πολύ όμορφο φαίνεται αυτό. (duh)
Βέβαια θα βάζω επεισόδιο να παίξει και θα ντρέπομαι για λογαριασμό μου με τέτοιο όνομα για σειρά.
Παίζει η Όλσεν. θα το δω όλο και ας είναι η χειρότερη σειρά Έβερ.
Αυτό ακριβώς δεν αλλάζω ούτε καν τονικότητα που είχες στο μυαλό σου όσο το έγραφες
Δε περιμενα να μου κινησει το ενδιαφερον , αλλα φαινεται πολυ καλο!
Δε το πολυεψαξα αλλα βρισκονται σε καποιο παραλληλο συμπαν που εφτιαξε η Wanda? Ειναι μηπως η αρχη του MCU Multiverse?
Μαζι με Mando ανεβαζει τις μετοχες της η Disney+