Superhero Movies

το 1ο ισα που βλεποταν…το 2ο ειναι αθλιο οπως ηταν και η τελευταια ταινια του Thor,με αυτο το κακογουστο πραγμα που το βαφτισαν χιουμορ…

1 Like

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

Το Thor Ragnarok το θεωρω την καλυτερη ταινια της Marvel.
Πιο κατω βαζω τα δυο τελευταια Avengers και τα 2 Guardians Of The Galaxy.
Μια χαρα μου φανηκαν και τα δυο Spider Man με τον Holland, πολυ καλες ταινιες τις βρηκα.

Αντιθετως, απο Phase 1 και 2 ελαχιστες ταινιες σωζονται για μενα.

Το link δεν αφορά ταινία βέβαια αλλά κομικ, τα οποία όμως έχουν άμεση σχέση με τις κινηματογραφικές αποδόσεις των χαρακτήρων.

Ουσιαστικά θα βγουν sequel τόσο στην πρώτη ταινία Batman του 1989 όσο και στο Superman του 1978 σε μορφή κόμικ. Οι sequel ταινίες θα αγνοηθούν εντελώς και στις 2 περιπτώσεις και αρκετοί από τους χαρακτήρες που είδαμε σε αυτές θα επανασυστηθούν.

Αν και είμαι φαν των κινηματογραφικών sequels και στις 2 περιπτώσεις μου αρέσει η ιδέα πίσω από την σειρά αυτή πάρα πολύ. Ειδικά από την στιγμή που στο σκίτσο θα παραμείνουν οι μορφές των ηθοποιών.

Παλιότερα είχα στην κατοχή μου και το comic adaptation της ταινίας του 1989 και ήταν πραγματικά υπέροχο. Δυστυχώς κάπου σε κάποια μετακόμιση πρέπει να πετάχτηκε κατά λάθος.

Το εξώφυλλο για το νέο Batman κόμικ με κάνει μέχρι και να ανυπομονώ.

7 Likes

Η Μισελ Φαιφερ στα γυρίσματα του Batman Returns αποκεφαλίζει και τις 4 πλαστικές κούκλες σε ένα take. :heart: :heart: :heart:

5 Likes

Ποσο μα ποσο επος πια αυτη η γυναικα.

Το εχω ξανα-αναφερει καπου εδω στα φορουμς, αλλα αυτη η γυναικα σε αυτον τον ρολο ειναι για μενα οτι καλυτερο εχω δει ποτε και την ειχα ερωτευτει οσο μπορει να ερωτευτει καποιος μια γυναικα μεσα απο την οθονη (δηλαδη οχι παρα πολυ, αλλα ουτε και λιγο :stuck_out_tongue: )

1 Like

2 Likes

Το είδα πριν λίγο στο twitter (μόνο τον Joker/Jesus όχι το συγκεκριμένο αριστούργημα :stuck_out_tongue_closed_eyes: ) και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Εκείνη την στιγμή μου φάνηκε σαν φώτο από άλμπουμ των Cradle of Filth.

Αλλά ναι πρέπει να είναι από τα πιο γελοία πράγματα ever. Πλέον σκέφτομαι να δώσω μια ευκαιρία στο Snyder Cut, έστω σε δόσεις αφού το 4ωρο δεν αντέχετε, μόνο και μόνο για τα memes που πρόκειται να βγουν μετά.

1 Like

Σε δόσεις δεν θα βγει το Snyder cut ούτως ή άλλως ;;

Επίσης σορυ αν έχει αναφερθεί, αλλά φέτος θα βγει και το Long Halloween σε animation , ε ;;

Επί της ευκαιρίας μιας και είπα περί animations , κάθισα και είδα όλες τις ταινίες του New 52 της DC , κάπου στις 15-16 ταινίες που ξεκινάει με το flashpoint paradox και καταλήγει στο justice League apokolips war . Πάρα πολύ καλή σειρά ταινιών . Πραγματικά την κατευχαριστηθηκα και την προτείνω σε όποιον τα γουστάρει κάτι τέτοια

3 Likes

Καλοκαίρι Long Halloween το pt1 και φθινοπωρο το pt2

Snyder Cut 4ωρο cringe-fest τελικα,ταινία οχι σειρα

Snyder Cut εκεί έξω

Έχω δει το πρώτο δίωρο και το έκλεισα γιατί κόντεψε να ξημερώσει όχι επειδή δεν γουσταρα . Εγώ είμαι φανμπους οπότε δεν έχει καμία αξία η γνώμη μου … Αλλά είναι πάρα πολύ καλό μέχρι στιγμής

3 Likes

Και γω φανμπόης είμαι οπότε και το κράξιμο του αιώνα να πέσει θα με αφήσει αδιάφορο. Εδώ πέρασα καλά και με την προηγούμενη
Παρατήρησα ότι είναι 4:3 η αναλογία της ταινίας και όχι 16:9 σε κάτι screenshots… γιατί το προτίμησαν έτσι;

2 Likes

Καλά ναι , εμένα πχ μου άρεσε πολύ το Batman v Superman έστω και για αυτές τις 2-3 σκηνές και 2 ατάκες της

Το Justice League με θύμωσε πολύ . Ολοκληρωμένη άποψη θα συζητήσουμε όταν το τελειώσω σήμερα αλλά καμία σχέση . Μέρα με τη νύχτα

Σε σημείο να καταριέμαι τη WB για το έγκλημα που έκανε το 2017

( Αν και προφανώς τόσο πολύ υλικό δεν γινόταν να φτάσει στις αίθουσες. Εδώ όμως είχαν σκυλεψει και το πρωτότυπο υλικό του Snyder . Καμία σχέση )

1 Like

Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι δεν έχω ένα τετράωρο κενό για να τη δω :rofl:

2 Likes

θα την δω σαν επεισοδια…

1 Like

και εγψ σαν επεισοδια θα το παω γιατι μονοκοπανια δεν παιζει

Το ολοκλήρωσα σε 2 δόσεις . Άνετα το ξαναβλέπω μονοκοπανιά τόσο γαμάτο που είναι

Στεναχωριέμαι μόνο που το πολύ ενδιαφέρον storyline που ήθελε να αναπτύξει ο Snyder , αφενός θέλει άλλες δυο 4ωρες ταινίες , αφετέρου δεν βλέπω να ολοκληρώνεται ποτέ ούτως ή άλλως

Στο διάολο WarnerBros , όλα σκατά τα έχεις κάνει . Έχεις μια τελευταία ευκαιρία πριν γυρίσεις αποκλειστικά στα παιχνίδια και στα animations ( εκεί γαμάει )

#RestoreTheSnyderVerse και άφησε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του

4 Likes

Πες μου τετοια γιατι θα κατσω μετα να το δω

1 Like

Εγώ είμαι fanboy μην σε επηρεάζω με τον ενθουσιασμό μου

Μακάρι να σε πιάσει και εσένα και να σου αρέσει , τουλαχ. έδειξε σεβασμό στους χαρακτήρες ο Snyder και δεν θα δεις Batman να πιάνει τα παΐδια του και να βογκάει μετά από τις φάπες που του έριξε ο Superman :rofl: …Αντιθέτως βρήκα τον Batfleck πολύ πολύ cool Bruce Wayne & Batman

Επίσης , βγαίνει σήμερα βλέπω το Falcon / Winter Soldier . Ωραία εποχή για superhero fans σαν εμένα

2 Likes

Ναι ξεκινησε και αυτο

1 Like

Στο Snyder Cut νομιζω πως ο Snyder ξεπερασε τον εαυτο του, ηταν τοσο αχρωμα και γκριζα ολα που η προβολη γινοταν αυτοματα βαρετη

Σιγουρα πολυ ανωτερη απο το εκτρωμα του 2017, αλλα αυτο δε λεει και πολλα.

Εδω τουλαχιστον βλεπεις ενα πλανο και μια συνεπεια, ειτε σου αρεσει ειτε οχι το συγκεκριμενο πλανο και η συγκεκριμενη συνεπεια :stuck_out_tongue: Για μενα απλως εγινε σαφες πως δεν συμφωνω και ουτε ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για το ‘‘οραμα’’ του. Γενικα παιζει ναχει διαβασει μονο τα υπερβολικα και x-treme 90’s, ολα φαινονται εντελως επιφανειακα, προσπαθωντας να δωσει ενα gritty ρεαλισμο που απλως δεν λειτουργει. Τουλαχιστον κατι παει να γινει με πιο σωστο introduction χαρακτηρων και περισσοτερο backstory, αλλα χωρις τον απαραιτητο χρονο μαζι τους μεσω δικων τους ταινιων, τα μελη της JL εξακολουθουν να φαινονται σχετικα αμηχανα μαζεμενα απλα για να γινει η ταινια.

Μονο στο 1ο μισαωρο παιζει ναχει 5 γαμημενα μουσικα κομματια με slow motion, το βασικο φετιχ του. Καποιοι γουσταρουν υποθετω, εγω δεν την παλευω και συχνα περιμενω υπομονετικα να τελειωσει η καθε σκηνη.

Φλας παντως πολυ καλος, κλεβει ευκολα την παρασταση με καλο χιουμορ και δυνατες σκηνες. Λουθορ και Τζοκερ σταθερα απαισιοι, οτι χειροτερο απο καθε αποψη. Γενικα κριμα γιατι Καβιλ-Αφλεκ-Μιλερ-Μομοα θα μπορουσαν να δωσουν εξαιρετικα πραματα στο μελλον, ταιριαζουν πολυ στο ρολο τους αλλα δεν αξιοποιουνται οπως θα επρεπε. Τωρα μιλαω συνολικα για οτι κανουν στις ταινιες της DC, oχι απλως για το JL. Βασικα το Aquaman μου αρεσε και δεν το περιμενα, αλλα ο Aquaman της ταινιας του 2018 δεν εχει καμια σχεση με τον Aquaman του JL :sweat_smile:

Εχει τις στιγμες της η ταινια παντως, ο Σκοτομιδης καλος στις λιγες σκηνες του αλλα αισθητικα τον ηθελα περισσοτερο Kirby-κο.

Α και οταν λεμε Murderverse το εννοουμε, ολοι φονιαδες ε

1 Like