Superhero Movies

βασικα και εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει ντορος με αυτη την σκηνη…Μου φαινεται εντελως αδιαφορη.Και νομιζω οτι οταν θα παω να δω Μπατμαν,το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι να δω να κανει στοματικο σεξ…

Άκουσα στοματικό σεξ νυχτερίδας και μπήκα:

Έχει κυκλοφορήσει κάπου;

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για αυτή τη σειρά, τζαστ σέυιν’.

Νομίζω όμως ότι έχει γίνει μια παρανόηση και αρκετός κόσμος δεν διάβασε καν τις λεπτομέρειες για
την εν λόγω σκηνή και την σειρά στην οποία ήταν να διαδραματιστεί:

Για την εν λόγω σκηνή, η σειρά στην οποία ήταν να διαδραματιστεί είναι το hard R-Rated animated series ‘‘Harley Quinn’’. Mια εξαιρετική σειρά btw η οποία είναι μια υπέρ-ηρωική σάτιρα γνωστών χαρακτήρων του σύμπαντος της DC και δη του σύμπαντος του Batman υπό ένα πιο ενήλικο πρόσμα, γεμάτη με adult content όπως άπλετο gore, τρελό μπινελίκι + πολύ ανοιχτή με το sexual orientation των βασικών χαρακτήρων (η Harley κάνει πχ one night stand με την Poison Ivy ενώ έχει και αρκετές λεσβιακές σκηνές).
Δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ σε πρώτο βαθμό γιατί μπαίνει τέτοια λογοκρισία σε μια τηλεοπτική σειρά που είναι αμιγώς για ενήλικους με φουλ ενήλικη θεματολογία, με σκηνές όπως τις παρακάτω:

Από ότι φαίνεται αρχικά, το mass murder 10 ατόμων ή το να φοράς σαν στολή το δέρμα ενός ανθρώπου βγάζοντας παράλληλα κωμωδία, στα μυαλά των ιθυνόντων είναι κάτι λιγότερο σοκαριστικό ή ακραίο ή τεσπά προκλητικό από μια random oral sex scene.
Φταίει το animated ύφος της, μιας και δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από ένα The Boys?

Όχι, φταίει ότι ο κεντρικός χαρακτήρας της εν λόγω σκηνής είναι το no1 selling merch της DC και δεν επιθυμούν με κανένα τρόπο να ρισκάρουν την εικόνα του και τα μελλοντικά τους πχ κινηματογραφικά πλάνα, με το να τον έχουν να κάνει κάτι που ακόμα και με τον τρόπο που θα γινόταν (σε τίποτα σκοτάδια και σίγουρα όχι με αυτάρεσκα close up σε λεπτομέρειες γιατί η σειρά δεν είναι πορνογραφική -ιn a less σκοταδιστική διάθεση, δεν ειμαστε προφανώς στο 1940 που η οποιαδηποτε ερωτικη σκηνη σε ενα οποιοδηποτε εργο τεχνης θεωρειται και χαρακτηρίζεται δημοσιως και επισημα ως πορνογραφια- ) θα ‘‘στιγμάτιζε’’ αυτόν τον φάρο υπερηρωικής δικαιοσύνης και αρρενωπότητας, ή θα προσέβαλε στα μάτια του μέσου 15χρονου αμερικανού αυνάνα ή του 40αρη καθυστερημένου Ευαγγελιστή την γενετήσια πράξη…
Βtw αν ήταν actual sex, ίσως να το άφηναν.
Το άφησαν στο τηλεοπτικό adaptation του Killing Joke. Όμως εδώ μιλάμε για bdsm σκηνικά, oral sex που να πάρει ο διάολος :stuck_out_tongue:

Γενικά, μια απόφαση που δείχνει ακόμα ότι και αν έχει γίνει πρόοδος στο να σπάσουν κάποια taboo στην ποπ κουλτούρα και δη στο υπέρ-ηρωικό είδος (τηλεοπτικό/κινηματογραφικό γιατί στο χαρτί αυτά έχουν σπάσει προ πολλού) τα οποία τα σπάει συνεχώς η σειρά, ακόμα υπάρχουν εμπόδια τα οποία σχετίζονται με το κέρδος σε πρώτη φάση -μην ‘‘πληγεί’’ πχ το μελλοντικό ‘‘The Batman’’- και σε δεύτερη και πιο ουσιαστική φάση με πραγματικά οπισθοδρομικά μυαλά…

6 Likes

δεν ειπα οτι κυκλοφορησε…Αλλα προσωπικα δεν θα με ενδιεφερε να δω κατι τετοιο…αυτο ειπα…

Πέρα από αυτό μιλάμε για έναν χαρακτήρα που μετράει 82 ολόκληρα χρόνια ζωής (εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1939) που συνεχώς εξελίσσεται και παράγει νέες περιπέτειες. Δεν είναι φάση Lord of the Rings που εμφανίστηκαν κάποια στιγμή 2-3 βιβλία (με τις βασικές περιπέτειες anyway) και έμεινε εκεί. Οι περισσότεροι φαν σήμερα είναι στάνταρ ενήλικοι και show όπως το Harley Quinn είναι πολύ λογικό κάποια στιγμή να εμφανιστούν. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να βάζεις το όριο στο oral sex σε μια σειρά που έχει δείξει μερικές από τις πιο grotesque δολοφονίες ever ξέρω γω.

Ωστόσο ο ερωτισμός σε Batman υπήρχε και σε προηγούμενες animation ταινίες και όχι μόνο. Θυμάμαι ερωτική σκηνή με Harley Quinn σε μια animation ταινία (δυστυχώς δεν θυμάμαι σε πια ταινία ήταν ακριβώς αν και με λίγο ψάξιμο βρήκε 2-3). Ενώ και σε πολλές άλλες περιπτώσεις υπήρχε το στοιχείο αυτό. Ακόμα και στο Batman Returns του Burton

Προφανώς όχι στο ίδιο βαθμό αλλά νομίζω I made my point. Το “Heroes don’t do that” ειδικά σε χαρακτήρες της D.C. είναι τρομακτικά βλακώδης δικαιολογία.

Τα περί τσόντας προφανώς είναι ακόμα πιο βλακώδη.

6 Likes

To βασικο προβλημα ειναι οι αντιληψεις που κρυβονται πισω απο τετοιες δηλωσεις, οχι αν ανηκουν σε τσοντες (σποιλερ: οι ερωτικες σκηνες δεν περιοριζονται αποκλειστικα στις τσοντες, και τα κομιξ καθως και ολα τα μεσα διασκεδασης και ψυχαγωγιας ειναι γεματες απο αυτες)

Στην animated ταινια batman: assault on arkham δεν εχουν προβλημα να απεικονιζουν την Harley Quinn ως aggressive υπερσεξουαλικο θηλυκο-κυνηγο που κανει σκληρο σεξ καταστρεφοντας ενα δωματιο με τον Deadshot παντως, και αυτη ειναι μονο μια περιπτωση απο πολλες αντιστοιχες. Φαινεται το στοματικο απο αντρα σε γυναικα ως πραξη ειναι προβληματικο, αν προκειται να το κανει “ηρωας”, οι λογοι αγνωστοι. Η μηπως οχι και τοσο?

(fade out εξω απ’το δωματιο με ηχους καταστροφης)

Η DC και η Marvel σεξουαλικοποιουν χωρις προβλημα εδω και δεκαετιες τους θηλυκους χαρακτηρες τους, με σκηνες σεξ η χωρις. Καποιες απο αυτες τις απεικονησεiς ειναι υγιεις και νορμαλ μεσα στα πλαισια που γινονται, καποιες ξεκαθαρο fanservice χωρις ουσιαστικο λογο για να ικανοποιουνται οι φαντασιωσεις των νερντουλων.

Γελοια δηλωση σε καθε περιπτωση, απο πολλες αποψεις.

Παντως για οσους εχουν δει Σοπρανος, η κατασταση μου θυμησε λιγο τον παρακατω θεο και το επεισοδιο που το στοματικο σε γυναικα θεωρειται taboo στον μαφιοζικο κυκλο:

3 Likes

Κουραστικό το νέο Suicide Squad. Οι κριτικές το έχουν αποθεώσει αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Καλύτερο από το πρώτο μεν αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Το r-rating δίνει τις καφρίλες του, και είναι μπόλικες αλλά δεν φτάνουν από μόνες τους για να γίνει καλή μια ταινία.

Κυρίως πάσχει σε χαρακτήρες αφού ότι έχει να δώσει εδώ το κάνει πολύ βιαστικά με 2-3 τραγικά back story και μετά γυρνάμε στις καφρίλες. Πλοκή πολύ μπερδεμένη χωρίς λόγο, απλά για να έχουμε wow ανατροπές, το απαραίτητο πολιτικό σχόλιο, που θα μπορούσε να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον αν η ταινία έκανε την παραμικρή προσπάθεια να πάρει οτιδήποτε στα σοβαρά, και δώστου μερικές καφρίλες ακόμα.Αλλά όταν έχεις σκοπό να κάνεις απλά μια κάφρικη ταινία δράσης καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτά.

All in all τούτο εδώ δεν είναι Guardians of the Galaxy. Όλοι αυτοί οι παράξενοι τύποι που μάζεψαν εδώ δεν φτιάχνουν ποτέ ομάδα και δεν υπάρχει καμιά χημεία μεταξύ τους. Αν ήταν καμιά 30-40 λεπτά μικρότερη και έμενε στις καφρίλες μπορεί να γινόταν ένα καλό b-movie.

Μεσα στον συρφετο του MCU , οι ταινιες Spiderman ειναι ευχαριστες νοτες, και πιθανοτατα με βαση αυτο το τρεηλερ η τριτη να ειναι και η καλυτερη. Φανταζομαι πως δεν μας εδειξαν Toby McGuire και Andrew Garfield απο τωρα γιατι ειναι το πρωτο τιζερακι, αλλα ειμαι ετοιμος για ολοκληρωτικο χαμο με multiverse, τοσο που παιζει να σκασω και λεφτα να το δω σινεμα το συγκεκριμενο. Μονη δυσαρεστη νοτα για μενα η Ζενταγια, η οποια παιζει τον αχρωμο και αδιαφορο εαυτο της με το smug υφακι. Τριζουν τα κοκαλα (λεμε τωρα) των Kirsten Dunst, Bryce Dallas Howard και Emma Stone με τις “ερμηνειες” της Ζενταγια.

Τωρα τα βλεπω αυτα και γελαω με τον βαθμο του θρασους που εχεις. Αλλα περισσοτερο γελαω με το εκπληκτικο λογικο αλμα που εκανες απο το περιπαικτικο γλειψιμο της Μισελ Φαηφερ στον Κητον, εως το γλειφομουνι που πρεπει να της κανει ο Μπατμαν και που ειναι στο μυαλο σου “το ιδιο”. Βλακωδες να πεις το πρωτο σου παιδι, που αν το τρελανεις στις super hero movies και του λες οτι ειναι και σοβαρος κινηματογραφος, θα βγει αποβλακωμενο σαν τον Πιγκουινο.

Τώρα τι να σου απαντήσω πραγματικά δεν ξέρω. Προσπαθώ να θυμηθώ τι απαντούσα σε ανάλογες περιπτώσεις όταν ήμουν 13-14 χρόνων και είχαν κάτι βλαμμένους σαν και εσένα να δίνουν κάτι τέτοιες καθυστερημένες απαντήσεις.

Έχεις θέμα, σοβαρό θέμα

Ο Πιγκουίνος βέβαια καμία σχέση με “αποβλακωμένο”, μια χαρά criminal mastermind είναι, να τα λέμε

1 Like

εμετος ρε κουιντομ

ηρθα να μιλησω για σπαηντερμαν και μου γαμησες τη μερα

Thanks, δεν ηξερα να με προσβαλλουν με ακριβως την ιδια προσβολη που επεστρεψα και να τα ακουω εγω αποπανω, που τολμησα να απαντησω (!) :sweat_smile:

Ελπιζω να το εχεις ξεπερασει ως τωρα, περασαν 5 ωρες

Άσχετο σχόλιο αποθέωσης πάσσιν’ θρου.

S

Ωραιότατος αχταρμάς φαίνεται ο Spidey.

1 Like

πάντως περι spiderman αφήστε αυτα τα λουλικα και δείτε το κανονικά που εγινε leak να μεγαλώσει το τσουτσουνακι σας…

• quintom γιου φαουλ αλλα και γενικα στην αποψη σου περι τσονας σε μια ταινια (ηρεμα το λεω) :stuck_out_tongue:
1 Like

εχεις κανενα λινκ;

Η πρώτη ταινία που ίσως με κάνει να πάρω τον κώλο μου και πάω cinema για superhero movie μετά από σχεδόν 3 χρόνια.

Αν και ο βασικός λόγος δεν θα είναι ο/οι σπάιντερμαν αλλά ο πολυαγαπημένος μου Benedict Fookin Cumberbatch

3 Likes

εε ειναι παντου… εδω δεν ειναι καλη ποιότητα αλλα στιλ…

2 Likes

φανταστικο φαινεται!

LOL fan made απο τις 7 Αυγουστου… δεν ειναι πραγματικο αυτο.