Superhero Movies

1 Like

Αυριο βγαινει νεο τρειλερ

5 Likes
1 Like

Τώρα είδα το Flash. Οκ δεν έχω και πολλές ελπίδες πως θα δούμε κάτι αληθινά καλό αλλά ο 10χρόνος μέσα μου ακόμα ουρλιάζει από χαρά. Δεν περίμενα να πάμε κατευθείαν σε Keaton.

1 Like

Πω.

Μετα το εξαιρετικο Snyder Cut εμενα οι ελπιδες μου για τις ταινιες της DC εχουν αναπτερωθει.

Και ο Ezra Miller ειναι αψογος για τον ρολο του Flash, ανεβαζει επιπεδο καθε ταινια στην οποια παιζει.

Αυτο θελω να το δω σινεμα.

1 Like
3 Likes

Καποια πραγματα φαινονται πολυ ωραια, και πολυ καλυτερα απο το τηζερακι που ειχαμε δει.

Ο Παττινσον με πειθει με την μασκα, αν και επρεπε να ειναι λιγο πιο ντουκι.

Η Ζοε Κραβιτζ αποτυχια εντελως μου φαινεται.

Θα το δουμε, αλλα ποσα Batman reboot να αντεξει πια κανεις.

Φοβαμαι μην ειναι The Dark Knight απο τα LIDL

Είχα γράψει κάποτε αυτό εδώ πέρα. Δεν ξέρω γιατί είχα θυμώσει (βσκ ήθελα να δω μπατφλεκ σόλο) αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σε εκτίμηση το ταλέντο του Πατισον στην ηθοποιία. 2 χρονακια μετά έχω να πω πως έχω αλλάξει γνώμη για τον εν λόγω ηθοποιό γιατί ειδα άλλες δουλειές του που ήταν από αξιοπρεπής έως πολύ καλός.

Την ταινία ακόμα δεν την βλέπω με καλό μάτι παραταύτα. Βαρέθηκα τα reboot μπάτμαν η αλήθεια είναι και επίσης δεν με πείθουν και αρκετοί ηθοποιοί στο καστ όπως η Zoe kravitz πχ. Θα της δώσω μια ευκαιρία όμως.

Για το flash να πω ποτέ δεν μου άρεσε ο Ezra στον ρόλο. Πιθανότατα λάθος του στούντιο που στο justice League προσπάθησαν να αντιγράψουν Spiderman στο civil war και έβαλαν έναν νεαρό υπερήρωα να πετάει κρυαδες και να ρίχνει και λίγο ξύλο άμα τύχει

Ο Riddler κινεί τα νήματα από τη φυλακή δηλαδή? Θυμίζει λίγο dark Knight. Ποντάρω στον Reeves πάντως.
Όσο για flash, ότι δείξανε ωραίο είναι. Μάλλον ανακαλύπτει οτι πηγαίνει από το ένα σύμπαν στο άλλο βλέποντας τον batman του Keaton.
Reverse Flash θα έχει λογικά

1 Like

Προσπαθώ να εντοπίσω τι με χάλασε στο τρέιλερ του Μπάτμαν αλλά ζοριζομαι να το εκφράσω …

Ίσως η σκηνή που χτυπάει το τζάμι με γροθιά και δεν βγάζει καθόλου αισθήματα τραμπουκισμου όπως έκανε πχ ο Bale στο Begins στον Bullock και το DK στον Τζόκερ

Καλή θα είναι πιστεύω , φαίνεται καλή η ατμόσφαιρα του

Το Flash δείχνει πολύ ωραίο , ανυπομονώ

1 Like
3 Likes

δε θα το πατησω, γιατι αποφασισα να μην ξαναδω τρεηλερ για ταινια τετοιου τυπου.

Πες μου ομως, γαμαει;

1 Like

ναι γαμαει…

1 Like
6 Likes

Συγχρονισμός. Παντού να το βάλουμε. :smiling_face_with_three_hearts:

Έδιτ

Λιώνω

1 Like

Sam Raimi. Μου φαίνεται μακράν ότι πιο ενδιαφέρον στο MCU αυτή την στιγμή. Πολύ ωραίο trailer.

Δεν είδα Spider-Man δεν ξέρω αν στο trailer υπάρχουν spoilers αν και δεν είδα καμιά αναφορά στον χαρακτήρα τουλάχιστον.

4 Likes

ωραιο φαινεται! και το 1ο μου ειχε αρεσει πολυ…

1 Like

Θα συνεχίσει την τρέλα του no way home μια χαρα φαίνεται. Λίγο το ηλίθιο χιούμορ να λείπει μετά από μια σοβαρή σκηνή(όπως γινόταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο 1ο) και θα γουστάρω φουλ