Superhero Movies

Άντε να τελειώνουμε με αυτό το ανέκδοτο για άνθρωπο

Είδα επιτέλους Thor:Love and thunder στο Disney+ (Δεν είχα μπορέσει να πάω σινεμά)

Η ταινία για τα γούστα μου είχε ελάχιστα θετικά στοιχεία, αρκετά meh και πολύ cringe.

Στα θετικά ωραία εικόνα, πολύχρωμο όπως και το Ragnarok με ξεκάθαρη σφραγίδα σκηνοθέτη όπως λίγες ταινίες του mcu έχουν. Φανταστικός Bale κεντάει όσο είναι στην οθόνη, ωραίος και ο χαρακτήρας της Portman που ήταν το 2ο highlight όσον αφορά τους χαρακτήρες. Τέλος γαμάτο soundtrack τόσο το original score όσο επίσης και οι fuckin GNR.

Κάπου εδώ παίρνω φτυάρι :stuck_out_tongue:. Ο Taika είναι αυτός που εκτόξευσε τον Θορ και απ ότι φαίνεται είναι αυτός που θα τον ξαναρίξει. Διότι πάει να τον κάνει έναν pathetic καημενούλη που γεμάτο ανασφάλειες και που θυμάται χρόνια, μήνες, μέρες, ώρες και δευτερόλεπτα που πέρασαν από τον χωρισμό του με την Jane (cringe!!!). Δεν ξέρω για σας εγώ βλέπω πως μου γάμησαν έναν original avenger (hulk) και πάνε και για 2ο.

Το χιούμορ ήταν μεχ αλλά υπήρχαν φορές που είχε περάσει την γραμμή του cringe. Βασικά όπως είχε πει και ο μεγάλος Joey Tribbiani έχει περάσει τόσο την γραμμή που φαίνεται σαν μια μικρή τελεία από μακριά (πχ το ηχιάκι της valkyrie πριν την μεγάλη μάχη cringeeeeeeeeeee). Αδιαφορούσα πλήρως όπως έχω ξαναπει για τον σωρό από πέτρες ε εδώ μου την έσπασε. Καταλαβαίνω ότι η κωμωδία είναι το στοιχείο σου ρε Taika αλλά όχι και παρωδία, δεν ήταν έτσι το ragnarok.

Κάτι άλλο που πήρε στον λαιμό του το χιούμορ της ταινίας ήταν και ο φανταστικός κακός της (Τζαμπα δουλειά ρε Κρίστιαν) και το ωραίο κλείσιμο της ιστορίας της Jane. Γιατί μέσα στα τραλαλά τραλαλό, τις κατσίκες κλπ δεν νιώθεις απειλή απ τον κακό και δεν δίνεις την πρέπουσα προσοχή στην Jane. Α και να μην ξεχάσω εγκληματικά λίγο screen time στον Gorr. Λές και είναι 2 ταινίες μια σοβαρή και μια κωμωδία που ενώθηκαν βίαια (Σαν να πάρω εγώ τους 300 και να τους ενώσω με το σπαρτιάτες για κλάματα)

Κάποια άλλα αρνητικά μπαμ μπαμ. Διας αδιάφορος και cringe (σας έχω δώσει και πάσα για drinking game πρέπει να έχω γράψει την λέξη cringe 20 φορές), Valkyrie ο πιο αδιάφορος χαρακτήρας ever και να μην ήταν στην ταινία δεν θα το πρόσεχε κανένας, το asgard έχει χάσει την βαρύτητα του και εκεί που ήταν ο τεχνολογικά προηγμένος πλανήτης των θεών κατέληξε τουριστικό ψαροχώρι κάπου στην Νορβηγία και η όλη φάση της Jane με το σφυρί κλπ που το πέρασαν πολύ στο ντουκου με χίλιες δυο σεναριακές ευκολίες. (Την καλεί το σφυρί και στην επόμενη σκηνή ξαφνικά είναι worthy και thor πιο άνετα και από γκολ σε κενή εστία)

Γενικά είμαι υπέρμαχος του “ένα αστείο δεν δουλεύει δυο φορές” ειδικά στο σινεμά και στα σίκουελ κωμικών ταινιών γιατί 9/10 είναι κατώτερα από το αρχικό και καταλίγουν να είναι απλά σαχλά. Κάτι τέτοιο βλέπω και εδώ αν και σε καλύτερη κατάσταση. Έχω σε τρελή εκτίμηση τον Waititi αλλά εδώ πιστεύω έχασε λίγο την μπάλα. Δεν λέω πως είναι το σκουπίδι που λένε πολλοί αλλά είναι λίγο cringe (πρωτοτυπία :sweat_smile:) για τα γούστα μου.

ΥΓ Παρατήρησε κανείς πως έκανε επίτηδες oversexualised τον Hemsworth και καλά έτσι για αλλαγή να είναι ο άνδρας ηθοποιός και όχι γυναίκα ως συνήθως; Στην σκηνή με τον Δια που τον ξεβρακώνει λέω. Έξυπνη αντιστροφή των ρόλων απ τον Taika οφείλω να πω .Mήπως ήρθε η ώρα σταματήσει το hollywood να κάνει τις γυναίκες ηθοποιούς να νιώθουν ένα κομμάτι κρέας επιτέλους;

ΥΓ2 Βλέπω she hulk για τα τυπικά τέρμα αδιάφορο. Μην χρησιμοποιήσω την λέξη από c ξανά νομίζω κούρασα :stuck_out_tongue:. Έχω περιέργεια να δω πως θα ταιριάξουν έναν χαρακτήρα μιας κωμωδίας σε ενα event τύπου avengers που θα γαμηέται ο Δίας

1 Like

Α κοιτα να δεις το ειδα κι εγω χθες το βραδυ.

Του βαζω 9 στα 10.

Η ταινια ηταν αψογη (για αυτο που ειναι τελος παντων, δηλαδη super hero movies), και μαζι με το προηγουμενο Thor και τα δυο τελευταια Avengers, ενα σκαλι πιο πανω απο οποιαδηποτε ταινια Marvel.

Δεν ειδα πουθενα παρωδια οπως ελεγαν πολλοι. Ισα ισα που ειδα ισως την πιο βαρια συναισθηματικα ταινια ολου του MCU. Το Thor Ragnarok μου αρεσε συνολικα περισσοτερο, αλλα κι αυτο το βρηκα κατι παραπανω απο καλο.

Christian Bale απλα αψογος, Natalie Portman τα ιδια.

Δεν μου άρεσε το χιούμορ της ταινίας. Το χιούμορ είναι θεμελιώδης λίθος του love and thunder και αφού δεν μου άρεσε αυτό ήταν δύσκολο να μου αρέσει η ταινία γενικότερα. Σίγουρα υπήρχαν συναισθηματικές στιγμές αλλά δεν μπόρεσα να της ευχαριστηθώ όταν ακολουθούσε ένα χαζό (για τα γούστα μου) αστείο. Ragnarok αρκετά καλύτερο για μένα

Ισχύει τα γράφω και εγώ

Αυτό πλέον είναι ψιλοστανταρ … Και στο Justice League περιφέρονταν τα δύο ομορφόπαιδα Momoa & Cavil χωρίς μπλούζα :stuck_out_tongue:

Για το Thor , ακόμα δεν έχει σχολιάσει κανείς ότι αυτό το ον που ήταν και καλά από πέτρα και έχει μόνο αρσενικά το είδος του , στο τέλος ζευγαρώνει… με έναν μουστακαλή

Κανένα gay στερεότυπο :stuck_out_tongue: . Πάλι καλά που δεν ήταν ντυμένοι όπως τότε στη μεγάλη των μπάτσων σχολή που είχαν μπει καταλάθος σε gay club και ήταν όλοι με leather ξέρω γω σαν τον Rob Halford

Εμένα το χιούμορ της ταινίας δεν μου κάνει , το είχα γράψει και τότε

Το she hulk δεν το έχω δει και ούτε πρόκειται, απομακρύνομαι σιγά σιγά από το mcu αλλά είναι μεγάλο meme generator απ’ ότι βλέπω :joy:

1 Like

To She-Hulk το ξεκίνησα λόγω των διάφορων guest εμφανίσεων που υποσχόταν και επειδή είμαι λίγο περίεργος πως θα παρουσιαστούν μερικοί από αυτούς (Daredevil κυρίως βέβαια).

Daredevil προς το παρόν δεν έχουμε (μάλλον από το 5ο αν κατάλαβα καλά) Στα 3 πρώτα μάλλον πέρασα καλά. Προφανώς μηδέν προσδοκίες βοήθησαν αλλά το κυριότερο είναι πως πίσω από όλη την χαζομάρα δεν προσπαθεί να σε πείσει για διάφορες τραγωδίες που συμβαίνουν γύρω από τους πρωταγωνιστές. Η πιο άσχημη κατάσταση που βρέθηκε ο κεντρικός χαρακτήρας είναι που σε μια φάση έχασε την δουλειά της. Σχεδόν sitcom είναι προς το παρόν. Κάτι παραδόξως όχι απόλυτα αρνητικό.

Τώρα πόσο θα κρατήσει αυτό βέβαια δεν ξέρω. Ήδη από το 4ο το επίπεδο της χαζομάρας έχει ανέβει σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα (έκανα 2-3 φορές skip σε επεισόδιο 25 λεπτών). Τα cgi πάντως είναι απαίσια, από τα χειρότερα που έχω δει σε ταινία ή σειρά από μεγάλο studio εδώ και δεκαετίες. Επιπέδου σειράς CW.

1 Like

double post αλλά αυτό είναι το καλύτερο trailer που έχω δει από Marvel εδώ και χρόνια.

3 Likes

Έχει ηθοποιάρες μέσα. Μια χαρά.

Οι Thunderbolts

Χαχαχ, για μενα μακραν ενα απο τα χειροτερα…επισης, δεν ειναι ταινια, αλλα σειρα (!)
Δε θελω να δω τιποτα ποτε ξανα στο Μαρβελ συμπαν με Nick Fury, Agent Colby κτλ.
Τους βαριεμαι αφορητα και δε με αγγιζουν ουτε ελαχιστα.
Το μονο καλο του τρεηλερ ειναι η θεαρα Emilia Clarke.
Κατα τα αλλα, generic action movie τρεηλερ μου φανηκε.

9 Likes

Coming hughn :joy:

2 Likes

Αυτα τα “διαφημιστικα” που κανει ο RR πριν την καθε ταινια Deadpool,παιζει να ειναι καλυτερα και απο την ιδια την ταινια :joy:

2 Likes

Καλα στο marketing δεν παιζεται ο τυπος. Μεσα σε 1μιση λεπτο σου κανει ανακοινωνη για το deadpool, κανει promo για την ομαδα ποδοσφαιρου που εχει με τον rob mcelhenney(its always sunny) και για το aviation gin που εχει. :rofl:

1 Like

Ειναι ΗΔΗ ΕΠΟΣ το Deadpool 3!

5 Likes

Γελοίοι τύποι. Τους λατρεύω!

7 Likes

Πειτε μου μονο οτι στο cast θα ειναι κι ο Josh Brolin,μονο αυτο πειτε μου!
Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο η ταινια,ας δειχνει αυτους τους τρεις να ανταλλασουν ατακες!

2 Likes

Μπορώ να πω ότι τα 2 αυτά παλικάρια σε συνδυασμό με τους χαρακτήρες Deadpool και Wolverine αντίστοιχα είναι ότι καλύτερο μου έχει δώσει η Marvel στον κινηματογράφο. Μετά ακολουθεί ο συνδυασμός Tony Stark - Ironman από το MCU

1 Like

Ειδα σημερα το Eternals…επειδη ειχα ακουσει τα χειροτερα περιμενα οτι θα εβλεπα κατι πολυ φρικτο…
Μπορω να πω οτι περασα πολυ ευχαριστα…Δεν ειναι η σουπερ ταινια αλλα βλεπεται ανετα…

1 Like

Ίσως έπρεπε να γίνει σειρά. 10 χαρακτήρες που να σετάρεις σε 2 ώρες δεν γίνεται. Προσωπικά την βρίσκω λίγο μπερδεμένη και αρκετά βαρετή αλλά φρικτή δεν θα την έλεγα.

Ένα τραγικό αστείο με κάτι καμηλοπαρδαλεις που λέει ο χαρακτήρας του Χαρινγκτον (2 φορές κιόλας έλεος :sleeping:) ακόμα με στοιχειώνει. Από τα χειρότερα που έχω ακούσει σε ταινία ever