Superhero Movies

1 Like

Πολυ ταιριαστό casting.
Αλλα ισως χρειαζομασταν μια πιο φρεσκια φατσα απο του Πασκαλ.
Η Κιρμπυ ειναι ταμάμ στον ρολο φυσιογνωμικά.

There

1 Like

Δεν διαφωνούμε πουθενά :slight_smile:

1 Like

Πέφτει απίστευτο κράξιμο στο Madame Web.Το είδε κανείς από εδώ να πει μια γνώμη?

βσκ όλες οι κουλ σκηνες ειναι ενα διλεπτο μονταζ στο τέλος. Η τυπισα είναι μεντιουμ κ ετς και αποτρέπει το κακο πριν γίνει. στο minority report λχ, η ιδεα γαμούσε γιατι είχε το ακτιον. εδω δεν το έχει, παρα το μοντάζ του τρείλερ, και σου λεει ίσως να γίνει στο μέλλον - αν και με τετοιο μποξοφις …α και το μονταζ το εχει κάνει κάποιος που δεν το πολυ-έχει. ηταν που ηταν ομπσκιουρίλα, πήγε στον καμπινέ. βσκ τους έχουν τελειώσει οι πρωτοκλασάτοι ήρωες. η θα κάνουν ριμπουτ, ή θα μπορούσαν ναι παίξουν λίγο με νοβα και μετά να βγάλουν 2 αβέντζερς και ρισετ. αυτά.

Ίδιο χάος με Morbius αλλά τουλάχιστον το Morbius είχε και κάτι καλό (ηχητική επιμέλεια). Το Madame Web ήταν μια ταινία που δεν ζήτησε κανένας από και από ανθρώπους που δεν αγαπάνε το είδος και θέλουν μόνο το εύκολο cash. Δεν υπάρχει συνοχή, δεν υπάρχει αρχή μέση και τέλος, δεν υπάρχει απειλητικός κακος, για super hero movie έχει πολλή λιγη δράση, το σενάριο είναι για γέλια και η σκηνοθεσία/μοντάζ ήταν απαράδεκτα. Χαντακωσε και τους ηθοποιούς που είναι αρκετά ικανοί γενικά αλλά τους κατάπιε η μετριότητα του πρότζεκτ.

Και ένα σποιλερ: Είναι και ο Uncle Ben στην ταινία ε και; Με το να συνδέετε τα πάντα και να πετάτε τυρακια δεξιά και αριστερά δεν κάνει ξαφνικά την ταινία σας καλη.

Το Morbius ήταν αρκετά διασκεδαστικό! Μια χαρά είχα περάσει

κάργα βαρετό > morbius. βσκ έτυχε και είδα τα Code8+(part2) :maple_leaf: dystopian scifi στο εγγύς μέλλον. Έχει προβληματάκια και μάλλον κλισε θέματα, ΑΛΛΑ μου άρεσε η πιο αχεμ “ρεαλιστική” προσέγγιση, τύπου punisher, dredd κτλ, που απλά είναι πιο δυνατοί αλλά όχι άτρωτοι κτλ το πιο μαζεμένο οπτικά στιλ, παρά τα μέτρια εφέ και 1-2 focal length ενθέσεων που δεν ήταν απόλυτα σωστά (τα μεγάλα drones κάνουν ψιλομπαμ και χαλάνε το όποιο immersion). πιο σκληρό οπτικά και down το earth θέλω το entertainment. αυτά τα πολύχρωμα καρναβάλια της μάρβελ μ έχουν κουράσει οπτικά και το έχουν παρα γουοκάρει. (με δεκατοτεταρτους χαρακτήρες όμως) έχοντας χάσει και την όποια αυτοτέλεια. (δεν νοείται για να δεις μια ταινία να πρέπει να ξέρεις απο πριν άπειρο lore.)

1 Like

Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ, αλλά επιτέλους κάποιος δείχνει να μας δίνει τον Cyclops που πρέπει…

5 Likes

To 5ο επεισόδιο του X-Men 97 ήταν ένα έπος.

2 Likes

Φοβερό το 5ο Χmen97 indeed - φοβερό revival γενικά, συνεχίζει την παλιά σειρά κρατώντας τον χαρακτήρα της και ταυτόχρονα τον προσαρμόζει στο σήμερα τόσο - όσο…

Μου αρεσε ανελπιστα τo Flash - ειμουν σκεπτικος στην αρχη αλλα τελικα εξελιχτηκε σε πολυ ευχαριστη σουπερχιροταινια, ουσιαστικα η DC εκδοχη του Spider-Man: No Way Home. Μπορει απο τις αγαπημενες μου DC μετα τα Superman (ναιμαρεσαν), χωρις να μετραω τα Νολαν/Watchmen.

Απο την αλλη το 2ο Aquaman παλι πατατα μου φανηκε - ποσο κακη ηθοποιος ειναι η Amber Heard ω θεοι - ηταν τοσο δυσκολο να βαλουν αλλον villain ?

1 Like

Πολυ δυνατο το xmen αλλα μια μικρη ενόχληση την εχω οταν ακουω αυτη την γιαγιαδιστικη φωνη να κανει νάζια ως roque…

Απο την αλλη ισως new fetish unlocked.

5 Likes

Θα το δω φυσικά στις αίθουσες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ψήθηκα από το trailer…

Υπέροχο μου φάνηκε. Χωρίς μάλιστα να αποκαλύψει σχεδόν τίποτα για την πλοκή (καλά όχι πως έχει και πολύ σημασία σε μια ταινία Deadpool)

Το καλύτερο ως τώρα είναι πως όλα δείχνουν ότι ο χαρακτήρας των ταινιών θα μείνει ίδιος παρά την μετακόμιση στην Disney. Κάτι που τουλάχιστον εγώ δεν το θεωρούσα καθόλου δεδομένο.

2 Likes

Εγω απο την αλλη νιωθω αντιθετα και στα δυο… :stuck_out_tongue:
Το τρεηλερακι πολυ ομορφο, αλλα δεν πεταω λεφτα για superhero movie ποτε ξανα στο σινεμα.

Deadpool και Wolverine/Logan ήταν και είναι μια όαση (ακόμα και το χειρότερο για τους ειδικούς Wolverine, δεν θυμάμαι ποιο ήταν, εμένα όλα μου άρεσαν)
Είναι οι ηθοποιοί; Είναι οι χαρακτήρες; Είναι και τα 2; Είναι μορφάρες και οι δυο τους και δίνουν κάτι ξεχωριστό.
Το τρέιλερ δεν το βλέπω, δεν θέλω να ξέρω τπτ

1 Like

Πριν λίγο από James Gunn στο Instagram

4 Likes