Ακομα να δω το δευτερο… το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ.
Καλο θα ηταν να μην δειχνουν ολη την ταινια στο τρεηλερ βεβαια.
Εμενα παλι δεν μου αρεσε το πρωτο και ετσι δεν ειδα και το επομενο.
Αν το πρώτο είναι μέσα στις χειρότερες superherο ταινίες όλων των εποχών, το δεύτερο είναι τόσο αισχος που δεν ξέρω καν αν περνιέται για κανονική ταινία.
Στο πρώτο καλά πέρασα (ήταν και απ’ τις φορές που πήγα μόνος μου σινεμά που λέγαμε και στο άλλο θρεντ). Το 2ο το βρήκα και εγώ άθλιο
Μιας και αυτη η προταση δεν ισχυει, αρα δεν ισχυει ουτε η δευτερη?
Οι απαιτησεις μου για superhero movies εδω και πολλα χρονια ειναι οι εξης:
- Να γελασω και να μην βαρεθω.
Αρα το πρωτο Venom το βρηκα μια χαρα. Κατι που δε μπορω να πω για παρα πολλες του MCU.
Νταξ, ο καθένας ο,τι γουστάρει.
Οι superhero παρωδίες δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουν σε όλους πάντως.
Και φυσικά το αν και κατά πόσο είναι καλύτερο από το MCU δεν είναι επιχείρημα. Σιγά τον πήχη δλδ.
Προφανώς και όχι. Απλά έχει βγει τόσο σκουπίδι στον χώρο τα τελευταία 15 χρόνια που με εκπλήσσει λίγο το “στις χειρότερες όλων” για το Βενομ. Προσωπικά βρίσκω καμία δεκαριά χαζομάρες τύπου Dr. Strange 2 για παράδειγμα κλάσεις κατώτερες. Όσον αφορά τον πήχη, ε ναι. Για αυτό το ανέφερα κι εγώ άλλωστε.
Χμμ, εγώ πάλι το βρήκα οκ το Dr. Strange, σε φάση πάντα που το ξέχασα μετά. Από την άλλη, τον Hardy να παίζει περίπου τον Τζιμ Κάρεϊ στην λίγο πιο violent εκδοχή του The Mask, είναι κάτι που θα ήθελα να έχω ξεχάσει!
QFT
Εχω εκφρασει και στο παρελθον την εμπαθεια μου προς αυτη τη ταινια και το πως κατεστρεψε εναν παιδικο μου ηρωα… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΓΤΧΜ? Γιατι να εξαθλιωσουν ΜΙΑ ατακα που εχει ο Venom ? Μου κανει τρομερη εντυπωση που βγαινει 3 ταινια ενω κοβονται αλλα κ αλλα προτζεκτς. Βεβαια οταν κανεις ταμειο 800 λ 500 μυρια τοτε γιατι οχι, παρτε φατε.
εγώ πάντως εκτιμώ το 2ο Venom περισσότερο από το πρώτο - το πρώτο σε έριχνε στη πρέζα με συνοπτικές, το δεύτερο σε έκανε να καταλάβεις ότι έχεις πιάσει πάτο και εμμέσως σε έστελνε ΚΕΘΕΑ
Για μενα oτι εχει βγαλει η Sony εκτoς Spiderman ειναι μεγαλη πατατα με εξαιρεση τo 1o Venom πoυ μoυ φανηκε κoμπλε. Τo 2o, τo Morbius και ειδικα τo Madame web ειναι τραγικα.
Ενώ το 3ο Spiderman του Raimi κενταγε ας πούμε…
To 2o Venom ηταν μεγαλο σκουπιδι. Χαραμισαν τρομερη ευκαιρια με τον Carnage. Το 1ο το βρηκα μετριο. Το Morbius να πω την αμαρτια μου, τουλαχιστον το ειδα χωρις να βαρεθω καθολου. Οι μονες marvel ταινιες που δεν εχω δει ακομη ειναι τα The Marvels και Madame Web. Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πατος!
Αν ήταν καλή κωμωδία τουλάχιστον να πεις οκ, είχε πιθανότητες να βγει διασκεδαστικό. Αλλά μιλάμε για τρελό cringefest, σε κάθε ατάκα και απόπειρα χιούμορ ένιωθα ότι μου έπεφταν δόντια. Το δεύτερο ειδικά που αγκαλιάζει πλήρως την παρακμή του πρώτου και την εμπλουτίζει είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα κακή ταινία. Πω πω, από τις πιο επίπονες προβολές.
Γενικά αποφεύγω εδώ και καιρό το είδος, έχω κάποιο ενδιαφέρον για το Deadpool λόγω Wolverine, αλλά κάθε είδους ενθουσιασμός έχει εξαφανιστεί.
Ταινία με Carnage και Venom που δεν αποτελεί nightmare fuel και δεν απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες=αποτυχία από την αρχή. Θα μείνω με τις εικόνες και τα συναισθήματα που μου γέννησαν αυτοί οι χαρακτήρες όντας παιδί. Από τους λίγους villains (και χαρακτήρες εν γένει) που το βλέπω τόσο ελιτίστικα, αλλά για εμένα δεν υπάρχει άλλη οδός.
Προφανώς η επιθυμία μου είναι ουτοπική, δεν θα περίμενα κάτι τέτοιο στο MCU.
Πω-πω, με κουφάνατε, ρε παιδιά, ο μικρός (πολύ μικρός, όμως, ούτε 5 χρονών) έχει τρέλα με Carnage και Venom που ούτε ξέρω τι είναι αλλά μου φαίνονται too extreme για την ηλικία του και τα βάζει συνέχεια στο Youtube και με έβαλε να παραγγείλω και graphic novel -ούτε καν φανταζόμουν ότι θα διάβαζα αυτές τις λέξεις εδώ μέσα χαχαχαχα. Αν ήξερε να διαβάζει θα τρελαινόταν από ενθουσιασμό αυτήν τη στιγμή.
Σε όλο αυτό το σύμπαν της Marvel υπάρχουν κάποιοι εξωγήινοι οργανισμοί (τα Symbiotes, σαν άμορφα slimes σκέψου τα) που μπορούν να καταλάβουν το ανθρώπινο σώμα και να του δώσουν υπερδυνάμεις. Σκέψου τώρα τι γίνεται αν ένας τέτοιος οργανισμός καταλάβει το σώμα ενός serial killer. Κάπως έτσι δημιουργείται ο Carnage, ένας chaotic evil χαρακτήρας, σαδιστής μέχρι εκεί που δεν πάει, ο οποίος απολαμβάνει να σκοτώνει κόσμο. Και είναι και πολύ δύσκολο να νικηθεί.
Ο Venom είναι μια πιο light εκδοχή όλου αυτού. Δεν είναι criminally insane, δεν έχει κλείσει η πόρτα της σωτηρίας, αλλά έχει πολύ τρομακτικό outfit και είναι ένας τούμπανος bully.
Αν ο μικρός έχει ψαρώσει από τις ταινίες ή από καμιά εικόνα στο ίντερνετ, θα είδε εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Τώρα τα graphic novels δεν ξέρω τι φάση είναι, ρίξε τους μια ματιά πρώτα όμως γιατί όντως μπορεί να γίνουν extreme (αν και θα είναι εντελώς safe κατά 99.9%). Μπορεί να σου αρέσουν και εσένα, δεν ξέρω Δεν το λέω κάπως, ούτε γονικές συμβουλές μπορώ/θέλω να δώσω, ούτως ή άλλως και εμείς με 90s Spiderman στην τηλεόραση μεγαλώσαμε και κανά κόμικ, πήραμε μια υγιή τρομάρα ή έστω ανατριχίλα, μας ιντρίγκαρε και όλο αυτό το περίεργο θέμα και μετά προχωρήσαμε. Μια χαρά θα είναι ο μικρός
[quote=“martian, post:1759, topic:26025”]
Σε όλο αυτό το σύμπαν της Marvel υπάρχουν κάποιοι εξωγήινοι οργανισμοί (τα Symbiotes, σαν άμορφα slimes σκέψου τα) που μπορούν να καταλάβουν το ανθρώπινο σώμα και να του δώσουν υπερδυνάμεις. [/quote]
Ο Βασίλης αυτό το λέει “το ζουμί του Venom” που πέφτει πάνω σου και σε κάνει venomised (ξέρει να λέει venomised, σοβαρολογώ).
Ναι ρε. Κι εμείς από τα Spiderman μάθαμε να λέμε ξενιστής και συμβιώτης πριν καλά καλά μάθουμε να διαβάζουμε κανονικά. Έτσι πάει.
Σε άλλα νέα, να θυμίσω εδω το μέγιστο fail του πρώτου trailer της πρώτης Venom ταινίας όπου την λέξη symbiote την πρόφεραν όλοι σιμπαγιοτ. Ευτυχώς μετά το κράξιμο που έφαγαν το διόρθωσαν.