Βασικά είδε κανείς Deadpool να πει καμία εντύπωση διότι τα αμερικανακια έχουν μεν ενθουσιαστεί δε σημαίνει όμως ότι θα κάψουμε και φλέβα απαραίτητα.
Το από πάνω προσωπικά δεν μαρεσε, μόλις σφίξανε τα γάλατα καλέσανε πίσω Russo brothers και RDJ ενώ 3 χρονια βολοδερνανε. Δύσκολο είναι έτσι κι αλλιώς εδώ που έφτασε.
Δλδ θα προσποιουμαστε ότι ο RDJ δεν ήταν ποτέ ο Iron Man ;; Δουλευομαστε
Και καλά variant φαντάζομαι;;
Το ειδαν κανα δυο φιλοι μου Ελληνες και ειπαν οτι ειναι φανταστικο. Λογικο βεβαια, αφου τα Deadpool γενικα ειναι αρκετα πιο διαφορετικα απο την βαρετη μανιερα του MCU.
Γενικα δεν θεωρω το MCU σοβαρο κινηματογραφο (αλλωστε εχω γραψει επανειλημμενα οτι τις μισες ταινιες τις θεωρω ειτε αδιαφορες ειτε απλα σκουπιδια του κινηματογραφου - με οτι χειροτερο το Doctor Strange 2, οριακα b-movie στα παντα), αλλα νομιζω πως ο κορεσμος μετα απο καμια 30αρια ταινιες και καμια 10αρια low budget σειρες ηταν το μονο φυσικο επακολουθο. Ποσο μαλλον οταν το βασικο καστ των Avengers και οι ταινιες με πρωταγωνιστη εναν απο αυτους, αντικατασταθηκε απο μετριοτητες τυπου Shang - Chi, Captain Marvel & The Marvels, και ενα περιεργο (οχι απαραιτητα κακο) Thor μετα το φανταστικο Ragnarok.
Having Said That… νομιζω πως το Eternals ηταν μια φανταστικη και αδικημενη ταινια, το τελευταιο Spiderman απλα καταπληκτικο, ενω σειρες οπως τα WandaVision, Loki και What If…? ξεφυγαν παρα πολυ απο την μανιερα που ανεφερα, και εδωσαν κατι ενδιαφερον και διαφορετικο στο franchise. Γενικα το Phase 4 ηταν ψιλο-μαπα στο συνολο του, αλλα ειχε και αρκετες καλες στιγμες. Καποια στιγμη πρεπει να κατσω να δω και Moon Knight και Hawkeye, εχω ακουσει καλα λογια και για τα δυο…
Αν δεν κανω λαθος στα comics ο Doom ειναι ο Τονυ Σταρκ σε αλλο συμπαν, ναι. Αρα οχι μονο ηταν η πιο γαματη επιλογη για casting, αλλα και η πιο σωστη
Ήμουν μαζεμένος πριν την δω αλλά είναι απίστευτη.
Η καλύτερη της τριλογίας.
Δεν υπάρχει ούτε μισή μέτρια ατάκα και τα cameos δεν τα περιμένει κανείς.
Δείτε την οπωσδήποτε.
Από την τελευταία σείρα (ρα) gilmore girls, στο Νετφλιξ
“He’s like a superhero, but his power is that you can’t remember him no matter how much time you spend with him. Kind of like every Marvel movie ever.”
Γενικά καλά να πάθει το MCU και η φάση με RDJ είναι λευκή πετσέτα. Προβλέπω ότι θα καούν και αυτοί και αυτός.
Αρμέξανε την αγελάδα τόσο πολύ, που τους ψόφησε. Και όλα αυτά με το 70% των ταινιών τους να ειναι φουλ ξεχάσιμες. Και βγάλανε δις. Ε καλά να πάθουν
Πήγα με μπόλικο άγχος να δω Deadpool την περασμένη βδομάδα και τώρα είμαι σε φάση κανονίσματος να πάω να το δω δεύτερη φορά. Έπος, ότι υπήρχε στα προηγούμενα δύο, μαζί με τη φοβερή χημεία / κράξιμο με Wolverine. Όποιος γούσταρε τα πρώτα 2 να πάει με κλειστά μάτια.
την είδα κι εγώ χθες βραδύ
Είναι φανταστική, love letter και ακραίο fan service
Το πήγαν πολύ καλά πραγματικά. Ενώ δεν υπάρχει κανένα φοβερό σενάριο, έκαναν απλά τόσο όσο για να μην έχεις απορίες γιατί γίνεται το κάθε τι και μετά απλά σε βομβαρδίζει με ατάκες και περίπου 1.000.000 references που δεν γίνεται να τα πιάσεις όλα και σε σημεία γίνεται και παρωδία αλλά το κάνουν τόσο καλά ρε φίλε
Ανελέητο κράξιμο, καφρίλα χωρίς να ξενίζει και η χημεία Hugh Jackman με Ryan Reynolds είναι ονειρική
Σουπερ τα cameos που εννοείται στην αρχή σπάει πλάκα και ο χαρακτήρας του Deadpool για την πρακτική αυτή πριν στα δώσει μετά
Θέλω να την ξαναδώ και δεν μου συμβαίνει συχνά
Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από όσα περιγράφεις. Το λέω εδώ και πολύ καιρό. Deadpool και Logan/Wolverine είναι ο ορισμός του τι πρέπει να προσφέρει στον θεατή η μεταφορά του κόμικ στο πανί.
100% διασκέδαση! Και τώρα είναι και οι 2 μαζί. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αποτύχει αυτό…
Μπορώ να πω ότι αυτοί οι 2 μαζί με Billy Butcher και Homelander είναι οι Big 4 μου (ο καθένας με τον τρόπο του)