Superleague 2009-2010

Επειδη εχω καιρο να κλαφτω…

Απορία: Πώς γίνεται ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης” να τιμωρείται με 53.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ για τα υβριστικά πανό και τους πυρσούς κόντρα στον Άρη με 30.000 ευρώ και ο Άρης για την αποβολή του γενικού του αρχηγού, Γιώργου Κολτσίδα με 20.000 ευρώ θα μας εξηγήσει κανείς;

απο αρθρογραφο ειναι ε, μην παρεξηγηθω κιολας οτι γκρινιαζω…:smiley:

Όσο και να κάνεις, ο Κολτσίδας είναι πιο άγριος από μία σφαίρα αεροβόλου και πιο χυδαίος από το πανό που περιγράφει την ανατομία της μαμάς του Λαμπριάκου. Άσε που ο τελευταίος μπορεί και να είναι φίλος του Κολτσίδα…

Eιναι φιλοι…

Ασε που ειναι και οι δυο Αρειανοι οι αλητες. :x

:stuck_out_tongue:

Α-χααααα…
Έτσι εξηγούνται πολλά. Και τσάμπα σας ήρθε το εικοσάρικο. Μην παραπονιέστε λοιπόν, πείτε κι ευχαριστώ και να προσέχετε τις παρέες σας. Μη γίνετε ποτέ φίλοι Κολτσίδα, φίλοι μου…

ειναι κατι που λεγετε ισονομια αν το χεις ακουστα…

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ θεσσαλονικη…

το κατεστημενο της αθηνας δεν σε βοηθησε καθολου παλι…:?

Τελικά ποιοι είναι οι πιο μαμακες οπαδοί στην Ελλάδα;Να κάνουμε τοπικ;

[SIZE=“4”]ΟΛΟΙ…[/SIZE]

Ο Koλτσίδας είναι υπότροπος από τις κάρτες που μάζευε ως παίχτης, :p:lol:

Με τον Κολτσίδα είμασταν σειρά και του κάναμε πλάκα στο κέντρο: “σε ψάχνει ο Ίβιτς” κλπ. :stuck_out_tongue:

Ελεος !!
30.000 ευρω προστιμο για τα καροτα που επεφταν οταν οι ‘‘λαγοι’’ πηγαιναν να χτυπησουν κορνερ στο Καυταντζογλειο.

Πολυ ανεβηκαν οι τιμες στην αγορα ρε παιδι μου.
30.000 ευρω για ενα κιλο καροτα.
Απαπαπα…
#-o:lol:

οικονομικη κριση:p

ένα ωραίο κείμενο με τους κορυφαίους του Α γύρου

όσους έχω δει - συμφωνώ

Δεξί μπακ θα μπορούσε να είναι ο Νέτο, στα αμυντικά χαφ ο Κουμορτζί αντί Γκαρσία (και θα έβαζα και Μαρέσκα αντί Κατσουράνη αν είχε αγωνιστεί περισσότερο) και αρσιτερό εξτρέμ ούτε κατά διάνοια Μαντούκα. Ονουάτσι και Λεάλ είναι μακράν καλύτεροι.

Επίσης ξεχώρισαν Ριέρα, Ορούμα, Ουντόζι κ.α.

Tις προβλεψεις του χοντρου τις ποσταρε κανεις?:p:p

Ο Πητ Παπαδάκος προβλεπει

«Ούτε εφέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού. Το λέω αν και γνωρίζω ότι θα στεναχωρήσω το φίλο μου τον “καπετάνιο” (σ.σ. Γιώργος Βαρδινογιάννης). Το πρωτάθλημα και στο δεύτερο γύρο θα κινηθεί στα ίδια στάνταρ με τον Ολυμπιακό να χρίζεται ξανά πρωταθλητής!», μας είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα προσδιόρισε και το μήνα που θα κριθεί ο τίτλος λέγοντας: «Ο κρίσιμος μήνας θα είναι ο Φεβρουάριος όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει κάποιες απώλειες απ’ αυτές που χαρακτηρίζονται εκτός προγράμματος και θα του κοστίσουν στην προσπάθειά του. Εκεί τα άστρα λένε ότι ο Παναθηναϊκός θα… ξεφουσκώσει, χάνοντας πολύτιμο έδαφος».

«Ο Ολυμπιακός θα κάνει 1-2 πολύ καλές κινήσεις, ενώ και ο Παναθηναϊκός θα πάρει ποδοσφαιριστή εκεί που θα θέλει ο προπονητής του», για τον οποίο ο κ. Παπαδάκος μας είπε ότι: «Ο κ. Νιόπλιας θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό προσδίδοντάς του μια άλλη αίγλη και ως Ελληνας που είναι γνωρίζοντας το τι θέλουν οι ποδοσφαιριστές του. Η δουλειά του όμως πιθανότατα θα φανεί από την επόμενη σεζόν». Κάπου εκεί ήλθε και η κουβέντα για την πορεία που μπορούν να διαγράψουν εφέτος οι ομάδες μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Πητ Παπαδάκο να εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Τώρα που σας το λέω μπορεί να μην το πιστεύετε όμως είμαι πολύ βέβαιος ότι θα έχουμε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα, θεωρώ πως αν ο Ολυμπιακός κάνει σωστές μεταγραφικές κινήσεις τότε μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά και να κάνει την πολύ μεγάλη έκπληξη μπαίνοντας στην 4άδα του Τσάμπιονς Λιγκ!», όταν βέβαια του θυμίσαμε ότι οι ερυθρόλευκοι θα βρουν στο δρόμο τους στους «16» την ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης ο κ. Παπαδάκος επέμεινε: «Ο Ολυμπιακός αστρολογικά έχει όλα τα αβαντάζ να προκριθεί εις βάρος της γαλλικής ομάδας. Γράψτο όπως σου το λέω! Η Μπορντό δεν είναι ομάδα φόβητρο. Ο καλός Ολυμπιακός έχει τα άστρα δίπλα του…»

Φεύγοντας απ’ όσα αφορούν τους δύο «αιώνιους» ζητήσαμε από το μέντιουμ να μας κάνει κάποια πρόβλεψη σχετικά με το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ, καθώς τη στιγμή αυτή το μέλλον της ΠΑΕ βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα σε σχέση βέβαια και με τ’ αποτελέσματα της ομάδας του Μπάγεβιτς:[SIZE=“3”] «Η ΑΕΚ θα ξαναδεί τίτλους και επιτυχίες μόνο αν επιστρέψει σε κάποιο πόστο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είτε μόνος του, είτε έχοντας τον κ. Μπάγεβιτς προπονητή. Δεν υπάρχει άλλη λύση για να σταματήσει η κατηφόρα.[/SIZE] Εγώ βλέποντας τα άστρα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αργά ή γρήγορα ο «τίγρης» θα επιστρέψει. Οσον αφορά την περίπτωση του κ. Κοζώνη, αν και δεν έχω ερευνήσει πολύ καλά την περίπτωση του, είδα ότι δεν είναι αυτός που θα αλλάξει το ρου της ιστορίας της ΑΕΚ».

Η ποδοσφαιρο-κουβέντα όσον αφορά την Σούπερ Λίγκα συνεχίστηκε με αναφορές στις ομάδες έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, την Καβάλα, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Εργοτέλη. «Η Καβάλα έχει το άστρο του επιτυχημένου Μάκη Ψωμιάδη και θα βαδίζει συνεχώς από το καλό στο καλύτερο. Εχει πολύ μέλλον μπροστά της και σίγουρα δεν είναι ομάδα-ασανσέρ. Σχετικά με τον Εργοτέλη και στον Αστέρα έτσι και καλύτερα θα συνεχίσουν και στο δεύτερο γύρο και φτάνοντας προς το τέλος θα κυνηγήσουν και το ευρωπαϊκό όνειρο».

Η συνέχεια αφορούσε το μπάσκετ, την Α1 και την Ευρωλίγκα. Του θυμίσαμε αρχικά την περσινή του πρόβλεψη όταν είχε πει ότι είχε έλθει η ώρα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στους τίτλους και μας απάντησε: «Αν θυμάστε ο Ολυμπιακός ήλθε πρώτος στην κανονική περίοδο, αλλά δεν τα κατάφερε στα πλέι οφ» και συνέχισε χωρίς να δείχνει το ίδιο κατηγορηματικός σε σχέση μ’ αυτό που προβλέπει: «Οι δύο ομάδες μας θα συνεχίσουν να συναγωνίζονται για όλα τα τρόπαια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Συγχωρήστε με αλλά δε μπορώ να προσδιορίσω ποια από τις δύο ομάδες έχει τον πρώτο λόγο, αν και πιστεύω ότι εφέτος θα υπάρξει… μοιρασιά». Ωστόσο ο κ. Παπαδάκος ήταν περισσότερο βέβαιος στην ερώτηση για το μέλλον του Παναγιώτη Γιαννάκη στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. «Θα είναι λάθος να τον απομακρύνουν. Τα άστρα είναι ξεκάθαρα. Θα είναι λάθος κίνηση».

Τέλος, δε γινόταν να μη ζητήσουμε από τον κ. Παπαδάκο και την πρόβλεψή του για το ταξίδι της εθνικής μας το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. «Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν λέγοντάς με “Ελληνάρα”», μας είπε αρχικά με αρκετή δόση ειλικρίνιας και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα θα τρίξει τα δόντια της και στο Μουντιάλ. Θα πάει πολύ καλά διότι το άστρο της εθνικής ταιριάζει μ’ αυτό του Οτο Ρεχάγκελ που είναι ο αναμορφωτής μας». Οσον αφορά την ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για να πανηγυρίσει το καλοκαίρι την κατάκτηση του τίτλου, διαδεχόμενη την Ιταλία το μέντιουμ μας άφησε εν αναμονή: «Επειδή είναι πολύ λεπτές ακόμη οι ισορροπίες και είναι αρκετές οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι την κορυφή δε μπορώ να σας κάνω ασφαλή πρόβλεψη».

Επι της ουσιας…παλι ο ολυμπιακος θα το παρει…

Οσο για την ΑΕΚ κλαφτα…:stuck_out_tongue:

αυτα ειναι…

μονο τι ωρα τρωει την σουπα του ο “θειος” , και ποσα ακριβως ψεματα εχουν πει οι τυποι της αεκ δεν εχει πει…

παντως για τα την αεκ ο αριθμος πρεπει να ειναι γυρω στα 5.500 ψεματα…:?

και αντε να κερδισει σημερα η αελαρα γιατι δεν μας βλεπω καλα…

Τα πιστεύεις αυτά:? :slight_smile: :!:

πιστευω οτι πανω κατω ετσι ειναι τα πραγματα, δεν χρειαζεται να ξερεις αστρα για να το προβλεψεις αυτο:P

Για το ντέρμπυ:

1. Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ, άξιζε την νίκη, ανύπαρκτος αγωνιστικά και τακτικά ο Ολυμπιακός.
  2. Ο Καλόπουλος τα σκάτωσε τελείως.
  3. Ο Κατσαρός και τα υπόλοιπα παιδιά της ΝΕΤ υποφέρουν.
  4. Αναμένουμε κινήσεις του Σωκράτη.:lol:
  5. Κερδισμένος ο βάζελος.:smiley:

Πιο ακίνδυνο Ολυμπιακό δεν έχω ξαναδει. Πεντακάθαρο οφ σάιντ το γκολ του Ολυμπιακού, πεντακάθαρο όμως και το γκολ του Τοροσίδη. Ο Καράμπελας έπρεπε να φύγει με κόκκινη. Γκόλαρες από Σκόκο, πολύ καλύτερη η ΑΕΚ συνολικά, εύκολα θα μπορούσε να είχε βάλει και ένα τρίτο γκολ.

'Ετσι, σωστός, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου:):!: