Superleague 2010/2011

Αν εγω δεν ξερω να χανω, εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις. :slight_smile:

[QUOTE=iron_aris;1021287][QUOTE=stef;1020752][SIZE=“6”][B]Δικαια νικη του Πανσερραϊκου[/B][/SIZE], στον οποιο (αλλα και σε ολες τις υπολοιπες σκατομαδες του ιδιου συναφιου), ευχομαι ολοψυχα ψοφο και ο,τι χειροτερο.

Αν εγω δεν ξερω να χανω, εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις. :slight_smile:

Οι αλλες οι ομαδες τι σου φταινε δεν καταλαβα ρε φιλε εγω?Τι θες πρωταθλημα με εξι ομαδες?

Λεω απλα οτι σιχαθηκα τις σκατομαδες, που σταματανε το ποδοσφαιρο στο 70’ και αρχιζουν τους τραμπουκισμους καθε ειδους για να τελειωσει το ματς.

Τι παραλογο βλεπεις και γιατι συνδεεις του “συναφι” με τη δυναμικοτητα και παρεξηγιεσαι ως φιλαθλος/οπαδος του Ολ. Βολου;;;

Γιατι ρε φιλαρακι η λογικη λεει οτι στο ιδιο συναφι(δηλαδη μικρομεσαια ομαδα) ανηκω κι εγω!!

Δεν ξερω τι λεει η λογικη, ξερω ομως τι ειπα εγω.

Αν παιξουμε και με σας (που μεχρι τωρα δειχνετε να παιζετε και συμπαθητικο ποδοσφαιρο) και δω τα ιδια, θα πω τα ιδια και με σας.

Ρε αηρονάκο ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Κάθε αγωνιστική που χάνει ο Άρης (και είναι και πολλές πανάθεμά τις!) γράφεις ένα κατεβατό όπου αναφέρεις “δίκαια η νική του <συμπληρώστε όνομα> αλλά… πέναλτι, κόκκινη, οφσάιντ, καθυστερήσεις, τραμπουκισμοί, αλητείες, τυρόπιτα τετράγωνη και όχι στρογγυλή!!!”

Μια φορά γράφτο ντόμπρα και σταράτα:

“Δίκαια η νίκη του <συμπληρώστε όνομα>” και τέλος.

Και πες μας τι γίνεται και η ομαδάρα του στρατηγού Κούπερ σέρνεται με 5 νίκες σε 12 ματς και μάλλον αποκλεισμένη από Ευρώπας.

Αλλα ‘ντ’ αλλων…

Ειπα εγω οτι αν δεν εβαζε τρικλοποδια στο Μισελ ο μπασταρδος απο τιμ των Σερρων (8O) ή οτι αν δεν πετουσαν μεσα οι Σερραιοι 7-8 μπαλες κατα τη διαρκεια του ματς, ο ΑΡΗΣ θα κερδιζε;;; #-o

Δικαια ηταν η νικη του Πανσερραϊκου και τελος.

Αλλα εγιναν και αυτα, στα οποια εγω αναφερομαι.

Που κωλυεσαι;;;

(Γιατι βλεπεις τετοια οραματα απο τα ποστ μου [B]ΚΑΘΕ[/B] αγωνιστικη, οχι τιποτα αλλο.)

Το οραμα συνεχιζεται με το “ομαδαρα”, το οποιο εγω δεν εγραψα σε ποστ μου, καθως απο την αρχη της χρονια ειπα οτι κραταω μικρο καλαθι λογω κακου ροστερ.

Οσο για το “στρατηγο”, δεν εχω κρυψει οτι τον θελω στον ΑΡΗ για αρκετο καιρο ακομα, παρα τα οποια λαθη πιθανον να εχει κανει.

Βεβαια, συμπληρωνεις και την παπαρια που γραφεις, μπας και μου την πεις, με το ειρωνικο [I]“μάλλον αποκλεισμένη από Ευρώπας”[/I], με τον ΑΡΗ να παιζει κοντρα σε Ατλετικο, Λεβερκουζεν, Ροζενμποργκ.

Καθόλου ειρωνικό, το παρέθεσα απλώς για υποδείξω ότι η φετινή χρονιά του Άρη κρίνεται συνολικά (προς το παρόν) αποτυχημένη. Για το κακό ρόστερ άραγε ποιος ευθύνεται?

Φυσικά και δεν έγραψες ότι “αν δεν εβαζε τρικλοποδια στο Μισελ ο μπασταρδος απο τιμ των Σερρων ή οτι αν δεν πετουσαν μεσα οι Σερραιοι 7-8 μπαλες κατα τη διαρκεια του ματς, ο ΑΡΗΣ θα κερδιζε;;;” και πολύ καλά έκανες γιατί θα ήσουν χαζός. Αλλά σε κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ αγωνιστική πάντα θα γκρινιάξεις κάτι, συνήθως είναι οι διαιτησία, αυτή τη φορά ήταν οι σκατοομάδες που σταματάνε το ποδόσφαιρο στο 70’ και κάνουν καθυστερήσεις.

Για να δούμε:

  • Δίκαια η νίκη του Ηρακλή, αλλά δεν έδωσε πέναλτι στο Φετφατζίδη, μετά που βάλανε τα γκολ κάνανε καθυστερήσεις και παρενόχλησαν σεξουαλικά τον Ντουντού.
  • Δίκαια η νίκη του ΠΑΟ, αλλά δεν απέβαλε Χριστοδουλόπουλο για την αγκωνιά, δεν έδωσε πέναλτι στο Φουστέρ, οφσάιντ ο Σισέ, μούφα το μπέναλτι, κάτω ο βαρδινογιαννισμός.
  • Δίκαια η νίκη της ΑΕΚ, αλλά έκοψε τον Ρόμενταλ και δεν διέκοψε για το καπνογόνο, κάνανε τραμπουκισμούς και το 1990 έσβησαν τα φώτα.

Όπως θα γέλαγες αν διάβαζες αυτά τα πράγματα, έτσι γελάμε και μεις με τις δικές σου εφευρέσεις.

Aν θες να υποδειξεις οτι η χρονια του ΑΡΗ ειναι αποτυχημενη ως τωρα, θα μιλησεις για πρωταθλημα και κυπελλο, αλλα οχι για Ευρωπη, οπου ο ΑΡΗΣ εκανε το καθηκον του και με το παραπανω.

Εχω να γκρινιαξω, γιατι αυτα τα πραγματα που αναφερω, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

Χωρις ομως ποτε να δωσω αλλοθι για τις τραγικες εμφανισεις του ΑΡΗ φετος, για τις οποιες τα 'χω πει πολλακις.

Δηλαδη για παραδειγμα…

παιζει ο ΑΡΗΣ στον Πανιωνιο, κανει ενα τραγικο παιχνιδι, ομως ητταται απο γκολ οφφσαηντ.

Γιατι να μην πω οτι το γκολ ειναι οφφσαηντ και πως σε αντιθετα αντιστοιχη περιπτωση μιλαμε για ΣΦΑΓΗ της Κερκυρας την προηγουμενη αγωνιστικη;;;

χχαχαχα…τι χάλι έχουμε…
βίντεο για την αποτυχημένη προσπάθεια ομάδων με εκατομμύρια θα δούμε ποτέ?

Ρε τον Γκοβου… ΧΑΧΑΧΑ…:lol:

επειδη ακουω πολλες βλακειες
ο ρομενταλ ειναι οφσαιντ

ο κανονισμος λεει για ολο το σωμα εκτος απο τα χερια και η γραμμη ειναι στα ποδια

Παπαρια…

Ολοι ξερουμε τη συμπαθεια μου για το γαυρο, αλλα τοσο οριακες φασεις πρεπει να δινονται υπερ του επιτιθεμενου ασυζητητι.

http://www.soccerplus.gr/article/ntermpi-larisas-panionioy-gia-nioplia

μάλλον η λαρισα θα πάρει τον δερμιτζακη…
αν πάρει νιοπλια θα πηδήξω απο κτήριο

Eνώ με Δερμιτζάκη οχι;

οχι… μπορεί στην πορεία να το κάνω…απο την αρχή όμως οχι

διωξαμε τεννε… αντε να δουμε ποιος θα ρθει τωρα…

φαβορι ο τακης μεχρι στιγμης…

δεν εχει μείνει προπονητής όρθιος.
σε λίγες ώρες έφυγαν λαρισας και κερκυρας.
άμα λέμε για ΣΟΒΑΡΟ πρωτάθλημα…