[B]crabsody[/B] για την αρχή λέω και για όργια(και φυσικά δεν λέω για μπάχαλο στην σουπερ λιγκα)…άμα θεωρείς αδικία το ενα ακυρωμένο γκολ, ή ενα λάθος πέναλτι, που να δεις τα ματς της αελαρας πέρυσι …άλλοι κανονισμοί για τα πάντα,.!!
εγώ για το τώρα αναφέρομαι σε σφαγές.! τώρα έχουμε μισό σφύριγμα σε κάθε ματς…με ένα σφύριγμα δεν βγάζεις συμπέρασμα…
[B]ChrisP[/B]
σωστός αλλά λάθος…!!
στο ματς με τον παναθηναϊκό(2-0) αν θυμάσαι, είχα γράψει πως δεν χάρηκα καθόλου και ήμουν με σταυρωμένα χέρια στο γήπεδο…ούτε πανηγύρισα, ούτε τραγούδησα, ούτε τίποτα…γιατί για την σχέση της αελ με τον παναθηναϊκό ήταν ύποπτο το ματς…(άσχετα που άλλα 4 τέτοια αποτελέσματα έφερε ο παναθηναϊκός εκείνο τον καιρό.)
και στο ματς με την κερκυρα μου έπεσαν τα μούτρα με το ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΒΕΡ στο ελληνικό ποδόσφαιρο , που δεν έδωσε υπέρ της κερκυρας και ενάντια στην αελ…ευτυχώς μετα ο διαιτητής τα έκανε θάλασσα και απο την άλλη μεριά, αλλά όπως και να εχει η ντροπή, ντροπή.! και το έγραψα εκείνη την στιγμή…ούτε κρύφτηκα, ούτε είπα τίποτα άλλο…
και δεν θυμάμαι κάποια στιγμή να μην εχω πει κάτι που φαίνεται ή μαθαίνεται, και ας είναι ενάντια στην αελαρα…
και για επεισόδια εχω πάρει το μέρος του παοκ , και του ολυμπιακού φέτος.!! και ας χαντακώνω την ομάδα μου
πως δεν μίλησα για παρασκήνιο όταν ήταν ο πατερας??!! δεν έγραψα για τις 0 κόκκινες και 0 πέναλτι και το πως είχαν τα ίδια επιχειρήματα ενάντια στον ολυμπιακό σε άλλες εποχές? και το πως ο κατσουρανης δεν αποβλήθηκε ποτέ παίζοντας ΞΥΛΟ μια ολόκληρη χρονιά.?!!
πως νομίζεις γέμισε με pm το pm box μέσα σε μια νύχτα? μέχρι και εγγραφές είχε το φόρουμ εκείνο ο βράδυ.!! πρασίνισε ο τόπος λέμε.!!:lol:
με τον κοκκαλη που ξέρεις τι έλεγα?!! δεν ήμουν στο φορουμ(τις “καλές” χρονιές)? με παρακολουθεις?
το ότι γεμίζουν τα γήπεδα δεν μου λέει κάτι…και οι φυλακές , και τα νεκροταφεία γεμάτα είναι…
και αύριο με τις σερρες γεμάτο θα είναι το arena.τι σημαίνει αυτό? οτι αυτόματα κάποιος εχει δίκιο? το γεμίζω εχω δίκιο,ή πας άρα τι μας λες για στημένα και για επηρεασμούς??
στην μεταγραφή του κλειτον δεν υπάρχει κάτι μεμπτό…μια ήταν η τιμή, αυτή δόθηκε…ούτε πάνω ούτε κάτω.! την ίδια εποχή μιλούσε με τον ολυμπιακό για τον ιγγλεσιας.! ούτε εκεί ανέβασε την τιμή… 1 εκατομμύριο ήταν(γελάει ο κόσμος ρε πηλαδακη.!) , 1 έμεινε.,!!
το νόημα δεν είναι μόνο οι σχέσεις τον ομάδων.
γιατί αμα το πάμε ετσι, μπορώ να σου δώσω πάνω απο 10 παραδείγματα στα μεγάλα πρωταθλήματα που είναι ετσι το ίδιο τα πράγματα…εκτός απο αγγλια…από ιντερ-τζενοα έως μπαγερν-ντορτμουντ.! τι παίχτες αλλάζουν, τι ματς δίνουν, μέχρι και χρηματικά ποσά αλλάζουν χεριά ανάμεσα στις ομάδες
εδώ δεν έχουμε μόνο αυτό…έχουμε προέδρους της σουπερ λιγκα που απειλούν, νομοθετούν,βάζουν ανθρώπους σε θέσεις μόνο για να έχουν έλεγχο…έχουμε επο πλήρως ελεγχόμενη, και πλήρως φοβισμένη, και έχουμε μερικούς απο αυτούς να είναι στα δικαστήρια, ακόμη και στην φυλακή…[B]και αθλητική δικαιοσύνη που νομοθετεί καθε φορά που θέλει να βγάλει απόφαση που συμφέρει τις “κεφαλές”[/B].!!δεν μπορεί μετά απο αυτά να είμαι απλά γραφικός.!! οτι εχει γίνει τα εχω πει μήνες πριν…δεν είναι οτι την βρίσκω με θωμαιδη και όποιον άλλον…είναι δίπλα μου αυτά…μήνες πριν βγουν(?ποιος?) στην φόρα(γελάω)…τα έλεγα, γραφικός, έγιναν, γραφικός,βγήκαν στην φόρα(το 1/100), πάλι γραφικός.!! ούτε το περτουλι να ήμουν.!!
μια χαρά μπάλα μου αρέσει να βλέπω…και σε ερασιτεχνικά τρέχω, και σε άλλες ομάδες/γήπεδα θέλω να πάω και ας μην παίζει η αελαρα.
αλλά πραγματικά ΔΕΝ γινεται να ασχοληθείς μόνο με το 4-3-3(4-2-3-1 η αελαρα φέτος με πίσω από τον επιθετικό, τον ρομεου.!!)…πραγματικά δεν γινεται.!! δεν γινεται να σε εξαφανίζουν και απλά να λες, μαλακία το 4-4-2, δεν έχουμε παίχτες για αυτό, την ωρα που σε σβήνουν απο τον χάρτη για συνεχόμενα ματς, και με συνεχόμενες αποφάσεις…
πραγματικά αν ήσουν στην θέση μου(παιδί στην αφρικη που πεινάει)ούτε εσυ θα μπορούσες.!
*αντε και λίγο ποδοσφαιρικά…αν δεν πάρετε κανέναν αμυντικό(άντε πειρατε αμυντικό χαφ), θα φάτε πάνω από 12-14 γκολ στο τσουλου(δεν λέω πόσα θα βάλετε πάντως)…ελλαδα δεν συζητάω καν…είναι αστείο…