Superleague 2011/2012

Αφού μπάλα δεν είδαμε την πρώτη αγωνιστική, γιατί να μην κάνουμε χαβαλέ με τη διαιτησία; Λες και ο ΠΑΟ έπαιξε τόσο υπέροχη μπάλα, που του καταστρέφουμε το προϊόν αν λέμε πως δεν ήταν πέναλτι αυτό!

Σωστό!
Άρα αν και μάλλον ήταν πέναλτυ, αρχίζω Νικολακοπούλεια να γκρινιάζω πως ο βάζελος έχει ήδη πάρει πέναλτυ στο πρωτάθλημα ενώ ο Θρύλος όχι.

[SPOILER]Τι πάει να πεί “δεν έχουμε ακόμα αγωνιστεί;” :lol::p:lol:[/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol::lol: Την υπέρτατη αλήθεια την ξέρουν μόνο οι Ολυμπιακοί. Δεν υπάρχει καμμία εύνοια στην ομάδα τους και όλα τα πρωταθλήματά τους είναι καθαρά. Οι υπόλοιποι είναι οι κομπλεξικοί :lol::lol::lol::lol:

Δεν ειμαι Ολυμπιακος.Αφηνουμε οι αλλες ομαδες τα σημαντικα(κασετες) να περασουν στο ντουκου και κλαιγομαστε για ηλιθιοτητες.Ο Ολυμπιακος ξερουμε ολοι ποιος ειναι αλλα δεν μπορουμε μια ζωη να ριχνουμε πανω του τις αγωνιστικες αδυναμιες των ομαδων μας.

τσεκ.
γελάνε και τα τσιμέντα

αυτο ειναι απο το υπομνημα του γνωστου-πλεον- κου Κουριδη, νομικου εκπροσωπου της ΕΠΟ(που προσφατως παραιτηθηκε…)για την εκδικαση της υποθεσης στο Διαιτητικο πριν λιγες μερες, ο οποιος λεει ξεκαθαρα οτι [U]η ΕΠΟ θεωρει ως μονο αρμοδιο το “Δικαστηριο σας”[/U](το διαιτητικο- και οχι το CAS στο οποιο ειχε προσφυγει ο Ηρακλης)

…το οποιο σημερα κριθηκε αναρμοδιο απο την επιτροπη εφεσεων της ΕΠΟ! :lol:

χαχααχα…τρελό χάσιμο λέμε…εδώ εμείς σαν παε λαρισα ζητήσαμε να οριστεί δικάσιμος, αν και ο νόμος λέει πως πρέπει να σου ορίσουν(και ας είναι 100 χρονιά μετά) μέσα σε 48 ώρες, αυτοί όρισαν μετά απο 168…:smiley:

*δεν πειράζει όμως…κάναμε ομαδαρα.! 8)

[B]ΠΑΕ ΑΕΛ : «Αναγνωρισμένος ο ρόλος του…» [/B]
Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες και κυρίως μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ηρακλή και ενόψει της αυριανής εκδίκασης της αίτησης αναίρεσης των “βυσσινί” στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η [B]ΠΑΕ ΑΕΛ[/B] εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, που αναφέρεται και στις αποφάσεις της Σούπερ και της Φούτμπολ Λίγκ:

"Ο ρόλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου, ως τριτοβάθμιο όργανο απονομής αθλητικής δικαιοσύνης, είναι αναγνωρισμένος. Η ΕΠΟ διά της νομικής υπηρεσίας της, έχει ήδη προβεί σε αυτήν την αναγνώριση. Στις 11 Ιουλίου 2011, με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ομάδα της Football League εξασφάλισε το δικαίωμα να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου στη Super League, την οποία τελικά κατέκτησε.

Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, επίσης, υποβιβάστηκαν τελεσίδικα κάποιες ΠΑΕ της Football League, ενώ κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τριών μηνών, το συγκεκριμένο όργανο έχει λάβει δεκάδες τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν σε διαφορές ποδοσφαιριστών ή προπονητών με ΠΑΕ. Από ποια (χρονική) στιγμή και μετά σταματά η αρμοδιότητα του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου; Με ποια κριτήρια είναι «αρμόδιο» ή «αναρμόδιο»; Για απαντήσεις, φυσικά, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας παραπέμψει στο σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, διότι την τελευταία φορά που η συγκεκριμένη επιτροπή κλήθηκε να δημοσιοποιήσει σκεπτικό, χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες!

Υ.Γ.: Η παραμονή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στη Super League, της ΠΑΕ Καλλιθέα στη Football League αλλά και ο οριστικός υποβιβασμός της ΠΑΕ Ηλιούπολης στη Football League 2, δημιουργoύν δεδικασμένα και νομολογίες που πλέον δεσμεύουν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ειδικά στην περίπτωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης που δικάστηκε σύμφωνα με τα άρθρα 21Α και 21Β περί δωροδοκίας και στοιχηματισμού. Τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, από την ίδια τριμελή επιτροπή (Θέμελης, Βλάσσης, Ανδριανόπουλος) που πριν 25 ημέρες εκδίκασε πανομοιότυπη υπόθεση και εξέδωσε την περιβόητη «ερμαφρόδιτη» απόφαση. Αλλο ένα μυστήριο, που η ΕΠΟ μπορεί πολύ εύκολα να διελευκάνει…"

Ποτε δεν ήμουν της άποψης οτι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Κάθε αλλο. Αν όμως υπήρχε υποτυπωδης ισονομία θα έπαιρνε 4-5, θα έπαιρνε και ο Άρης κανένα κτλ κτλ Ο Ολυμπιακός θα είχε δικαια τα περισοτερα. Έτσι όμως όπως έχει καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο (με μεγάλο μερίδιο ευθύνης να βαραίνει τον ίδιο τον Ολυμπιακό) οτι έχει κερδίσει έχει τη ρετσινιά και τη μηδενική αναγνώριση απο οποιοδήποτε αντίπαλο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ενταξει… τι να πεις και τι να σχολιασεις τωρα…
Απλα πραγματα ρε παιδια, μας φτυνουν στα μουτρα και συνεχιζουν τις βρωμικες μπιζνεςς τους ανενοχλητικοι χωρις να αισθανονται οτι πρεπει να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα που βλεπουμε παραπανω…
Δηλαδη αυτη η σκατοφατσα ο Κουριδης, που μονο απο το υφος του καταλαβαινεις ποσο διεφθαρμενος και ραδιουργος ειναι, λεει ‘‘εγω θα σας αφανισω χωρις να με νοιαζει τι λενε οι νομοι. οπου γουσταρω και αν μαρεσει τους εφαρμοζω…’’

Οοοοκκκκ…

Καλα αυτα που γινονται ειναι για γελια και για κλαματα.Η αστυνομια ανεβαλε το Ξανθη-Αεκ λογω της ΔΕΘ ενω το Αρης-Ατρομητος θα γινει κανονικα #-o:lol:

Ζητώ τη βοήθειά σας. Διάβασα κάπου ότι η απόδοση σε ξένο πρακτορείο για να πάρει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα είναι 1,65. Το έχει εντοπίσει κάποιος;

η interwetten το εχει στο 1,50.
πολλές άλλες το έχουν διακόψει το στοίχημα…όπως και για τον υποβιβασμό…
με τις φημολογούμενες κλήσεις απο τον αθλητικό δικαστή για ολυμπιακο, κερκυρα, αστερα,πανιωνιο δεν μπορείς να έχεις ζωντανές τις αποδόσεις… φαντάζεσαι να μπει μια τιμωρία στον ολυμπιακο -15 ??(καλά μην βαράτε…πάλι θα το πάρετε…)
το 12 του παοκ τότε θα ήταν υπερβολικό, και θα είχαν χασούρα

Συμφωνω και στις τελειες.

Σίγουρα πλάκα κάνεις. Δεν μπορεί να το έγραψες σοβαρά. Μάλλον ξέχασες το παρακάτω emoticon -> :lol:

Καλημέρα!!! Σας λείψανε;;;

[B]Θα εξεταστούν και πάλι οι φάκελοι Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας[/B]

Πήραν αυτό που ήθελαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αφού κατάφεραν να επανεξεταστούν οι φάκελοί τους από την ΕΕΑ.

Περισσότερα σε λίγο…


:lol::lol::lol:

πλακα κανουν?
γιατι δεν το ακυρωνουν το φετινο να ησυχασουμε?:stuck_out_tongue:

[B]crabsody[/B] λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα…:stuck_out_tongue:
αλλα αν φτάσει η ώρα που θα βρεθεί ο ολυμπιακός απολογούμενος, εκει θα πάνε,.άσχετα που δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός…ή τίποτα, ή υποβιβασμός ειναι οι επιλογές…κατάλαβες

[B]Astaldo[/B] δεν είναι ετσι…αναβολή πήραν σήμερα…θα δουν την άλλη τριτη αν επανεξεταστούν οι φάκελοι…κάτι που ρητά δεν μπορεί να γίνει…αλλά επειδή δεν είναι λαρισα οι ομάδες κάτι θα γίνει
(πανέξυπνοι πάντως…δεν ειμαι καλά λέει ο δικηγόρος, δεν μπορούμε χωρίς αυτόν λεει η άλλη ομάδα, ήρθε η αναβολή)

[B]KEN[/B] τα μισά είναι για τα πανηγύρια…το ότι κάθονται οι (ύποπτες, και στημένες)ομάδες να φάνε όσα έπρεπε δεν σημαίνει οτι είχε συμμετοχή η αντίπαλος ομάδα…μην τους πάρει όλους η μπάλα…οι ομάδες είναι συγκεκριμένες…ομάδες με μπράβους για ολες τις δουλείες , ομάδες χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα, και ομάδα που δεν πληρωνόταν ποτέ, εκτός αν δεν καθόταν το στοίχημα…πάνω κάτω 4-5 ομάδες…όχι όλες που έχουν βάλει…αντε και 2-3 που έχουν εκβιαστεί
το κακό είναι οτι η αελ δεν θα παίξει ούτε τα Χριστούγεννα όπως πάμε :?

μολις γυρισα απο τριπολη. καλα απο την ωρα που εκανε την μαλακια ο αμυρος κι εφαγε την κοκκινη μας επαιζε ο αστερας και να’ναι καλα ο σουπερ μαριο. μιλαμε τα βγαλε ολα. κατα τα αλλα μπορουσαμε να ειχαμε βαλει γκολ ή να χαμε φαει. τεσπα, 0-0 και νομιζω οτι και οι δυο ομαδες ειναι χαλια.

…όλο το πρωτάθλημα μαύρα χάλια είναι#-o :slight_smile: :!: