Superleague 2011/2012

Crimson, ανέκδοτο ήταν το πέναλτι, αλλά βλέπεις φαντάσματα νομίζω. Πέρσι ο Αστέρας υποτίθεται ζήτησε από τους συλληφθέντες να τον βοηθήσουν. Δε βοηθήθηκε μόνος του. Τώρα ελέγχει και διαιτητές; Και ποιος είναι ο διαιτητής που αυτή τη στιγμή δε φοβάται να στήσει ματς για χάρη του Αστέρα Τρίπολης; Πόσο δε όταν ο Αστέρας φέτος δεν οργανώθηκε καθόλου και η ομάδα του δε βλέπεται και δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες παραμονής. Τι κίνητρο να έχει ένας διαιτητής για να τραβήξει τα βλέματα εισαγγελέων τώρα επάνω του;

Όσο για το πέναλτι, ναι ήταν αστείο, αλλά εμένα δε με νοιάζει. Πέρσι δεν παρακολούθησα το πώς ανέβηκε ο ΠΑΣ στην Α Εθνική (δεν είναι εύκολο να βλέπω Β Εθνική πλέον), αλλά με όλα αυτά που έγιναν στη Β Εθνική, είμαι σκεπτικός για ΟΛΕΣ τις ανόδους. Πόσο δε για τον ΠΑΣ που ανέβηκε εύκολα και με βολικές διαιτησίες :roll:

Είναι τόσο ανέκδοτο το φετινό πρωτάθλημα, που δεν καταλαβαίνω γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ να μείνεις Α’ Εθνική. Στο τέλος, αν μείνεις κατηγοριά, έχεις μείνει τόσο πίσω αγωνιστικά, όπου είσαι ο πρώτος υποψήφιος (μαζί με Αστέρα) για να πέσεις. Ουσιαστικά θα χάσεις 2 χρονιές. Αν πέσεις φέτος, του χρόνου μάλλον θα παίζεις Α’ Εθνική ξανά και με ανταγωνιστική ομάδα.

μα δεν θέλω αυτό…ένα ποστ πιο πάνω είναι :-s

εχω παει σε ολα τα φιλικά στο arena…ακόμη δεν άκουσα παρακάλια να μείνουμε στην κατηγορία, ούτε αγωνίες είδα , ούτε τίποτα
τα είδα στην πρώτη(μήνες πριν) αλλά αφού είδαμε την δουλειά(εντυπωσιακή ακόμη και για τους πιο δύσπιστους και για τους πιο απαισιόδοξους όπως τον εαυτό μου) που κάνει ο coleman ηρέμησαν όλοι και είπαν μια χρονιά είναι.
είδε 220(!!) παίχτες απο β γ και πήρε 6-7 απο αυτούς που του γυάλισαν και ήδη έχουν δείξει οτι κάνουν για την ομάδα…έκανε παίχτη τον σιατραβανη σε 2 μήνες, έφερε μορτε/σεσινια, έδιωξε παίχτες που πηγαίναν πίσω την ομάδα, και στον σέβονται ολοι ακόμη και με σκληρές αποφάσεις…γενικά όλα καλά…
αλλά…
αυτη η ομάδα ετσι δεν μπορεί να σταθεί στην α εθνικη…οσο και να λεω εγώ οτι ειναι υπερομαδα…μόνο και μόνο την άμυνα της να βάλεις δεν υπάρχει ελπίδα να μαζέψει πάνω απο 6-8 βαθμούς στον πρώτο γύρο…θα βάζουμε 3 και θα τρώμε 7…ουτε μπάλα θα δούμε,ουτε θα σωθούμε, και πιο πίσω θα πάμε στο τέλος
[B]εγω οταν τονίζω αυτά που βλέπω σαν παρατυπίες το κάνω για να δείξω οτι αδικήθηκε η ομάδα…[U]οχι για σωθεί η ομάδα[/U][/B]. ετσι και αλλιώς ειμαι 28 και την αελ περισσότερα χρόνια στην β-γ την εχω δει…δεν είμαι σουπερ λιγκ, ΑΕΛ ειμαι :smiley:

για τον αστερα με μπέρδεψες…εχει ή δεν εχει άκρες? γίνονται ή οχι ολόκληρες συνεδριάσεις για πάρτη του?
οσο για το πέναλτι, ε έξυπνος είσαι,καταλαβαίνεις οτι το έβαλα για να φανεί μεγαλύτερη η σούμα:p αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτά που έγιναν πέρυσι

*πάντως αυτό που λες για τον οτι δεν θα τραβήξουν τα βλέμματα…και ποιος κοιτάει.??
ακόμη και τώρα γινεται χαμός…προχθές κάναν διεθνή διαιτητή που δεν έχει ξένη γλώσσα…αλλά άμα ανοίξουμε αυτό το θέμα θα φτάσουμε στα τοπικά…

ματσάρα στο Αγρίνιο ως τώρα. Αν είχαν και έναν κανονικό διαιτητή, το ματς θα ήταν διαφήμιση για το ελληνικό πρωτάθλημα

Δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα μπαόκια, αλλά πεθαίνω στα γέλια όταν ξεφτιλίζεται η ΑΕΚάρα. Δεν ήσασταν ποτέ μεγάλη ομάδα χάνουμοι, πάρτε το χαμπάρι :lol::lol::lol:

Αν είσαι πάνω από 15 να το κοιτάξεις…:lol::lol::lol:

Είμαι 23 και μιλάω πολύ σοβαρά :wink:

Εχει Αλεφαντο με subbuteo στο τηλεαστυ:!:

πες μου οτι έχει πάλι 14 παίχτες στην εντεκάδα του ολυμπιακού.! :lol:

[B]ΓΑΜ%*ΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.!!!
[/B]

γέλασε και ο κάθε πικραμένος σήμερα
3 άτομα είχαν έγγραφο της ουεφα που έλεγε οτι σε περίπτωση αναπλήρωσης σε κενό για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λόγο(άδεια, τιμωρία) η αναπλήρωση γινεται μόνο απο ομάδα της ίδιας κατηγορίας…
ποια είναι αυτά τα άτομα? πόσο καιρό είχαν την επιστολή? μήπως από την υπόθεση με τον οφη??
για να ευνοηθούν ποιες ομάδες δεν βγήκε η επιστολή με την διευκρίνηση της ουεφα?

[B]
AEL Official[/B]

Το έγγραφο “δυναμίτης” που παρουσίασε σήμερα ο Κώστας Πηλαδάκης, είναι μία γνωμοδότηση της UEFA. Σύμφωνα με αυτήν, όσες ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια, πρέπει να αντικαθίστανται από ομάδες της ΙΔΙΑΣ κατηγορίας και όχι από ομάδες της κατώτερης.
Καμία έκπληξη. Ακριβώς ό,τι έγινε με τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλιθέα, θα γίνει με την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό (αν βέβαια οι αρμόδιοι διέπονται από τις αρχές της νομιμότητας και της αξιοκρατίας).

[B]ΑΕΛ και Σέρρες για Σούπερ Λίγκα[/B]

Βόμβα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, με επιστολή της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αποβολής ομάδων, τη θέση τους παίρνουν σύλλογοι που ήταν στην κατηγορία, άρα μένουν Λάρισα και Πανσερραϊκός!

Αυτή η εξέλιξη δικαιώνει τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό που υποβιβάστηκαν από την Σούπερ Λίγκα, αλλά από την πρώτη στιγμή υποστήριζαν ότι αυτό πρέπει να συμβεί.

Η πληροφόρηση ήρθε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όταν ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου έστειλε επιστολή στην αντίστοιχη υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ με αυτό το ερώτημα και ο επικεφαλής της Τραβέρσο άναψε το πράσινο φως για ΑΕΛ και Πανσερραϊκό απαντώντας ότι εάν αποβληθούν ομάδες, τη θέση τους θα πάρουν ομάδες που ήταν στην κατηγορία!

Οπως αναφέρει το έγγραφο «εάν κάποια ομάδα δεν πάρει άδεια συμμετοχής, τότε παραμένουν οι ομάδες που ήταν πέρσι στην κατηγορία!». Αυτό το έγγραφο θα χρησιμοποιήσει και η ΑΕΛ κατά την υπεράσπιση της στην εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 Οκτωβρίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου θα ζητήσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, με το αιτιολογικό ότι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα αποβλήθηκαν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επειδή δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ!

*ρε gazzeta μας δουλεύεις???
γιατί δεν λες από πότε έχουν την επιστολή???
επίσης αφού εχει βγει και το έχει καταθέσει την επιστολή στο δικαστήριο…τι πληροφορίες και μαλακίες λες!!!

2 μήνες ταλαιπωρία…

Tην καημενη τη Λαρισα,κριμα.
Γιατι την ταλαιπωρουν ετσι…'
Αισχος!!!

μπορεί να μην το καταλαβαίνεις γιατί έχεις πάθει χειρότερα, αλλά ετσι είναι

Ναι,ναι ετσι ειναι.
Συμπασχω,δεν μπορω να κλεισω ματι απο τη στενοχωρια…

:lol: :lol: :lol:

εσύ ποιά μεγάλη ομάδα είσαι?

επιτέλους!!βέβαια να δούμε για πόσο θα κάτσει μέσα…κλασικά πάλι θα πάθει φυματίωση.

Crimson, εγώ έχω μπερδευτεί στο γιατί η ΑΕΛ και οι Σέρρες πρέπει να παίξουν Superleague.

Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε για την πλαστή ενημερότητα, όπου κατέθεσε πέρσι τον χειμώνα. Δηλαδή στο [B]περσινό[/B] πρωτάθλημα έπαιζε κάλπικα και έπρεπε να είχε μηδενιστεί, συνεπώς να τελειώσει τη σεζόν τελευταίος (όπερ και έγινε και για αυτό ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε κατηγορία).

Όμως, η τιμωρία του Ολ.Βόλου και της Καβάλας για την περσινή χρονιά ήταν η αφαίρεση 10 βαθμών και οι 2 κενές θέσεις στη Superleague, προέκυψαν γιατί η ΕΕΑ δε τους έδωσε άδεια επαγγελματικής ομάδας για τη [B]φετινή χρονιά[/B]. Συνεπώς από που κι ως που είναι ίδιες οι 2 περιπτώσεις; Αν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα είχαν τιμωρηθεί με μηδενισμό για αυτά που έκαναν πέρσι, τότε να έμενε η ΑΕΛ και ο Πανσεραϊκός, αφού θα ήταν πάνω από το όριο του υποβιβασμού. Τώρα όμως, όπως τα έχουν κάνει, πρέπει να ανέβουν οι 2 επόμενες ομάδες της Β. Δε βλέπω πως σχετίζεται η υπόθεση του Αστέρα με της ΑΕΛ…

(Το αστείο είναι που και αυτές (π.χ. Λεβαδειακός) σε λίγο καιρό θα έχουν μπλεξίματα με την ΕΕΑ και τα δικαστήρια, αλλά ας πρόσεχε όποιος δεν έριξε κατευθείαν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα…)

E, αυτό θα εκδικάσει υποτίθεται το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ότι έπρεπε να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση απόφαση της Σουπερ Λίγκας γιατί η ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν προβλέπεται από τον κανονισμό. Άρα, βάσει του Διαιτητικού και του εγγράφου της ΟΥΕΦΑ μένουν ΑΕΛ και Σέρρες.

Μεχρι τη μεση ,καλα το πας Karvou ,αλλα να σου πω οτι ο Ολυμπιακος Βολου δεν πεφτει για τα περσυνα ματς οπως πολυ λανθασμενα πιστευετε ολοι.Ο φακελος της UEFA ειναι για 4 παιχνιδια,3 της Β Εθνικης περιοδου 2008-2009 και 2009-2020 και ενα παιχνιδι με τον Παναργειακο στο Κυπελλο στο οποιο κερδισαμε 0-4.
Κατα τ’αλλα το μεσημερι η UEFA εστειλε επιστολη στην Ε.Π.Ο με την οποια διευκρινιζε οτι οι ομαδες που θα αντικαταστησουν Βολο κ Καβαλα,να ειναι οι δυο που επεσαν περισυ και οχι απο τη Β Εθνικη,κατι το οποιο ο ΚΑΠ δεν λεει.

Μπα, τωρα το Διαιτητικο Δικαστηριο ειναι αρμοδιο να εκδικαζει υποθεσεις ???..

Ποσο γελοιοτητα και κοροιδια να αντεξει αυτη η χωρα…