Οκ. τεντωσαμε.
Mη χαλιέσαι, σπρώξτα στα ντέρμπυ των “αετών του βορρά” αν παίξει σούπερ λιγδα η Δόξα!
Και αν σταβώσει το ποντάριμα μπαίνετε και στον αγωνιστικό χώρο να το “ισιώσετε” χωρίς ποτέ να τιμωρηθείτε, αθάνατη βόρεια Ελλάδα είναι αυτή, τόσα χρόνια σε Ξάνθες και Σέρρες τα ξέρετε αυτά τα κόλπα!
Mule τρολαρεις φιλε ασχημα…μας εχετε πρηξει τα αρχιδια για σερρες και ΠΑΟΚ και τα 3 τελευταια χρονια μας εχουνε κοψει 4 βαθμους…οσους μας εχει κοψει και ο αρης…δηλαδη πας να ριξεις λασπη,τουλαχιστον ας εχει μια μικρη βαση:!:
την ειχα και εγω αυτη την απορια οταν διαβασα τα πρωτοσελιδα αλλα φαινεται οτι ειμαστε πιο χαζοι απο τους φιλους ολυμπιακους οι οποιοι διαβαζουν και μπροστα και πισω απο τα γραμματα και βγαζουν το απλο συμπερασμα οπως λενε και οι εφημεριδες οτι ΧΑΛΑΕΙ Ο ΠΡΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ της ομαδας τους… :lol::lol::lol::lol:
ε ρε κουνια που σας κουναγε… μονο εσεις υπερασπιζεστε τους στημενους…
ΟΧΙΙΙΙ!!!ΟΧΙ ΡΕ !!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:
[B]“ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ” [/B]
Στην αρχη νομιζα οτι το λεγατε για πλακα αλλα πριν απο λιγο το ειδα με τα ματια μου.
Καλα νταξι ενα απο τα πιο κορυφαια πραγματα που εχουν γραφτει σε αθλητικη εφημεριδα τον τελευταιο χρονο!:lol:
Τον προγραμματισμο λεει.Ειχαν προγραμματισει να εχουν σιγουρους 6 βαθμους.
Προβλέπεται φοβερό πλιάτσικο σε Καβάλα, Βόλο
Ούτε καν όμως
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, το γεγονός ότι οι πρασινοκίτρινοι θίασοι φέτος θα προτιμούσαν να μη γίνει καν πρωτάθλημα μπας και αποφύγουν το κυνηγητό από τους ίδιους τους οπαδούς τους δεν σημαίνει ότι ο προγραμματισμός σε κάποιες -λιγοστές- σοβαρές ΠΑΕ (όπως η Παναιτωλικάρα πχ) δεν χαλάει.
Για τον Ολυμπιακό καλή είναι η αναβολή ώστε να επιστρέψουν απόλυτα έτοιμοι οι 4 τραυματίες βασικοί.
Τώρα αν νομίζετε ότι με Δόξα (που κάνει χρυσές δουλειές με δανεικούς από εμάς) και Κομπότη δεν έχουμε σίγουρους τους 6 βαθμούς τότε ναι, είστε βλάκες.
χαχαχχαχα…αυτα λέγαμε πριν λίγο στο Msn με τον κολλητό μου…απλά άλλαξε η φρουρά…
Κρίμσον πολύ κλαίγεσαι για τον Ολυμπιακό τελευταία, το καταλαβαίνω από τη μια αλλά από την άλλη ας πρόσεχε ο Πηλαδάκης με ποιον Βγενοπατέρα επέλεγε να κάνει τα κονέ του.
Αυτό λένε και οι ρεπόρτερς, αλλά από την άλλη θα πάμε στους ομίλους με πολύ λιγότερα επίσημα ματς. Δεν είμαι βέβαιος πως ο Βαλβέρδε το θέλει αυτό…
Με τα επίσημα ματς να είναι με Βόλο και Καβάλα, ακόμα και ο ίδιος ο Βαλβέρδε θα προτιμούσε κάνα φιλικό ακόμα με Ίντερ.
Έτσι κι αλλιώς θα γινόταν η πρώτη αγωνιστική και μετά θα υπήρχε διακοπή λόγω εθνικών.
ωχ μωρέ chrisp…Πλάκα κάνω…για το θεό δηλαδη…
λες και με ενδιαφέρει τι θα κάνετε, ή η ομάδα μου είναι ανταγωνίστρια σας, ή θέλετε και πολύ βοήθεια για να πάρετε το πρωτάθλημα των κουτσών…
*μην αρχίσετε και οι ολυμπιακοί τα περίεργα pm…μια φορά την πάτησα που είπα οτι είδα τον ολυμπιακό να παίζει καλά, και γέμισε το box με πράσινα μηνύματα,μην έχουμε τα ιδια απο την ανάποδη
Ποια pm, ήδη η θύρα 7 ναυλώνει πούλμαν και ξεκινάει για Λάρισα :!:
ελάτε ρε.!! σας “έχει” η ζέστη.!!
δεν φέρνετε και την ομάδα να παίξουμε κανένα ματς στο arena? την έχουμε “ακούσει” τόσο καιρό χωρίς μπάλα…και η football league αργεί να αρχίσει…:? (εμπειρία ζωής για coleman-morte-seshinia να παιξουν με τον βυζαντα)
τι καθαρο πρωταθλημα! και τι υγιης νοοτροπια οπαδων!
Και μετα θα σου πει ο chrisp για τα χαρτιά που δεν δείξατε, μετα εσυ θα πεις για την πρώτη παράγκα, και στο τέλος θα φτάσετε στην καταστροφή της σμυρνης…
dont do it.!!
Δεν έγινε καταστροφή στη Σμύρνη, απλώς υπήρχε πολυκοσμία στο λιμάνι.
ο politically correct όρος είναι στρίμωγμα.
:lol: το ξέχασα αυτό…
*φαντάσου να μαλώνατε και για αυτό,.!! :lol:
εμεις στη χειροτερη να υπεκφευγουμε γιατι ειμαστε μπατηρακια αυτη την εποχη. δεν παιζουμε με αντιπαλους-παραρτηματα ουτε υποστηριζουμε αδελφικα συλλογους με εμφανη και αποδεδειγμενη αναμιξη σε σκανδαλα…
[SPOILER]κρισπ δεν περιμενω απαντηση, ποτε δεν το εχεις κανει αλλωστε σε σοβαρη ερωτηση…[/SPOILER]