Superleague 2011/2012

Αφήστε μας να δούμε λίγη μπάλα ρε που να πάρει!! Σάββατο βράδυ 21:30 Ολυμπιακάρα και μετά βουρ στην παραλιακή :stuck_out_tongue:

Τι υγιής νοοτροπία οπαδού!

Δήλωση Μπέου από την φυλακή

«Σήμερα ο κόσμος του Βόλου βιώνει, όπως κι εγώ, μια μαύρη μέρα μέσα στα σωθικά μας. Όταν βγαίνει η Ζήση (σ.σ. αντιπρόεδρος της Βουλής) και σύσσωμα τα ΜΜΕ και μιλούν για πολιτική απόφαση, τότε αυτό σημαίνει ότι δικαιώνεται η ομάδα.

[B]Βιώνω κι εγώ την αδικία, το παλεύω[/B]. Αγωνίζομαι και θα βγω πιο δυνατός από εδώ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα. Εκπροσωπεί το νομό Μαγνησίας και την πόλη του Βόλου. Δεν διαλύουν έτσι τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μιας ολόκληρης πόλης. Αυτή η απόφαση γυρνάει πίσω σε αυτούς», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Πριν από τρία χρόνια ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος σύντομα θα στείλει επίσημη δήλωση του, αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Κάποιοι το ανακάλυψαν χθες. Εγώ προέτρεψα τον κουμπάρο μου να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Το 60-65% το κατέχει ο Βασίλης Κεσογλίδης και εγώ. Το είχαμε πει αυτό πριν από δύο χρόνια.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν προστεθεί περίπου 900-950 άτομα, που έχουν πάρει μετοχές. Σε όγκο το μετοχολόγιο έχει πολλά άτομα. Εκτός της ανακοίνωσης του Βασίλη Καρρά, θα βγάλω και εγώ ανακοίνωση, με την οποία θα λέω πως δίνω τις μετοχές μου δωρεάν στον όμορφο κόσμο του Βόλου».

[B]Βιώνω κι εγώ την αδικία, το παλεύω[/B]

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

στόκος απο τους λίγους…
δεν τους έδωσαν άδεια με την δικαιολογία οτι δεν μπορούν να έχουν άτομα την παε που να συγγενείς, ή έχουν στενή σχέση με τους κατηγορούμενους, και αυτός βγαίνει και λέει την ομάδα δεν την είχα εγώ, αλλά ο κουμπάρος μου.! #-o
αν τον άφηναν ελεύθερο αύριο το πρωί, θα έλεγα οτι το κάνει επίτηδες…οτι συμφώνησε να διαλύσει την ομάδα , για να είναι ελεύθερος…

*ο πανιώνιος μιλάει ήδη με 3 παίχτες και θα κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις απο την ομάδα του βόλου…παίχτες που κάνουν τρελά λεφτά…ο πανιώνιος…:roll:
**ο βυζαντας είναι στην β’…ο πανταζης είναι ιδιοκτήτης του βυζαντα…

‘‘ο ομορφος κοσμος του βολου’’

‘‘θα με κανουν ηρωα’’ (το ειχα πει #-o)

αχαρακτηριστο το γουρουνι.

Η superleague θελει να αρχισει κανονικα το πρωταθλημα και η nova πιεζει για τον ιδιο λογο γιατι αν δεν αρχισει πρεπει να αλλαξει ολο το προγραμμα της.Κατα τα αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα :roll:

Ε αποφαση που αλλαζει δραστικα κατι στο πρωταθλημα 3 ημερες πριν αρχισει
μονο στην Ελλαδα θα μπορουσε να βγει.

Θα γίνουν λέει τα έξι παιχνίδια#-o…κιαν έχουμε κιάλλες εξελίξεις, τι θα κάνουν θα γίνονται 5, μετά 4, και μετά πόσα:?..παιχνίδια:):!:

ότι να ναι όμως!!!

Το να γίνουν τα 6 παιχνίδια έχει μια λογική πάντως…

Και τα 8 να γίνουν, δώστε άδεια στον Κομπότη για ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ το Σάββατο! :lol:

[SIZE=“4”][B]ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΗΝ Γ’.!!![/B] [/SIZE]

προσκυνώ απλά.!! :bow2:

άμα συνεχίσει την ποινική της προσπάθεια πέρα τις 2 το μεσημέρι αύριο, είναι αυτόματα στην γ’ εθνική.!! (χέστηκαν πάνω τους.!)
[B]
respect!![/B]
[B]
Εκβιασμός ΕΠΟ σε Λάρισα, Σέρρες![/B]

Η απόλυτη υποκρισία και ο ορισμός της άνισης μεταχείρησης! Ενώ στην περίπτωση του ΟΦΗ, η ΕΠΟ δεν τόλμησε καν να αγγίξει τους Κρητικούς, στην περίπτωση της προσφυγής της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στα πολιτικά δικαστήρια, έλαβε ήδη απόφαση υποβιβασμού των δύο ομάδων στη Football League 2!

*η σουπερ λιγκα που ζήτησε να βγουν άδειες για δοξα και λιβαδεια, με πόσους εκπροσώπους το ζήτησε? με 14? με 12? 7? ή έναν.!!?? (1!!!):roll:

χαχαχαχαχ

να μην αποσυρει την προσφυγη ρε, ας μας ριξουν γ’, αλλα να τους κανουμε να πιασει ο κωλος τους φωτια σε περιπτωση δικαιωσης…ασυλληπτα πραγματα

και οχι δεν ειναι δικαιολογια το ‘εγινε μια φορα με τον οφη και ηταν λαθος, απο εδω και περα θα εφαρμοζουμε τους κανονες’…ριξτε τον οφη λαμογια

[B]haliseco[/B] η ποινή που επιβάλλουν σε αελ και σερρες δεν προβλέπεται.!! [B]η αελ [U]δεν[/U] προσέφυγε στα ποινικά δικαστήρια [U]αμφισβητώντας αθλητική απόφαση[/U][/B], απλά έκανε ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην βγουν οι αποφάσεις μετά την έναρξη του πρωταθλήματος…
[B]
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.! [/B]

μην σταματάς πρόεδρε…και στην γ’ καλά είναι.! 8)

[B]edit[/B]
Αντιδράσεις αναμένεται να υπάρξουν από ομάδες που δεν ρωτήθηκαν για την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ περί μη αναβολής του πρωταθλήματος! ενας χοντρούλης to rule them all.!!

Αυτό το Καλοκαίρι, θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια:):!:

Πόλεμος ανακοινώσεων αναμένεται σημερα το βράδυ.

βασικά μόνο οι ομάδες που δεν ρωτήθηκαν για την απόφαση του…ενός, να βγάλουν ανακοίνωση, θα γεμίσει ο τόπος…

*υπάρχουν και άλλες που δεν ρωτήθηκαν, αλλά λόγο της δύσκολης θέσης που είναι δεν θα πουν τίποτα…
**ούτε συμβούλιο έγινε, ούτε ψηφοφορία, ούτε καν ενημέρωση.!! πρόλαβε το θηρίο πριν φύγει να κάνει το καλό…
***έβγαλαν ηδη αεκ και παναθηναϊκός που λένε οτι οχι απλά δεν ερωτήθηκαν, αλλά ούτε έγινε κάποια συγκέντρωση

[SIZE=“4”][B]Ε[/B][/SIZE]ΚΒΙΑΖΟΥΜΕ [SIZE=“4”][B]Π[/B][/SIZE]ΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ [SIZE=“4”][B]Ο[/B][/SIZE]ΜΑΔΕΣ

AEK και Παναθηναϊκός βγάζουν ανακοινωση κατα της Σούπερ Λίγκα και για την Σούπερ Λίγκα απαντάνε κυκλοι του Ολυμπιακού! Μαγεία…

αύριο μετά τις 10, αν βγει απόφαση πως η πτώση της ποινής βολου/καβαλας, ήταν λάθος, μένουν λαρισα-σερρες καθώς προέχει χρονικά της μη άδειας…

αν δεν γίνει αυτό την προτεραιότητα για τις θέσεις παίρνουν δοξα και λειβαδια…με μια μικρή παρατυπία από μεριά της σουπερ λιγκα που ειχε ψηφίσει (16 στα 16) πως όταν υπάρξει πρόβλημα, θα μείνουν ομάδες από την σουπερ λιγκ