Superleague 2013/2014

Μιας και έχει αρχίσει και για το τυπικό της υπόθεσης, ορίστε το θρεντ. :smiley:

να ευχηθώ ηρεμία, τάξη κ ασφάλεια και να το πάρει ο ΠΑΟΚ, αν και βλέπω πάλι γαύρο :stuck_out_tongue:

για την ΑΕΚάρα θα τα λέμε με τους τιγραίους στο θρέντ μας :slight_smile:

καλή αρχή 8)

Λογικά το πρωτάθλημα θα κριθεί νωρίς ειδικά αν περάσει ο παοκ στο τσου λου, βλέπω όμως ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν ζημιά στους μεγάλους(εχμ στον Ολυμπιακό δηλαδή)…

Δείχτε μου ένα τρόπο να χάσει ο χοντρός αυτό το πρωτάθλημα. Έναν. Και θα πανηγυρίσω…

θα έχει πολύ ενδιαφέρον να περάσει ο ΠΑΟΚ τσουλου κ να κάνει κάποιες επιπλέον δυνατές μεταγραφές

προφανώς κ πάμε σε τανγκό για δύο, αλλά η έναρξη έδειξε πως αν ο ολυμπιακός κερδίζει με 1-0 ή πάει άσχημα στο τσουλου ή χάσει (!) θα έχει έξτρα πίεση. το θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να καθαρίζει τα εκτός έδρας όταν δεν είναι καλός κ φυσικα αν θα μπορεσει να ανταποκριθεί στο Τετάρτη-Κυριακή…

Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της Βέροιας (1 νίκη, 1 ισοπαλία), ο Γκόραν Στεφάνοβιτς θα φύγει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού όπως δήλωσε δεν ξέρει τους παίκτες που ήρθαν και κάποιους τους είδε πρώτη φορά στα αποδυτήρια.

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της Βέροιας. Η απόφασή μου είναι οριστική.

Δεν με ρώτησε κανένας για τις μεταγραφές, δεν ήξερα ποιους παίκτες και σε ποιες θέσεις παίρνουμε, ενώ δεν είχα καμία ενημέρωση για τις δύο τελευταίες μεταγραφές. Εγώ έφερα στην ομάδα μόνο τους Μρντάκοβιτς και Όστοϊτς.

Δεν γίνεται να γνωρίζω τους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια και αφού πρώτα έχουν υπογράψει. Ποια η προσωπικότητα του προπονητή; Ζήτησα 5-6 συγκεκριμένους παίκτες που τους ήξερα και με ήξεραν, αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο ούτε καν να μιλήσει μαζί τους. Εγώ μιλούσα αλλά κανένας δεν με άκουγε για τα μεταγραφικά θέματα. Είχα υποσχέσεις ότι κάτι θα αλλάξει, ότι θα έχω κι εγώ λόγο στις μεταγραφές, αλλά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι τελευταία. Μιλούσα χθες επί τρεις ώρες με τον πρόεδρο, ο οποίος προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη. Μου είπε να φέρουμε τους παίκτες που θέλω εγώ, αλλά δεν μπορείς τέτοιο καιρό να πάρεις ποδοσφαιριστές καθώς θα αργήσουν να προσαρμοστούν και για κάποιο διάστημα δεν θα τους έχεις στην διάθεσή σου.

Θέλω να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον πρόεδρο, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τους ανθρώπους που συνεργάζεται. Επαναλαμβάνω ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή θα αναχωρήσω για το Βελιγράδι".

Πέφτει κανείς από τα σύννεφα?Αρβανιτίδης είναι αυτός,οι Βεροιώτες ξέρουν…

Ο μεγάλος πρόεδρας που πληρώνει τα χρέη του με διαρκείας :lol:

Ο Ολυμπιακός θα πάρει εύκολα το πρωτάθλημα. Έχει τα εκατομμύρια του CL τόσα χρόνια, έχει καλύτερους παίκτες, έχει τη διαιτησία και ομάδες δορυφόρους που παίζουν και για την πάρτυ του. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον στην Superleague και το ξέρουμε όλοι.

Υ.Γ: Νομίζω οι περισσότεροι από εμάς τους Παοκτσήδες τα ξέρουμε όλα αυτά. Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν κανένας εγχώριος τίτλος. Μας νοιάζει να πηγαίνουμε στο γήπεδο γιατί η αρρώστεια είναι ανίατη και να βλέπουμε μεγάλους αγώνες από την ομάδα στην Ευρώπη. Και έχουμε δει πάρα πολλούς από αυτούς τα τελευταία χρόνια είναι η αλήθεια.

Σιγουρα δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος προπονητης που του γινεται κατι τετοιο αλλα δεν θυμαμαι αλλον να παραιτηθηκε τοσο γρηγορα και με καλα αποτελεσματα και να εκανε και αντιστοιχες δηλωσεις. Περισσοτερο για τον προπονητη το ανεβασα.

To πρόβλημα με τον Αρβανιτίδη είναι γενικό. Πέρυσι ο Καφές έφυγε λόγω της συμπεριφοράς του προέδρου και κάνανε τέτοια πουστιά που τον αποδεσμεύασανε ακριβώς μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για να μη βρει ομάδα. Για να μην επεκταθούμε σε “συνθήκες διαμονής και εργασίας” στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ του γιατί θα βγούμε οφφ τοπικ και δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα…

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=304235&Sport=1&Season=135649&Team=16753&Competition=1713&Round=346737&Country=82&utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook.com%2FNovasports.gr&utm_content=import_rss_HomepageNews&utm_campaign=novasports.gr_newsfeed

Ο πανόπουλος έχει χαζέψει τελείως… αφού έχει βγάλει ανακοίνωση ενάντια σε κάθε άνθρωπο που έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο (ακόμα και μέσω top eleven) πλέον στρέφεται ενάντια στην ομάδα του…

4η αγωνιστική και 3 προπονητές ήδη άλλαξαν… καλά αρχίσαμε…

Μαλακες καλα τα λεγε το κουλουρι

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν…:lol::lol::lol:

Ο Στάυρος Μάνταλος του Συνδέσμου Καβάλας, θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΟ ? ΟΣΦΠ, με βοηθούς τους Γρεβένη και Καρατζίκα.

:lol2: :lol2: :lol2:

Πάμε για μεγάλο τζέρτζελο αύριο στη Λεωφόρο.

Ο καρπετ τι λεει για ολα αυτα;;;

Πάνε τώρα αυτά για Κάρπετ, είναι πιστός ακόλουθος του Βαγγέλα. Πάει ο καιρός που το ρόκιν θρεντ του ανέβαινε ανά τακτά διαστήματα στην επιφάνεια όταν οι θαυμαστές του μας επισήμαιναν τις ρήσεις του για την παράγκα του Σωκράτη (τώρα όλα βαίνουν καλώς, η υπόθεση με τα στημένα ήταν φιάσκο που έθιξε μάλιστα και υπολήψεις) και τον λαό του θρύλου που “τον ενδιαφέρει μόνο να νικά με κάθε τρόπο” (πλέον ο λαός του θρύλου εκπαιδεύτηκε και επιθυμεί να νικά το άθλημα).

Σχετικά με Μάνταλο πάντως, βλέπω είχε σφυρίξει και το περσινό ήσυχο 2-2 (με την “ομορφιά του ποδοσφαίρου” από Χολέμπας), οπότε μειώνονται οι ελπίδες μου για τζέρτζελο. Αν και ο Αλαφ με τον Σάββα έχουν κάνει δυνατές προσπάθειες για να δούμε ομορφιές αύριο.

οχι Μάνταλο ρε μαλάκες!!! και το χάνω το ματς για soul cages και ελεγα κλαιν… οκ. παει για κατέβασμα με την μια μετα στα τορρεντ

Μην ανησυχεις κριμσακο θα ειμαι γηπεδο αυριο και θα σου τα πω live!!!

…οπ, αναμένουμε τα νέα από μέσα:):!:

Ας το συνεχίσουμε εδώ αν είναι.

Σίγουρα ΑΕΛ και Ολυμπιακός δεν ήταν φιλαράκια, αλλά μην ξεχνάς πως οι ομάδες που πήγε ο Μήτρογλου δανεικός ήταν και οι 2 στην Αττική. Ίσως κι αυτό να έπαιξε τον ρόλο του.