Αεκαρα

Φαντάζομαι πως συμφωνούμε πως είναι χαζό σαν μέτρο αν δεν υπάρξει πρωτάθλημα δεύτερων ομάδων. Ακόμη κι αν υπάρξει όμως, μην ξεχνάς πως

[ol]
[li]ΑΕΚ Β δε γίνεται, γιατί η ΑΕΚ Α είναι στη Γ’. Οι ομάδες που μπορούν να το κάνουν είναι πραγματικά λίγες.[/li][li]Πουθενά στην Ευρώπη δεν έχουν απαγορευτεί οι δανεισμοί. Βοηθούν (πολύ) τους ποδοσφαιριστές στην ανάπτυξη τους κι όλα αυτά ενώ πληρώνονται με λεφτά κι όχι με στραγάλια. Ο ΠΣΑΠ δεν έχει λόγο να το δεχτεί αυτό. Ειδικά όταν τόσα μέλη του είναι απλήρωτα. [/li][li]Τα ματς αυτά δε θα είναι ανταγωνιστικά, αφού οι ομάδες αυτές δε θα έχουν στόχους. Μόνο οι πολύ μικροί των ακαδημιών θα έχουν κάτι να κερδίσουν. Οι υπόλοιποι θα αρνούνται να υπογράψουν σε ομάδα αναπληρωματικών.[/li][li]Πιο προβληματικό είναι το να παίζουν στη Β’Εθνική ομάδες με στόχους κι ομάδες δίχως στόχους. Για σκέψου τα δεύτερα του Ολυμπιακού να νικήσουν μέσα έξω την ΑΕΚ και να χάσουν από τους υπόλοιπους που διεκδικούν άνοδο. Αυτό ακούγεται νορμάλ; Στην Αγγλία, που επιτρέπονται οι δανεισμοί, δεν επιτρέπεται στους παίκτες να παίζουν κόντρα στην ομάδα που ανήκουν. Για αυτούς, αυτό είναι αρκετό.[/li][li]Δε νομίζω πως θα βγάλει τα λεφτά του από εισιτήρια/τηλεοπτικά (εκτός αν ο Μελισσανίδης το στηρίξει με ΟΠΑΠ-λεφτά, αλλά και πάλι: για πόσο; ). [/li][li]Σε λίγα χρόνια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ θα μπορούν να πάρουν καλούς παίκτες της Α’Εθνικής και τότε θα ζητήσουν ξανά να επιτραπεί ο δανεισμός παικτών.[/li][/ol]

Ωραία, ο χοντρός δηλαδή έχει βρει το απόλυτο cheat-άκι μέχρι να γίνει μεγάλος ξανά ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ ας πούμε(καλά κρασιά), δηλαδή το να παίρνει όλους τους καλούς παίχτες των μικρών ομάδων ενώ δεν τους χρειάζεται και να τους ξαναδανείζει πίσω(και φαίνεται ότι κάνει και χάρη σε αυτές τις ομάδες) με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να τα έχουν καλά με τον χοντρό για να μην τους πάρει τα λαβράκια ως αντίποινα. Και τα λεφτά για να το κάνει αυτό, τα παίρνει πίσω πολλαπλάσια τελικά, κερδίζοντας το πρωτάθλημα de facto, πέρα λόγω καλής ομάδας και γιατί οι περισσότερες ομάδες απέναντι του δεν έχουν καμιά διάθεση να τον κοντράρουν στα μεταξύ τους ματς.

Και εσύ μου λες τώρα ότι αυτό ειναι καλύτερο από αυτό που προτείνω εγώ π.χ; Για μένα είναι χειρότερο και από την -γελοία- απαγόρευση δανεισμών. Αλλά στην Ιβηρική μαλάκες είναι μάλλον.

Η αλήθεια είναι πως για αυτό είναι πρώτος ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Δεν έχουν διάθεση να τον κοντράρουν οι υπόλοιπες ομάδες γιατί τους δανείζει παίκτες. Αλλιώς θα ήταν ντέρμπι το πρωτάθλημα. Οι δανεικοί στους Λεβαδειακό, Πλατανιά, Άρη κι Εργοτέλη (όπου είναι οι 4 από τις τελευταίες 5 ομάδες) είναι που του δίνουν τους βαθμούς.

Που πήγα και έμπλεξα

Παρομοίως Αιώνιε. Αν βαριέσαι να διαβάσεις αυτά που έγραψα τι θες να σου απαντήσω; Κάθεσαι και αναπαράγεις ό,τι διάβασες δίχως να σκεφτείς λίγο αν έχει νόημα. Και μάλιστα μου λες “αυτό που προτείνω εγώ”, ενώ δεν ξέρεις καν τι προτείνεις. Έχεις ιδέα του πώς δουλεύει η β’ λίγκα στην Ισπανία; Νομίζεις πως ο αντίστοιχος Ντε Βινσέντι της Ισπανίας θα πήγαινε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα με τους ημιεπαγγελματίες της Γ’Εθνικής;

αυτη τη στιγμή ο ολυμπιακος δίνει δανεικούς για να έχει μαζί του τις μικρές ομάδες σε οτι χρειαστεί σε ψήφους και μόνο. οχι για να μην παίζουν δυνατά. γελάμε. εδώ ο παοκ και πήγε αθηνα και εχασε με κατω τα χεριά. τι να λέμε τώρα. και μικτή όλων των ομάδων να γίνει, αμφιβάλω οτι θα κοντράρουν τον ολυμπιακο σε δύναμη και ποιότητα.
δίνεις τους μικρούς σε αυτούς που θέλεις να σωθούν και λες ενα ευγενικό οχι στους υπόλοιπους όταν σου ζητάνε 5 μήνες τον μητρογλα* για να σωθούν, και αυτό είναι.
παλιότερα ειχε νόημα(και γινόταν) να μην χτυπήσει ο μικρός το ματς. τώρα τι να χτυπήσει. γελάνε και τα τσιμέντα.
το εχει κάνει ο ολυμπιακός, το εχει κάνει και παναθηναικος με την βοήθεια του οφη οταν μοίραζε βαθμούς ο οφη για να εχει εύκολα ματς ο παναθηναικος.
και θα το κάνει και οποίος θα έχει την δύναμη και την ευχέρεια αύριο μεθαύριο.

η μόνη λύση με τους δανεικούς είναι να μην είναι πάνω απο εναν αριθμό. να μην είναι πάνω απο 6 πχ.

Ή οπως αναφερθηκε να μην παιζουν στα ματς με αντιπαλο την ομαδα στην οποια ανηκουν. Αυτο θα ηταν καλη λυση. Απο εκει και περα τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε…

αυτό που λέει ο κρίμσον βασικά.

καλά και να μην παίζουν οι δανικοί με την ομάδα που ανήκουν, οι σχέσεις των 2 ομάδων δεν αλλάζουν. αλλά το βασικό είναι οι συνεργασίες στα συμβούλια της superleague κλπ. ποιος να κοντράρει τον γαύρο μωρέ…?

Ακούω τον Μιχάλη τον Παυλή στον σπορ φμ στον Σαμπράκο και μου χει κάνει πολύ θετική εντύπωση. Ωραίος τύπος μακριά από την ποδοσφαιρική λαικούρα και έχει και ροκ ακούσματα. Μακάρι να ναι σιδερένιος και να δούμε όλοι μαζί την ΑΕΚ ψηλά :slight_smile:

καλο παλικαρι

πως σας φαινεται αυτο ?

Να μη δώσουμε κι εδώ κάναν δανεικό;

…φτου, θα μας πάρει όλη την τεχνογνωσία:p :slight_smile: :!:

./. απο τη θυελα στο 94’.:cold:

Τραγικη εμφανιση με ηροδοτο,τα χαμενα πεναλτυ,με 10 παικτες οι αλλοι,ειναι πλεον φανερο οτι περα απο 3-4 παικτες ολοι οι αλλοι ειναι για να μεινουν στη Γ’,ο Δελλας δεν κανει για προπονητης,υπαρχει φημολογια απο καιρο για τσιωλη.

Οι παικτες που εχουν κλεισει απο τον πανιωνιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλοι γιατι τωρα τελευταια 4αρες και 3αρες τρωνε.

Περιμενουμε επισης τις μπουλντοζες,που οι κολοαρδ λεγανε οτι θα μπουνε το φεβρουαριο(ξερανε οτι ειναι αδυνατο αυτο αλλα το λεγανε),μετα το μαρτιο και τωρα καλοκαιρι κ αν.

Melisanidis provides

Ηθικη δικαιωση για την υποθεση υπεξαιρεσης του μακαρου αγαπουλα,ας ψαξουν να του βρουν τα λεφτα τωρα…:lol:

τα λεφτά τα έχουν βρει ήδη νομίζω σε λογαριασμό, απείραχτα. τουλάχιστον της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. η αγορά του λάστιχου του ενος δις.!χαχααχαχα

τακτικές των μαφιόζων…

κριμα ουτε μια αναφορα.

90 χρονια σημερα,και ας μη μας βρισκουν στην καλυτερη κατασταση.

μη μου στεναχωριεσαι ΑΕΚαρα μου.