Εδώ μας λες gay ναι ή όχι; Και γιατί μας λες gay? Γιατί έκανε ο μόντε δημόσια παρατήρηση σε megatherion και διέγραψε ποστ σου που προσέβαλλε το megatherion… Ειλικρινα είσαι θλιβερότατος. Δεν έχουμε την όρεξη σου και μας έχεις κουράσει πάρα πολύ. Και όχι γιατί είμαστε Ολυμπιακοί, αλλά γιατί είσαι προκλητικός μιγιάγγιχτος που τα θέλει όλα δικά του και εκβιάζει καταστάσεις, κάνοντας δημόσιο κατηγορώ σε εμάς, δίχως επιχειρήματα, δίχως στοιχεία και γιατί δεν κάνουμε το moderating όπως αυτός θα ήθελε ώστε να ικανοποιηθούν οι οπαδικοί εγωισμοί του. Και κακώς το αφήσαμε το ποστ σου αυτό δίχως πόντο. Αλλά καλοί μαλάκες είμαστε κι εμείς οι μοντ. Αφήνουμε τον κάθε τυχάρπαστο να μας βρίζει (βλέπε cynic πριν από λίγο) και δεν κάνουμε τίποτα γιατί εμείς είμαστε “mod”… Τέσπα
Και όπως δεν επιτρέπονται προσωπικοί προσβλητικοί χαρακτηρισμοί όπως “σκουλήκια” και “βούλγαροι”, έτσι δεν επιτρέπω και σε χρήστες να αποκαλούν gay τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Έχεις φάει και μπαν για αυτό το λόγο, αλλά εσύ συνεχίζεις.
Ο μόντε ανακοίνωσε τη λύση κι όποιος συμμορφωθεί θα ποστάρει στα αθλητικά και στα πολιτικά. Οι υπόλοιποι μόνο στα μουσικά.
Ρε παιδία δε το αφήνετε;Ok, τέρμα για τον ΠΑΟΚ έγιναν λάθη, για μερικούς σκόπιμα για άλλους όχι, αλλά μέχρι και εγώ που είμαι γνωστός φασαριόζης και τσαμπουκάς του φόρουμ,ε, με κουράσατε.Δεν νομίζω ότι ο Γκαγκάτσης επειδή πήγε στον ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει με διαιτησία, αλλά τόσα χρόνια νομίζω όλοι πριν γαύρων, το έχουν φάει το αγγούρι.Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.
Απλά έτυχε play off χωρίς Ολυμπιακό και βοηθάνε πιό πολύ ΑΕΚ και ΠΑΟ (δεν είμαι ΠΑΟΚ).Αν έπαιζε ΠΑΟΚ-Ξάνθη και Ηρα ξερωγω θα βοηθούσαν τον ΠΑΟΚ.Έτσι πάει πάντα.Μακάρι να γίνει κάποτε 50-50 αλλά δεν το βλέπω.Ακόμα και ο ΠΑΟ να πάρει το πάνω χέρι λογικά θα “βιάσει” τον Ολυμπιακό με τα κοράκια για αντίποινα.Τέσπα εγώ λέω να ηρεμήσετε γιατί δε σας θέλω με νεύρα AC/DC,οκ;
Ρε karvou σε μένα το λες;!
Πλάκα έκανα ρε.Εϊπα στους gayr,ωππ ΦΙΛΤΑΤΟΥΣ Γαύρους εννοώ και έβαλα και το παλαμάρι (:p).
Κατάλαβα, μόλις είδες εσύ Το gay,άντε γειά.Τι να διαβάζουμε τώρα τα άλλα, φάε το ποστ.
Καλά σε καταλαβαίνω σήμερα έχεις και το μπάσκετ.
Κομπλεξικοί Παοκτσήδες όμως το επιτρέπεις (αυτό έδειξες όταν δεν αναφέρθηκες καθόλου στον tolkki που έκανε αυτόν τον χαρακτηρισμό αλλά μόνο σε μένα που απάντησα). Απλά τραγελαφικός. Φτάνει βαρέθηκα. Καλό “moderating” σου εύχομαι. Δεν γουστάρω να χάνω χρόνο αντιδικώντας μαζί σου. Δεν το αξίζεις απλά. Ένα τελευταίο μόνο το ότι συγκρίνεις τη λέξη σκουλήκι (που δεν νομίζω να παρεξηγείται κανένας Αρειανός με αυτή τη λέξη. Φίλους μου σκουλήκια τους λέω αλλά δεν τους πειράζει και το ίδιο νομίζω και τον therion ή τον iron_aris) με το εμετικό σύνθημα των γαύρων “βούλγαροι” δείχνει πολλά. Φαντάζομαι και εσύ είσαι ένα από τους γαύρους που φωνάζουν το σύνθημα στο γήπεδο. Μετά όμως γίνεσαι “ώριμος” moderator με “σοβαρά επιχειρήματα”.
ΥΓ: Μια πρόταση. Όποιος βρίζει τρώει ban για ένα μήνα (έστω από τα αθλητικά). Π.χ ο original που λέει “στήστε κωλαράκι” ο tolkki που λέει “κομπλεξικοί Παοκτσήδες” και ο crabsody που λέει “gayρους” τους Ολυμπιακούς. Όχι απλά να σβήνετε ένα post όταν γίνετε report.
και μετά στα μουσικά θα ποστάρουν μόνο γυναίκες και άμπαλοι… Η εύκολη λύση είναι για μας κραμπσόντι. Δεχόμαστε όμως, πως εδω μέσα όλοι είμαστε για τα μουσικά κι όχι για τα αθλητικά.
Σταμάτα κι εσύ το υφάκι (π.χ. να μιλάς με μάνσον, να του λες να σου πει την άποψη του και μόλις σου τη λέει, να τον κατηγορείς πως κάνει την πάπια και δεν έχει το θάρρος της γνώμης του μόνο και μόνο γιατί… έχεις διαφορετική άποψη) και να δεις πως θα σταματήσει κι ο Τόλκι τις μαλακίες. Έχουμε σβήσει ένα κάρο ποστ του Τόλκι, έχουμε σβήσει ένα κάρο ποστ που μιλάνε για κομπλεξικούς ΜΠΑΟΚτζήδες και ειλικρινά αν δε γκρίνιαζες τόσο εντυπωσιακά πολύ, θα έλεγα “χέστηκα αν μας ξέφυγαν κάποια, έχουμε και ζωή οι μοντς”. Αλλά κι εμείς κουραζόμαστε από ένα σημείο και μετά να μας γκρινιάζεις γιατί δε θες να δεχτείς τα δικά σου και ρίχνεις το φταίξιμο σε άλλους…