έλεος ρε παιδιά! Γιατί παιδιά είστε, αν περιμένετε από τους μοντς να σας λένε τι επιτρέπεται να λέτε και τι όχι. Και να μη δω ξανά το “gay-ρος”. Χθες κραμπσόντι με έβαζες να διαγράφω τον άλλον που έλεγε “στήσατε κώλο” και σήμερα με αποκαλείς γκέι, επειδή είμαι οπαδός του Ολυμπιακού; (το λεγόμενο “gayρος” που θεωρείς και τιμή σου και καμάρι σου που το πρωτοέγραψες κάτποτε) Δηλαδή θες και επίσημο χαρτί από παιδοψυχολόγο να σου πει, πως ούτε παιδάκια Δημοτικού δε συμπεριφέρονται έτσι;
Όλοι έρχονται ρε συ κραμπσόντι και σου κάνουν παράπονα για το ύφος σου, μέχρι και ο dude, που αμφιβάλλω αν έχει μπλεχτεί σε διαπληκτισμό εδώ μέσα. Δηλαδή όλοι είμαστε γκαβοί και τρελοί; Και η απάντηση σου είναι να μη μπαίνουμε εμείς εδώ ή πως μεροληπτούμε; Τι να πω; Προσωπικά έχω κουραστεί κάθε φορά να ερχόμαστε εμείς οι μοντς και να βγάζουμε τα κάστανα από τη φωτιά γιατί είστε 2-3 χρήστες που γκρινιάζετε για καταστάσεις που μόνοι σας δημιουργείτε.
Σιγά μην έβγαλε και μπαζούκα για να τον σκοτώσει τον Μουσλίμοβιτς. Τάκλιν από πίσω δεν είναι με την καμία. Για τα υπόλοιπα που γράφεις (τα μη γραφικά) δε μπορώ να ξέρω, γιατί το βίντεο που έδωσες δε δείχνει τη φάση σε όλο το χώρο, αλλά ζουμαρισμένη στον παίκτη. Αν ο Μουσλίμοβιτς πέρναγε στο κενό χώρο και ήταν 2 του ΠΑΟΚ και 6 της ΑΕΚ, τότε δεν είναι κίτρινη, αν ήταν 4 του ΠΑΟΚ, 4 της ΑΕΚ τότε είναι κίτρινη.
Απ’ οσο θυμαμαι το συγκεκριμενο μαρκαρισμα ειχε γινει στον Ιβιτς,οχι στον Μουσλι,μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης οταν βγαιναμε στην επιθεση.Τεσπα,οπως και να χει φαουλ που δεν γινεται για να παρεις την μπαλα αλλα για να κοψεις την επιθεση ειναι κιτρινη,του χαριστηκε επειδη ηταν ντερμπι και κλαϊν μαϊν,μην κολλατε εκει
ο παοκ νομίζω στη διάρκεια της χρονιάς δεν έτρωγε ιδιαίτερα εύκολα γκολ. στα 2 ματς με την αεκ (φάσεις είδα, όχι ολόκληρα 90λεπτα) έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα στα γκολ. αν αφήσουμε το γκολ του τζιμπούρ απέξω, στα άλλα 3 γκολ και ειδικά στα 2 του οακα ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν πίσω. επίσης, οι παίκτες του (κάποιες φορές δικαίως, κάποιες αδίκως) αντιδράνε με πολύ ευέξαπτο τρόπο και αυτό τους στοιχίζει. όσο και να θες να ρίξεις το φταίξιμο στον εκάστοτε διαιτητή, θυμάμαι τις 2 αποβολές (με αεκ και με παοκ) και δεν ήταν καμμία ουσιαστικά εντός φάσης…
ρε παιδια ο ενσαλιβα μαζευει το ποδι δεν το εχει προτεταμενο!!!ειναι φαουλ αλλα με την καμμια κιτρινη.κιτρινη δινεις σε επικινδυνο παιχνιδι.η κινηση του να μαζεψει το ποδι εκανε τον διαιτητη να μην βγαλει καρτα εκει.
Ρε συ oiginal,κιτρινη δεν δινεται μονο για σκληρο μαρκαρισμα,ξεκολλα λιγο:lol:
Ο Ενσαλιβα (και προς τιμην του) προφανως δεν μπαινει επικινδυνα στην φαση,αλλα δεν ειχε στοχο να κοψει την μπαλα,αλλα πηγαινε καθαρα για το φαουλ,να ριξει κατω τον Ιβιτς και να κοψει την επιθεση.Σε αυτην την περιπτωση κανονικα ειναι κιτρινη αλλα του χαριστηκε.
Γενικα στον πρωτο αγωνα οι διαιτητες ηταν ψιλοχεσμενοι οπως το ειδα,χαρισαν αυτη την φαση στον Ενσαλιβα (μαλλον γιατι υπηρχαν υπονοιες πιο πριν για πεναλτι του Βερον,αν και τελικα μαλλον στον ωμο του χτυπησε η μπαλα),εδειξαν οφ-σαϊντ τον Μπλανκο μετα απο παρανοϊκο γυρισμα του…Κοντρερας(!) και μαλιστα με καθυστερηση 5 δευτερολεπτων,οταν η φαση ειχε ηδη εξελιχτει και η μπαλα ηταν στην κατοχη μας (#-o) και απεβαλλε μετα τον Γεωργεα,που σηκωνε μεν κιτρινη καρτα το χερι του,αλλα μπορουσε να κανει τα στραβα ματια και να του την χαρισει δεδομενου οτι θα ηταν και η δευτερη.Ψιλο οτι να ΄ναι η διαιτησια,και δοθηκαν και καποιες ακυρες καρτες και φαουλ και στους δυο.Γενικα ο διαιτητης σε μια φαση χαριζονταν στον εναν,μετα προσπαθουσε να κρατησει τις ισορροπιες και χαριζονταν στον αλλον και αρχισε ενα γαϊτανακι με λαθη.
καλα αυτη ειναι η μεγαλυτερη λαλακια που κανουν οι διαιτητες…το να προσπαθουν να ισοφαρισουν ενα λαθος με ενα αλλο!!εγω ειμαι της γνωμης οτι αν κανεις λαθος προχωρας και προσπαθεις να μην κανεις αλλο λαθος.με το να ισοφαριζουν τα λαθη για να φερουν ισορροπια το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν τον κοσμο να τους σκυλοβριζει!!!
Καλα σ’ αυτο συμφωνω…Βασικα δεν ειναι το λαθος το οτι προσπαθουν να κρατησουν τις ισορροπιες εστω κι ετσι,αλλα οτι αφηνουν μερικα λαθη και μετα τρεχουν να το καλυψουν και τα κανουν σκατα.Αφου το βλεπεις ρε τρομπα,σφυριξε το να τελειωνουμε!Παραδειγμα και του Κακου χθες,αφηνει τρια μετρα χερι μπροστα του,σπαει ο διαολος το ποδαρι του και εξελισεται η φαση σε γκολ,και μετα ακυρωνει το γκολ του Μπλανκο που επεσε ολη η Ελλαδα στα γονατα να στραβοκοπιεται
Φυσικά δεν περιμένω από κανέναν καρβου να μου λέει τί επιτρέπεται ή όχι. Και φυσικά δεν είπα εγώ κανέναν gayρο στα καλά καθούμενα. Βέβαια ο “κύριος” karvou δεν έβγαλε μιλιά ούτε σχολίασε τον tolki που ξεκίνησε το ζήτημα αποκαλώντας τους παοκτσήδες κομπλεξικούς. Έχει πρόβλημα που τον αποκάλεσα gayρο επειδή είναι οπαδός του Ολυμπιακού αλλά φυσικά δεν έχει πρόβλημα που κάποιος αποκάλεσε τους Παοκτσήδες κομπλεξικούς. Μιλιά γι’αυτό. Τουμπεκί ψιλοκομμένο. Χτες του έκανα report για το στήσιμο κώλου γιατί ήξερα ότι αν απαντούσα πόντο θα έπαιρνα μόνο εγώ. Σήμερα που απάντησα γιατί όπως του είπα δεν μου αρέσει η διαδικασία του ρουφ report είμαι εγώ πάλι ο φταίχτης. Δηλαδή πρέπει να μας βρίζουν και να λέμε ευχαριστώ; Φυσικά αν εγώ έλεγα ότι χρειάζεται χαρτί από ψυχολόγο θα έτρωγα ban για κανά μήνα. O dude πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τί το επιθετικό βρήκε στα λεγόμενά μου. Είμαι σίγουρος ότι δεν έγραψα τίποτα υποτιμητικό για το πρόσωπό του και παραδέχομαι ότι είναι από τα πιο ήρεμα και συμπαθή άτομα στο φόρουμ. Μπορεί να παρεξήγησε κάτι, δεν ξέρω.
ΥΓ: Καρβού, η λέξη gayρος δεν είναι δικιά μου (τη χρησιμοποιούν χιλιάδες παοκτσήδες όταν αναφέρονται στην ομάδα του λιμανιού) και φυσικά πουθενά δεν έδειξα να περηφανεύτηκα ότι είναι δικιά μου. Απλά προσπαθείς με χαζά ψέμματα να φανώ ο βλαμμένος που περηφανεύεται για βλακείες. Ντροπή λίγο
crasbody δείξε έλεος. κομπλεξικοί παοκτζηδες υπάρχουν, όπως υπάρχουν και αεκτζήδες και γαύροι και παο. το να κάνουμε μπαν εσένα κ τον τόλκι είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου - δεν το θέλουμε. είδες που του βάζω χέρι κ δημόσια, για να μην κλαις πάλι μετά ότι ιδιωτικά τον χαϊδεύουμε.
ψάχνουμε φόρμουλα όπου κάποιοι δεν θα μπορείτε να ποστάρετε στα αθλητικά, αλλά θα είστε κανονικά στο υπόλοιπο φόρουμ. όταν το βρούμε, να είσαι σίγουρος ποιο δύο θα τη φάτε. ναι, εσένα κ τον τόλκι εννοώ.
δημιουργείς μόνιμα πρόβλημα στα αθλητικά : όλοι έχουμε πλακωθεί κ έχουμε πει μια κουβέντα παραπάνω, αλλά παίζει να είσαι ο μοναδικός που ΔΕΝ μιλάει καθόλου για μπάλα, αλλά γουστάρει μόνο να τα χώνει σε άλλους και δη γαύρους.
εκεί που είπες εμένα γαύρο, εμένα που τα έχω χώσει στους γαύρους πολύ περισσότερο από εσένα, και με επιχειρήματα όχι με παιδιάστικους χαρακτηρισμούς (συμφωνώ με κάρβου), ε εκεί σταματάει το μυαλό του ανθρώπου, που λέει και ο πανούτσος.
το πρωτάθλημα τελειώνει και τυπικά κ μας περιμένει ένα καλοκαίρι με φουλ μεταγραφολογία. ελπίζω να ηρεμήσουμε όλοι μας. πάντως όταν και άλλοι χρήστες γκρινιάζουν για το ύφος σου, ε δεν παίζει να είναι όλοι ηλίθιοι, ε
:D:D:D:D To να τα χώνεις στους γαύρους δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και εσύ ίδιος. Δεν σε είπα γαύρο για κανένα άλλο λόγο παρά για το ότι όταν αδικείσαι φωνάζεις και όταν αδικείς κρύβεσαι. Κλασσική δηλαδή συμπεριφορά γαύρου. (κάποιων γαύρων δηλαδή μην τους βάζουμε και όλους μέσα). Σου άρεσε σαν επιχείρημα; Τα επιχειρήματα τα δικά σου ειλικρινά δεν τα έχω δει πουθενά. Ο παιδιάστικος χαρακτηρισμός που αναφέρεις όντως έγινε. Προκλήθηκα όμως. Δεν ξεκίνησα να βρίζω εγώ. Άλλος το έκανε. Όταν είδα ότι οι βρισιές περνάνε έτσι χωρίς κανένας να ιδρώνει το αυτί του απάντησα. Ίσως δεν έπρεπε. Εσύ αν κάποιος σε βρίζει του σβήνεις το ποστ. Εγώ δεν μπορώ.
Σε προκαλώ να δείξεις ποστ μου που εγώ ξεκινάω να βρίζω κάποιον λέγοντάς τον gayρο, κομπλεξικό γραφικό, παιδί που χρειάζεται ψυχιατρο και άλλα …
φέτος έχασα 3 φορές από το γαύρο - έγραψα ότι ίσως στο δεύτερο ματς να ήμουν καλύτερος κάπως, αλλά κ πάλι αυτό δεν έφτασε και πως ο γαύρος γενικά (φέτος) είχε καλύτερη ομάδα
εσύ προσπάθησες 4 φορές να με κερδίσεις κ δε το κατάφερες. πήρα τόσα σφυρίγματα που διαμόρφωσαν αποτελέσματα και τις 4 φορές ? και πήραν και οι υπόλοιποι μεγάλοι που έπαιξες κ δεν κατάφερες να πάρεις ντέρμπυ ? πάλι τα ίδια θα λέμε ? μάλλον ναι…
κρας δυστυχώς με τον ΠΑΟΚ χάνεις εντελώς τη ψυχραιμία σου κ δεν διαβάζεις τι γράφει ο άλλος, είσαι έτοιμος για e-κόντρα και e-τσαμπουκάδες. έγραψε πριν ο τόλκι την παροιμία κ κλαψούρισες, γιατί ? ούτε που καταλάβαμε. take it easy man. σε σκέφτομαι να μην κοιμάσαι τα βράδια, σοβαρά.
το gayρος κόψτο πάντως, γιατί δεν είναι καν προσβλητικό. είναι χαζό. κ εγώ προσωπικά το σβήνω ως γκρικλις
Xαχαχα ναι σκέφτομαι το βράδυ τα “επιχειρήματά” σου και δεν μπορώ να κλείσω μάτι :D:D:D
Θα μου πεις που έχω ξεκινήσει εγώ να βρίζω χρήστη λέγοντάς τον gayρο, κομπλεξικό γραφικό, παιδί που χρειάζεται ψυχιατρο και άλλα … ;;;; ή δεν μπορείς;
ΥΓ: Όσο για τη λέξη gayρος και τον λόγο για τον οποίο θα την σβήνεις πραγματικά είναι για γέλια
Άντε ξανά. Θα μου πεις που έχω ξεκινήσει εγώ να βρίζω χρήστη λέγοντάς τον gayρο, κομπλεξικό γραφικό, παιδί που χρειάζεται ψυχιατρο και άλλα … ;;;; ή δεν μπορείς; Για γέλια είναι τα “επιχειρήματά” σου. Τα έμαθες στο νηπιαγωγίο; Γιατί δεν μου φαίνεσαι να πήγες δημοτικό