SuperLeague Play off

ρε φιλαράκι το ίδιο λέμε, αλλά μετά μου λες ότι παρόλα τα 6 μύρια, είσαι για τσουλου κ σε φάγαν τα συμφέροντα

έπαιξες με κόντρα διαιτησία σε ΌΛΑ τα ντέρμπυ φέτος ? γιατί δεν κέρδισες ούτε στην τούμπα ?

ούτε εγώ δεν τα λέω αυτά, ε

απλά οι σαντοςφουτμπολ ομάδες δεν γυρίζουν ματς

ΑΠΟΡΙΑ : ακούγεται πως τρώγεται ο φερνάνδο. τι γνώμη έχετε ? τον θέλετε ? εγώ νομίζω πως είναι ο καταλληλότερος να φτιάχνει αξιόμαχες ομάδες με λίγα χρήματα

Tην ψ*λη του τολκι κύριε “moderator” δεν βλέπω να την έκανες edit

ναι γιατί η παροιμία σημαίνει το ίδιο με το “όσα δεν πιάνει η αλεπού”

δεν είναι μομφή για τη ψ&λή κανενός

και εξακολουθείς να μην απαντάς

Λεω οτι προσπαθω να κανω οσο το δυνατον καλυτερη ομαδα με εξαιρετικα περιορισμενο μπατζετ,αλλα παρ’ ολα αυτα δεν μας δινεται καν η ευκαιρια να παιξουμε οτι μπαλιτσα μπορουμε να παιξουμε και να διεκδικησουμε οτι καλυτερο μπορουμε.Αφου πιστευεις κι εσυ οτι εχετε τοσο καλυτερη ομαδα,γιατι δεν ξενερωνεις μετα απο τα χθεσινα και να πεις εστω οτι δεν χρειαζοσασταν τετοια για να κερδιζατε;

Αυτα ειναι τριχες.Εχει ακομα εναν χρονο συμβολαιο και ο Ζαγορακης ακουγεται οτι θα του το ανανεωσει του χρονου για αλλα 2 χρονια με αυξημενες αποδοχες.Εγω τον θελω με τα 1000 και τον θεωρω τον καλυτερο προπονητη αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα,καλυτερο ακομα κι απο τον βατραχο.Περα απο το οτι τα μικρα παιχνιδια τα καθαριζει για την πλακα του ακομα και με την δευτερη ομαδα,αλλα και για το οτι δεν κερδισαμε τα μεγαλα παιχνιδια δεν φταιει το κοουτσαρισμα του που ηταν εξαιρετικο,ουτε και λαθη τακτικης,αλλα μονο προσωπικα λαθη και ελειψη ποιοτητας σε ορισμενες θεσεις,οπως για παραδειγμα το οτι χρειαζομαστε μεγαλυτερη ταχυτητα στα ακρα και εναν φορ με καλυτερα τελειωματα.Δεν φταιει ο Σαντος για το οτι ο Κονσεϊσαο αντεχει να τρεξει για 10 λεπτα και απ’ οταν κουραστει και μετα οι μισες σεντρες του σκοτωνουν τα περιστερια,ουτε για το οτι ο Μουσλιμοβιτς απο τον χειμωνα και μετα δεν μπορει να βαλει γκολ ουτε στο 3χρονο ξαδερφακι μου.Ακομα και συντηριτικα να παιζουμε με πρεσινγκ στο μισο γηπεδο,με μια πιο γρηγορη ομαδα θα βγαζουμε πολυ περισσοτερες αντεπιθεσεις,και με εναν ικανοτερο σκορερ θα βαζουμε πολλα περισσοτερα γκολ.Του χρονου θα αυξηθει το μπατζετ μας και θα εχουμε πολυ καλυτερο υλικο,και σιγουρα θα ειμαστε και καλυτερη και πιο γρηγορη ομαδα.Οποτε,του χρονου θα τον κρινουμε καλυτερα.Εγω πιστευω οτι θα τα παει παρα πολυ καλα.Προσωπικα τον εχω σε τεραστια εκτιμηση

Ωραία λοιπόν απαντώ. Ο λόγος λοιπόν που δεν κερδίσαμε σε όλα τα ντέρμπυ στο πρωτάθλημα είναι ότι δεν παίξαμε αρκετά καλά. Στα play off και στα 3 παιχνίδια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η διαιτησία χωρίς την βοήθεια της οποίας δεν ξέρω τί θα κατάφερναν οι αντίπαλοί μας. Όσο για τους κομπλεξικούς gayρους οι οποίοι ακόμα πιστεύουν ότι η ομάδα τους δεν ευνοείται συστηματικά από την διαιτησία τους στέλνω χαιρετίσματα

ομορφα μιλάς για μπάλα

απλά θεωρείς δλδ ότι για την κατρακύλα στα πλεηοφφ (που πρέπει να παίξεις μονο ντέρμπυ, στα οποία έχεις δείξει ήδη από τη σεζόν ότι υπάρχει θέμα) σε χαντάκωσε ή διαιτησία και όχι τα τόσα προβλήματα που παραδέχεσαι πως έχεις?

κρασβόδυ αν συνεχίσεις το αστείο με το “κομπλεξικούς γαύρους”, θα επιτρέψουμε κ τα εκατέρωθεν σχόλια κ απότι έχω καταλάβει, αντίθετα με πολύ κόσμο εδώ μέσα, αν σου θίξουν τον ΠΑΟΚ, το βράδυ ΔΕ θα κοιμηθείς.

εγώ θα κοιμηθώ πάντως

γιαυτό αναρωτήσου λίγο αν έχει νόημα όλο αυτό το πράγμα

Κανένα παιχνίδι δεν έχασε εύκολα ο ΠΑΟΚ. Αν η διαιτησία ήταν σωστή τότε είχε πάρα πολλές πιθανότητες να τερματίσει πρώτος.

το αστείο με το “κομπλεξικούς γαύρους” δεν το ξεκίνησα εγώ και εκεί δεν έδειξες την ίδια ευαισθησία. Μπορείς να μου πεις το λόγο;

απορία : γράφεις “δεν κερδίσατε σε όλα τα ντέρμπυ”

σε ποια ντέρμπυ κερδίσατε ακριβώς? δεν θυμάμαι, αλήθεια

εντάξει, με κατάφερες

είμαι γαύρος. αυτός είναι ο λόγος.

Λάθος. Σε κανένα έπρεπε να πω. Αν και είμαστε η μοναδική ομάδα μαζί με τον Άρη (που έστω στο κύπελλο) κέρδισε τον Ολυμπιακό.

Είχα μια υποψία. Θα ήταν λοιπόν καλό να μην μεροληπτείς υπέρ οποιουδήποτε χρήστη αν θέλεις να λέγεσαι moderator.

ε ωραία, αν δεν κερδίσεις κανένα ντέρμπυ, δεν ξέρω πως μπορείς βγεις παραπάνω από τρίτος.

για να κυκλώσουμε την ωραία αυτή κουβέντα, θα ήταν κρίμα πιστεύω να φύγει ο Σάντος - δεν τον θεωρώ λούζερ απλά δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει κ δεν μπορεί να πάρει τα ντέρμπυ

Το Αθηναικό κράτος στο forum:D:!:

μου επιτρέπεις φυσικά να το ποστάρω στις ατάκες της χρονιάς, έτσι ?

Σαφώς και δεν μπορώ να βγω πάνω από τρίτος όταν στα ντέρμπυ των play off έχω αυτή τη διαιτησία.

Προσωπικα δεν θεωρω οτι ειχαμε την παραμικρη κατρακυλα στα play off.Και στα τρια ντερμπι παιξαμε πολυ ομορφη μπαλιτσα,και θεωρω και τις τρεις ομαδες ισοδυναμες,και γενικα ισχυει η εξισωση ντερμπι+ισοδυναμες ομαδες=ολα τα αποτελεσματα ανοιχτα,και απλα στα συγκεκριμενα ματς ειμασταν ατυχοι και η μπιλια εκατσε εναντιον μας.

Χθες θεωρω οτι ειχαμε ολα τα φοντα να διεκδικησουμε κατι καλυτερο,και οπως αντιδρασαμε πολυ καλα και ισσοροπησαμε το παιχνιδι μετα το πρωτο γκολ,πολυ ανετα θα μπορουσαμε να κανουμε το ιδιο και στο β ημιχρονο.Σε αυτο συνυπολογιζω στο οτι εχουμε την ομαδα με την καλυτερη φυσικη κατασταση στην Ελλαδα,και σε πολυ καλη μερα τον Μπακαγιοκο και τον Βιεϊρινια που εκαναν οτι ηθελαν την αμυνα σας.
Πιστευω οτι ισχυει η παροιμια “ηταν στραβο το κλιμα,το εφαγε κι ο γαϊδαρος”.Απο τη στιγμη που οι ομαδες ειναι ισοδυναμες,σιγουρα κανεις δεν μπορει να πει οτι με 11 θα σας πατουσαμε χθες,και κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινονταν στον αγωνα αν δεν υπηρχε η αποβολη.Πολυ πιθανον να χαναμε και παλι,δεν λεω,αλλα με ενοχλει παρα πολυ το οτι μας στερηθηκε η ευκαιρια να χτυπησουμε το ματς στα ισια με εναν τοσο απαραδεκτο τροπο και το θεωρω πολυ σοβαρη αλλοιωση του αποτελεσματος.Οχι μονο γιατι παιζαμε με 10,αλλα και ο τροπος που μειναμε πιστευω οτι εφερε τεραστιο εκνευρισμο στην ομαδα.Ποιος παιχτης μας θα μπορουσε να εχει το μυαλο του απολυτα συγκεντρωμενο στον αγωνα μετα απο κατι τετοιο;

Έχω άδικο ε;

το ποστ του τόλκι το άφησα για να τον εκθέσω κ να του την πω δημόσια για να μαζευτεί

κ εκείνος έχει φάει μπαν στο παρελθόν για αθλητικούς λόγους