κάτω δε νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε τέτοιο πρόβλημα…
χωρίς να είμαι κανένας ειδήμων, μου φάνηκε πολύ καθαρός ήχος για την έντασή του…
και νομίζω ότι έτσι δικαιολογείται πως την επόμενη μέρα δεν είχα το παραμικρό βουητό στ’αυτιά μου… (σαν καθαρό αλκοόλ ένα πράμα)
στην αρχή κάτω πίσω δεξιά ο ήχος “χάλαγε” και ενοχλούσε…πάνω ο ήχος ερχόταν σωστός και απικάριστος.
νταξ άμα έπαιζε άλλη μπάντα με τέτοιο όγκο στο κοντάινερ το fuzz…το βαμβάκι θα χρειαζόταν για το αίμα και όχι για ωτοασπίδες.
γενικά το fuzz δεν είναι καλός χώρος ούτε ακουστική έχει, ούτε καλή κλίση και πάνω και κάτω για θεατές…τωρα τι να λέμε…γνωστά αυτά.
Οι σγουόνς τρομεροί και πάμε για άλλα
Δυνατό ~κυριολεκτικά και μεταφορικά~ live-παράσταση οι swans. Θα στηρίξω κι εγώ την άποψη περί ήχου που λέει ότι αν και δυνατός υπέρ του δέοντος ήταν αρκετά καθαρός που δε φάνηκε να χάνει την αίγλη του στο τέλος.
Ο Gira καθηλωτικός σχιζοφρενής μαέστρος-frontman, να συντονίζει τους εξαιρετικά ταλαντούχους μουσικούς που τον πλαισιώνουν.
Στην τελική ανάλυση, a show to remember, ήταν από αυτές τις συναυλίες που κάθεσαι και παρακολουθείς αμίλητος κι ανέκφραστος μέχρι να καταλάβεις τι σου παρουσιάστηκε. Με εξαίρεση 2-3 ψιλοπράγματα που με ξενέρωσαν (αλλά σε πολύ μικρό βαθμό) το ευχαριστήθηκα, με αυτή την λίγ μαζοχιστική-ψυχωτική έννοια της ευχαριστησης όταν έχεις να κάνεις με τέτοιο είδος μουσικής.
Επικά σχόλια
βαλτοί είναι μωρέ για να κάνει ντόρο το κείμενο
Τσίμπησε κάνας άλλος εκτός από μένα; Όμορφη αφίσα. Είναι και αριθμημένη. Ανεκτή η τιμή (15 ευρώ), δε θα έπρεπε να έχει παραπάνω.
5 ευρω λιγοτερα απ’τη πρωτη τιμη του εισιτηριου της συναυλιας πως ειναι ανεκτη τιμη για μια αφισα
εμένα η δικιά μου που έχει και υπογραφή Gira τα αξίζει τα 15 ευρά της;
15 ευρώ για μια αφίσα… τσάμπα…
Έφαγα ό,τι λεφτά είχα στο λοιπό merch, οπότε δεν μου έμειναν, και κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να μου την κάνει δώρο
Αν δεν ήθελα τόσο πολύ κάποια από τα cd θα την έπαιρνα τη συγκεκριμένη.