To edi - ειναι η gay capital του βορρά. Na leges kana Paisley- kana Hmailton - pou paizei o aksestos - o mpyrokoilias skotsezos na se pw nai - exeis gousto ![/img]
σωστό!
Α εσυ εισαι πισω με τους Γερμανους … τωρα ισχυει το
“Ολοι οι μεγαλοεκδοτες εχουν απο εναν ρουφιανο … ενιοτε τον κανουν και συντακτη για ξεκαρφωμα!!!” :roll:[/quote]
πιο σωστο!
αααακόμα πιο σωστο!!!
εεεδώ πια σου βγάζω το καπέλο!!
εύγε!
Αθήνα του Βορρά το λένε επίσης. Λες να σημαίνει κάτι;;; Πάντως, γεροδεμένους άντρες βρίσκεις κι εδώ, όπως και κοπελίτσες καλύτερες από σκανδιναβές, άντε λίγο κοντύτερες…
Αθήνα του Βορρά το λένε επίσης. Λες να σημαίνει κάτι;;; Πάντως, γεροδεμένους άντρες βρίσκεις κι εδώ, όπως και κοπελίτσες καλύτερες από σκανδιναβές, άντε λίγο κοντύτερες… [/quote]
Το μόνο που δεν βρίσκεις εδώ είναι γκρουπάρες σαν τους Europe…
Tην είπα την παπαριά μου από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά…
Επίσης οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, παρόλο που παραδοσιακά στους παγκοσμίους πολέμους βρισκόμαστε απέναντί της…
Επίσης ο κάθε μεγαλοεκδότης χρειάζεται πολύ καλό λογιστή και μερικές πολύ όμορφες ιδιαιτέρες…
Έχω κάποιο γνωστό μου, ο οποίος μου έχει κάνει εντατικό μάθημα…
agapi mou…piges stin ghana kai parola afta sou leipei i zoi sto rocking.gr… :lol: addicted to rock… :lol:
Αθήνα του Βορρά το λένε επίσης. Λες να σημαίνει κάτι;;; Πάντως, γεροδεμένους άντρες βρίσκεις κι εδώ, όπως και κοπελίτσες καλύτερες από σκανδιναβές, άντε λίγο κοντύτερες… [/quote]
Το μόνο που δεν βρίσκεις εδώ είναι γκρουπάρες σαν τους Europe…
Tην είπα την παπαριά μου από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά…
Επίσης οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, παρόλο που παραδοσιακά στους παγκοσμίους πολέμους βρισκόμαστε απέναντί της…
Επίσης ο κάθε μεγαλοεκδότης χρειάζεται πολύ καλό λογιστή και μερικές πολύ όμορφες ιδιαιτέρες…
Έχω κάποιο γνωστό μου, ο οποίος μου έχει κάνει εντατικό μάθημα…[/quote]
φιλιά στη Νατάσα!!!