Symfonia - In Paradisum

Δεν χρειάζεται συστάσεις κάποιος απο τους παραπάνω μουσικούς. Είναι όλοι τους θρυλικοί στην μελωδική metal κοινότητα. Εντελώς συμπτωματικά, όλοι βρέθηκαν να ζουνε στην ίδια ήπειρο, την Σκανδιναβία. Αποφάσισαν να ενώσουν της δυνάμεις τους και να εκφράσουν τα ταλέντα τους με την μορφή ενός νέου μελωδικού metal έργου, που ονομάζεται: SYMFONIA.

Τιμώντας την κληρονομιά των προηγούμενων μπαντών τους, Stratovarius, Helloween, Angra και Sonata Arctica, οι Symfonia συνεχίζουν την υπέροχη, μελωδική metal παράδοσή τους, με μια καταπληκτική μουσικότητα, αποτελώντας ένα θεϊκό συνταίριασμα.

Οι Symfonia θα κάνουν Παγκόσμια Πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου, στην Finish Metal Expo, μια διεθνής Metal συγκέντρωση, όπου θα καταλάβουν την σκηνή, κατά τις 23:00 το βράδυ. Οι ηχογραφήσεις για το ντεμπούτο album των Symfonia, θα αρχίσουν τον Νοέμβριο, στο Studio Mega στην Σουηδία, ώστε να πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του album, την Άνοιξη 2011.

Πηγή: www.symfonia.fi

Symfonia kyriwn φαίνεται.

Κι ειπα να μην το πω εγω :stuck_out_tongue:

Ο Matos στην φώτο γιατί έχει φάτσα σαν να έχει μυρίσει σκατά?

Ε έχει και λίγη μυωπία, γύρω στο 28 :stuck_out_tongue:

Ποτς γένεν αυτό;

Επίσης, ξανάρχισαν να πληρώνουν advance λεφτά (της προκοπής) οι εταιρείες σε power metal σχήματα;

Κι όμως έχω περιέργεια…όχι όμως και αισιοδοξία.

Όνομα πιο κιτς κι από μαγαζί με χαλιά την κάτω αχαΐα.

Κάπου εδω τα λέει διάβασε αν σε ενδιαφέρει

Καιρός ήταν…

Eνδιαφέρον φαίνεται αλλά φοβάμαι ότι θα είναι κιτσαρία…θα δείξει.

Πολύ ενδιαφέρον project …

… για το 1996.

Μπα μια χαρά κάθεται και τώρα. Matos - Tolkki - Kusch φοβεροί συνθέτες. Άφοβα περιμένω κάτι καλό… Άλλωστε δεν θα συμμετείχε και ο Matos αν δεν του άρεσαν αυτά που άκουσε.

Το 1996 ήξερες τι θα ακούσεις απο τους συγκεκριμένους.

Έλα, και τώρα ξέρεις τι θα ακούσεις από τους συγκεκριμένους.

Χμμ… Γαμώ! Πάντως δεν γράφουν στο ίδιο στυλ. Άμα γράψουν κομματάκια και οι τρεις θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί να μην είναι και τόσο πρωτότυπο αλλά εγω γουστάρω γιατι μου αρέσουν και οι τρεις σαν μουσικοί αλλά και οι μπάντες στις οποίες έπαιζαν-παίζουν είμαι φαν και γούσταρα τα κομμάτια που είχαν γράψει… Άρα γουστάρω κάργα και είμαι περιέργος για το αποτέλεσμα μιας και δεν γίνονται τέτοια “project” κάθε μέρα…

Οταν διαβαζω τον τιτλο, κατα ενα περιεργο τροπο δεν βλεπω ονοματα, παρα ο πρωην των ταδε, με τον πρωην των ταδε, και τον πρωην των ταδε, μαζι με τους πρωην των ταδε.

Μαζευτηκαν ολοι οι πεθαμενοι και κανανε μια μπαντα.

Οξω.

Μια χαρά τα λέει τα ονόματα ο τίτλος άλλο αν δεν συγκινούν εσένα.

Μέσα με χίλια

Τον Matos τον λατρεύω και τον έχω στις 3-4 αγαπημένες φωνές ever, αλλά με έχει κουράσει κι αυτός με τις ιδιοτροπίες του.

Τον Kusch τον πάω πολύ και ως συνθέτη και ως παίξιμο, αλλά δε νομίζω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (συνθετικό)

Τον Tolki έχω σταματήσει να τον παίρνω στα σοβαρά τουλάχιστον μια δεκαετία. Έχει γράψει μερικά καλά κομματάκια, αλλά πραγματικά καλό δίσκο έχει να βγάλει σχεδόν 15 χρόνια (κάπου τόσα δεν έχουν περάσει από το Visions?).

Οι άλλοι 2 συμληρωματικοί είναι.

Κοινό χαρακτηριστικό και των 3 είναι ότι οι τελευταίες δισκογραφικές δουλειές ήταν για τα μπάζα, καλά για να μην παρεξηγηθούν οι 5-10 ας πούμε ότι δεν ήταν αρκετά καλά.

Δυστυχώς παίζει κορεσμός. Πάντα θα αγαπάω αυτή τη μουσική και μεγάλωσα με αυτή, αλλά δεν θα αντέξω να ξανακούσω το ίδιο Stratovarius riff.

Προσωπικά βρήκα ενδιαφέρον το τελευταίο των RR και πιστεύω αν είχε καλύτερα φωνητικά θα ανέβαινε στην εκτίμηση μου. Οι συνθέσεις του είναι μια χαρά και τα solo του είναι φοβερά. Btw το Destiny το θεωρώ ανώτερο του Visions. Σαν σύνολο είναι ότι καλύτερο. Ο Jari είναι φοβερός μπασίστας και παίζει παππάδες απλά… Τον πληκτρά δεν τον ξέρω καν μιας και η μουσική των Sonata Arctica δεν δημιούργησε ούτε ελάχιστο ενδιαφέρον…

Βασικά αυτά είναι γούστα και [U]δεν χρειάζεται[/U] να αναλύσουμε το παρελθόν του καθένα αφου όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει ο καθένας. Καλό είναι να μιλήσουμε για την μουσική που θα βγάλουν και όχι για την στραβομάρα του Matos. :lol:

Μπορει και να τους εχω δει ολους τους αποπανω live ξες και να χω και τους δισκους τους αυθεντικους, οποτε μην εισαι και τοσο σιγουρος.

Πες μου απλά πως αστειεύεσαι.[-X

To project τώρα ενδιαφέρον έχει δεν λέω, έστω και λίγο να έχει αγαπήσει κάποιος το power δεν μπορεί να του φανεί αδιάφορη η κίνηση. Αλλά θα συμφωνήσω πως όλοι αυτοί έχουν πολύ καιρό να μας παρουσιάσουν κάτι πραγματικά καλό (βέβαια τα 15 χρόνια που αναφερε κάποιος για το Τολκι είναι τεράστια υπερβολή). Επίσης συμφωνώ πως ένα τέτοιο project θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον το 1996. Έστω και έτσι πάντως θα ακούσω την μουσική της όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη. Πάντως αν η έμπνευση τους στην μουσική είναι παρόμοια με την έμπνευση που είχαν για το όνομα της μπάντας δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Κάποτε μπορεί δεν αντιλέγω… Πλέον όμως δεν νομίζω να σου προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον .

Όχι man αλήθεια λέω. Τα solo του Destiny, Anthem of the World με είχαν στοιχειώσει. Μπορεί να μου αρέσει το Dreamspace ή το Episode περισσότερο αλλά το Visions αυτήν την εποχή δεν μου κάθεται καλά. Παλιότερα θα σου έλεγα Visions σίγουρα.

Κοίτα αν είχε γίνει αυτό το project to 1996 δεν νομίζω να υπήρχε ενδιαφέρον αφου όλοι ήταν μια χαρά με τις μπάντες τους. Το θέμα είναι να γίνει κάτι “καινούργιο” όταν δεν τραβάει άλλο η μπάντα. O Tolkki όπως και να έχει με Stratovarius δεν μπορούσε και με RR δεν του βγήκε. Kαλό είναι να δείξει τώρα που έχει μια μπάντα που σπέρνει και όχι μια μπάντα που έφτιαξε απο το myspace. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι καλο θα βγεί αλλιώς δεν πιστεύω να υπήρχε λόγος να γίνει.

Το γεγονος πως οσοι επιχειρηματολογησαν στο θρεντ ειναι λιγο ‘‘μπα’’ στις αποψεις τους, παρολο που γουσταραν και γουσταρουν τις παλιες δουλειες αυτωνων, δεν σε προβληματιζει εστω και λιγο;