Το τσίμπησα κι εγώ guys!!! Χαμός!
Εχω εξοδα και στρατο μπροστα μου, οποτε μαλλον δεν με κοβω για εδω, κριμα, αλλα φετος βρηκαν να ερθουν ολοι?
Κάθε χρόνο “όλοι” έρχονται τα τελευταία χρόνια
Δεν περνάν με τίποτα οι γαμημένες μέρες…
ο Τζο δεν έφερε ακόμα, δεν ξέρει αν θα φέρει, και το Σάββατο μου είπε ότι πήρε τηλ στο τίκετ χάουζ στην αθήνα και δεν έχουν ακόμα ούτε αυτοί. κλασικά πίπες μου έλεγε ή εσείς που πήρατε τα πήρατε από τα ίντερνετς;
Το Tickethouse στην Αθήνα δεν πρόκειται να πάνε εισιτήρια έτσι κι αλλιώς. Η προπώληση είναι μέσω Public και Ticketservices.
στα public Θεσσαλονίκης που ρώτησα με κοίταξαν λίγο περίεργα, άρα υποθέτω ότι εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στην αθήνα. τέλεια, κατεβαίνουμε αυθημερόν και απλά ελπίζουμε να μη γίνει κάνα sold out από το πουθενά
Μόλις το πήρε το μάτι μου…
http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=551:symphony-x------------live-&catid=52:2011-07-29-07-00-52&Itemid=225
ο άλλεν είναι ψηλέας ή οι άλλοι είναι θεόκοντοι?
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των φίλων των SYMPHONY X από τη Βόρεια Ελλάδα, θα ξεκινήσει πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για το live αυτό.
Πληροφορίες για κρατήσεις εισιτηρίων και θέσεων στο 2310264880 ? Musicland /Μητροπόλεως 102.
γελάει ο κόσμος, το Σάββατο που ρώτησα τον Τζο μου είπε “μέχρι τώρα έχουν ενδιαφερθεί 3 άτομα” και 99% εννοούσε εμένα (τον ρώτησα μία φορά τον Αύγουστο και μία τώρα) και τον αδερφό μου. 25 άτομα λέει χρειάζονται για να γίνει η εκδρομή, συν το ότι ακόμα δεν ξέρει αν θα φέρει εισιτήρια, ε δεν το βλέπω να γίνεται.
Μάλλον συνδυασμός και των δύο αν κρίνω από τη φωτογραφία:p
Ρε παιδιά, έχει βγει κανένα βίντεο από την περιοδεία των SYMPHONY X στο youtube;
o Τζο έφερε εισιτήρια και δέχεται συμμετοχές για την εκδρομή, μέχρι στιγμής είναι 7 άτομα και πρέπει να μαζευτούν 25, όποιος ενδιαφέρεται ας πάει
Λοιπον τσεκαρα σετλιστ της ευρωπαικης περιοδειας που βρισκεται σε εξελιξη (και που σε λιγες μερες θα περασει κι απο δω)… Δεν πιστευω πραγματικα στα ματια μου 8O
Παιζουν ακουσον ακουσον ολο το Iconoclast, μολις 3 κομματια απ το Paradise Lost το Of Sins and Shadows και το ευκολο χιτακι Inferno απ το Odyssey. Τιποτα απο Twilight in Olympus, Damnation Game, V δηλαδη ελεος.
Ηταν η συναυλια που παρα τα 33 ευρω ηταν η κολονα μου για το συναυλιακο προγραμμα του χειμωνα αλλα υπο αυτες τις συνθηκες ΝΟ ΝΟ ΝΟ.
Δεν τους εχω δει ποτε κι ειχα την απαιτηση να δω,ακουσω απολαυσω ορισμενα απο τα πλεον κλασσικα κομματια της δισκογραφιας τους ζωντανα κι οχι το κατα την προσωπικη μου αποψη παντα χειροτερο αλμπουμ τους (και μαλιστα ολοκληρο).
Οπαδος οπαδος αλλα αν κι ο οπαδος δεν ευχαριστηθει τοτε δεν εχει νοημα να σκασεις τα φραγκα μονο και μονο για να πεις οτι “Α ημουν κι εγω εκει”.
Δεν μου κανει εντυπωση.Ειναι φανερο πως πονταρουν στον “μοντερνο” ηχο των δυο τελευταιων αλμπουμ και στην επιτυχια που μαλλον ειχαν αυτα.
Οι Ελληνες ειμαστε ειδικη περιπτωση κοινου που δεν τους ανακαλυψαμε φυσικα τα πεντε τελευταια χρονια και εννοειται πως θα θελαμε πιο ολοκληρωμενη παρουσιαση της δισκογραφιας τους(ειδικα του πολυαγαπημενου divine wings).
Παρ’ολα αυτα εγω γουσταρω τρελα και iconoclast και εννοειται δεν θα εχανα με τιποτε την ευκαιρια να δω τον Romeo(εναν απο τους καλυτερους και πλεον αδικημενους κιθαριστες των τελευταιων 20 ετων) αλλα και τους υπολοιπους παιχταραδες με τ-ι-π-ο-τ-α.
Συμφωνω 100% μαζι σου. Εγω να δεις ποσα χρονια περιμενω να τους δω, ομως πραγματικα το θεωρω αδικο να μην εχουν πατησει ποτε το ποδι τους εδω και να μην ετοιμασουν κατι εκτακτο λογω της περιστασης και ας βρισκονται σε τουρ (που ως γνωστον το υλικο που εχουν προβαρει και παιζουν ειναι συγκεκριμενο).
Ειναι και η τιμη προκλητικη για ενα ουσιαστικα γκρουπ, ακομα κι αν αυτο ειναι οι Symphony X. Τι να πω εχω πραγματικα ξενερωσει [-X[-X[-X
Είδα κι εγώ το setlist ρε παιδιά, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο “πόνος”; Επειδή δεν τους έχουμε ξαναδεί δηλαδή, θα πρέπει να κάνουν κάτι ειδικό για την Ελλάδα; Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είμαστε η τελευταία τρύπα στον ζουρνά και καμία σοβαρή μπάντα δεν θα άλλαζε κάτι ειδικά για τη χώρα μας. Έτσι όπως είναι τα χάλια μας κιόλας, πάλι καλά που έρχονται τέτοιου είδους και βεληνεκούς γκρουπ και δη από την Αμερική που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι πτωχεύουμε…
Το γκρουπ έχει ένα setlist για όλη την πειροδεία του και μόνο στην ΕΛλάδα δεν έχει ξαναέρθει προφανώς… Άσε που παίζουν ένα δίσκο που τον γουστάρει όλος ο κόσμος. Αν έρχονταν κι έπαιζαν παλιά, θα λέγαμε ότι δεν στηρίζουν το δίσκο τους. Τώρα που παίζουν το δίσκο τους, λέμε γιατί δεν παίζουν παλιά. Εϊμαστε φοβεροί τύποι πάντως:D
Σούπερ! Το Iconoclast σπέρνει και γουστάρω πολύ να το ακούσω ακόμα και όλο
Μόνο που θα βγει ο Θεός Allen με τον άλλο Θεό τον Romeo, μου αρκεί. Κι ας έπαιζαν την Τενεκεδούπολη
Δεν φανταζομαι να χαλαγε κανεναν ενα πιο ισορροπημενο σετ.Οσο για το οτι το γουσταραν ολοι το Iconoclast… κρατα μικρο καλαθι.
Οσο για το οτι ερχονται, δεν μας κανουν χαρη, ξερεις παιρνουν αμοιβη και μαλιστα υψηλη !!!
Υστερα εδω δεν γινεται θεμα για το οτι δεν παιζουν παλια η’ καινουργια μονο, αλλα το οτι δεν παιζουν ΤΙΠΟΤΑ πλην ενος κομματιου απο την προ 2002 δισκογραφια τους. Αν εσυ αυτο το θεωρεις νορμαλ τοτε τι να πω… πασο !!!
Συμφωνώ με τον από πάνω και ήθελα εδώ και καιρό που έχω δει σετλιστ να παραπονεθώ αλλά όλο το ξέχναγα . Προτιμούσα να ακούσω περισσότερα από Twillight In Olympus και Odyssey και δεν με ενοιαζε καθόλου το Iconoclast. Χίλιες φορές τα παλιά. Αν δεν είχα βγάλει πριν 1 μήνα ειστήριο τώρα θα το σκεφτόμουν αν θα πάω. Α ρε Romeo, τουλάχιστον θα δούμε εσένα μαζί με Allen. ΑΑ, 33 ευρώ εγώ το βρήκα πανάκριβο το εισητήριο όταν με 40 ευρώ άκουσα προχτές τα κέρατά μου στη συναυλία των Candlemass.