ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος. κι οχι μονο αυτο,αλλα στο power of metal που τους ειδα, επαιζαν: symphony x / nevermore / psychotic waltz / mercenary / thaurorod με 25 ευρω. (τους thaurorod τους εχασα. ξεκινησε το λαιβ 3 το μεσημερι και βαριομουν να παω τοσο νωρις, οποτε αραξα για φαγητο κ μπυρες κ πηγα καμια ωριτσα πιο μετα.) και δε μιλαμε για αλλη χρονια, φετος ηταν αυτο. εδω οχι απλα δε βλεπουμε ολους μαζι με 25 ευρω, αλλα μας κανουν την “τιμη” να τους φερνουν εναν-εναν με 33 ευρω τον καθενα.
παντως τους symphony x και πριν 4 χρονια που τους ειδα, καταλαβα οτι τα παλια τα εχουν ξεχασει τελειως απο τα setlist…
θα ηθελα να τους δω για αλλη μια φορα, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να σκασω 33 ευρω. απλα θα περιμενω να τυχει παλι πουθενα εξω και εκτος του πιο φτηνου εισιτηριου σιγουρα και με καλυτερο line up…
βασικα το iconoclast για μενα ειναι ο καλυτερος δισκος του '11…οποτε οχι οτι με χαλαει τρομερα να τον ακουσω απλα οπως ολοι θα θελα να δω και καμια παλια διαμαντια μεσα στο σετ…τεσπα θα δειξει αν θα παω γτ τα οικονομικα δεν βοηθουν καθολου…αμα βρω λεφτα εχει καλως…αν οχι δεν θα πεθανω κιολας!
Μεγάλη ξενέρα βασικά. Το περίμενα πως και πως και ήλπιζα σε ένα Odyssey που το παίζαν μέχρι το καλοκαίρι. Μόνο αν πέσει διασύνδεση θα πάω. Εντάξει ας παίξουν απο το καινούργιο αλλά ρε φίλε μοίρασε το λίγο. Τόσα χρόνια καριέρα, τόσοι οπαδοί. Τέσπα!
Ακριβώς αυτό… Όταν έκλεισα το εισητήριο ξεφτόμουν: "ΕΕ ρε θα ακούσω όλο το ‘Odyssey’ σε encore, πόσο παίζει να γμήσει;", αλλά τελικά παπάια, ούτε ‘Domination’ ούτε ‘Smoke And Mirrors’…
πολλή γκρίνια όμως, λες και είναι μπάντα που έρχεται κάθε χρόνο και “χμ, δεν μ’αρέσει το σετλιστ, θα τους δω όταν ξανάρθουν”. θα δούμε Allen και Romeo, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση (εκτός από την τιμή του εισιτηρίου, που οκ, ελέω κρίσης θα μπορούσε/έπρεπε να είναι και φθηνότερο)
Εγώ βασικά θα επιμείνω στο θέμα της αμοιβής τους… Από τη στιγμή που λες ότι παίρνουν αμοιβή και μάλιστα υψηλή,κάτι θα ξέρεις και δεν μπορούμε να φωνάζουμε για την τιμή του εισιτηρίου… Ας έπαιρναν λιγότερα λεφτά για να ήταν και πιο φθηνό το εισιτήριο. Κανένας διοργανωτής δεν νομίζω να είναι τόσο ψυχοπαθής που να βάζει ακριβά εισιτήρια σε τέτοια περίοδο. Όταν έρχεται ένα τέτοιο σχήμα για πρώτη φορά κιόλας στην Ελλάδα, απλά το παίρνεις και φεύγεις. Αλλιώς, πας να δεις τους ANATHEMA για 50η φορά και είσαι ευχαριστημένος
Οχι φιλε μου, δεν παει ετσι στα τυφλα το πραγμα. Και δεν ειναι οτι κατι ξερω, ειναι απλη κοινη λογικη… Οι Symphony X σιγουρα δεν εχουν το κασε των Dream Theater η’ των Opeth αλλα σιγουρα εχουν μια αλφα αμοιβη, απο εκει και περα υπαρχουν αλλα πραγματα οπως το λεγομενο ΦΠΑ το οποιο ειναι διαφορετικο σε καθε χωρα, συν του οτι οι περισσοτεροι (οχι ΟΛΟΙ) διοργανωτες κοιτουν να βγαλουν και το κατιτι τους πραγμα θεμιτο ως ενα βαθμο. Και δεν ειναι απλα α ετσι πας να δεις επειδη ειναι ο Russel Allen η’ ο Michael Romeo, και ειδικα τον δευτερο ενας Θεος ξερει ποσο ηθελα θελω και θα θελω να τον δω λαιβ, ακριβως ομως επειδη δεν γουσταρω να πατα ο εκαστοτε διοργανωτης πανω στο οπαδιλικι το δικο μου και το δικο σου και το καθενος που θελει να δει αυτη τη τεραστια ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ + του οτι εχω φαει τη ξενερα της ζωης μου που τελικα ερχονται ετσι τα πραγματα με οδηγουν τελικα στο να μην παω.
Ξερω οπαδους deathμεταλαδες που το 2004 οταν πρωτοηρθαν οι Μorbid Angel δεν πηγαν και προτιμησαν να πανε στους Αnathema, κατι τετοια τα κραζω οποτε πιστεψε με δεν ανηκω σ αυτη τη κατηγορια “οπαδων” που ολο λενε λενε και τελικα πηγαινουν στα ιδια και στα ιδια.
συμφωνώ με όλα όσα λες αποπάνε, αλλά νομίζω ότι για να βάλουν μυαλό οι διοργανωτές πρέπει να γίνει ένα οργανωμένο μποϋκοτάζ στα καλοκαιρινά φεστιβάλ, έπρεπε να είχε ήδη γίνει δηλαδή με κάτι αστεία rockwave κλπ
Βασικά, μποϋκοτάζ στα συγκροτήματα πρέπει να γίνει, γιατί μιλώντας με φίλο που κάνει κάποιες συναυλίες, μου έχει πει ότι τα λεφτά που ζητάνε τα γκρουπ, απλά δεν υπάρχουν. Ιδιαίτερα όταν περισσότεροι από δύο διοργανωτές θέλουν να φέρουν το ίδιο σχήμα στην Ελλάδα… Γι’ αυτό και πάνε οι τιμές ψηλά, λογικά. Επειδή τα γκρουπ ζητάνε τη μάνα και τον πατέρα τους, αφού δεν πουλάνε Χριστό. Έχετε δει πολλές φορές merchandise κάτω από 25 ευρώ; Από τη μύγα ξύγκι να βγάλουν όλοι τους:p
Θέλω πάρα πολύ να πάω σε αυτή τη΄συναυλία, αλλά θα πρέπει να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα μπας και πληρωθώ! Ξέρει κανείς αν θα βγάλουν νέο δισκο οι fragile vastness;
Παιδιά, λογικά υπάρχουν εισιτήρια ακόμα, έτσι; Με ρωτάνε φίλοι μου γιατί δεν μπορούσαν να κατέβουν στο κέντρο με τις φασαρίες την προηγούμενη εβδομάδα. Μη γίνει κανένα sold out και τρέχουμε
Το είδα από το event στο facebook και το αντιγράφω
Οι μέρες για την πρώτη συναυλία των SYMPHONY X στην Ελλάδα πλησιάζουν. Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, οι Αμερικάνοι power/prog metallers θα βρίσκονται στη σκηνή του Gagarin205 με support τους NEED και τους FRAGILE VASTNESS, σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες live εκδηλώσεις της χρονιάς.
Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, τα εκδοτήρια του Gagarin205, θα είναι ανοιχτά από τη 1 το μεσημέρι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Τα εισιτήρια κοστίζουν 33 ευρώ και το πρόγραμμα της ημέρας είναι το εξής:
19:00 ανοίγουν οι πόρτες
20:00 ? 20:35 NEED
21:00 ? 21:35 FRAGILE VASTNESS
22:05 ? 23: 40 SYMPHONY X
Need μπαντάρα. Ελπίζω όσοι τραβηχτούν, να πάνε από νωρίς να τους δουν καθότι αργία. Μακάρι να έπαιζαν αυτοί δεύτεροι βασικά, αλλά οκ λεπτομέρειες ενδεχομένως…
Κατά τα άλλα, Romeo και Allen θα δούμε από κοντά. Θα μπορούσε με καλύτερο σετ, αλλά και πάλι εκεί θα είμαστε.