Symphony X-Paradise Lost

Λοιπόν, το καινούριο άλμπουμ των θεών symphony x!!! Μόλις ξεκίνησα την ακρόαση!!! Περιμένω εντυπώσεις απ’ όποιον το έχει ακούσει!!! :band:

Οι Symphony X είναι μέσα στις πολύ αγαπημένες μου μπάντες! Θεωρώ πώς πιάσανε κορυφή με τα Damnation Game & Divine Wings Of Tragedy. Aπό κει και πέρα “συντηρούν” έναν συγκεκριμένο ήχο. Οπότε δεν μπορώ να πώ ότι το άλμπουμ μου έκανε μεγάλη έκπληξη. Πάντως αν κάποιος τους ακούσει σε αυτό το άλμπουμ για πρωτη φορά θα πάθει πλάκα! :wink:

To άκουσα μια φορά!! Στα κλασσικά (πολύ υψηλά) στάνταρ τους!!! Σταθερή αξία οι symphony X, και ανάμεσα στα 5 καλύτερα φετινά άλμπουμς για μένα!!!

Τι θυμίζει πιο πολύ?Mythology or Odyssey?

Πιο πολύ odyssey θα έλεγα… Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος 100% μόνο μια φορά έχω προλάβει να το ακούσω… Ασφαλή συμπεράσματα αργότερα!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν fun τους πιστεύω!:slight_smile:

Το Mythology παραήταν φορτωμένο με ορχηστρικά κατε με.Το Odyssey που τα χώνει χοντρά είναι τρελή δισκάρα!

Όχι το paradise lost είναι πολύ straight σαν το odyssey, δεν είναι φορτωμένο!!!Μάλιστα είναι λίγο πιο σκοτεινό… Πάντως όντως το odyssey τρελή δισκάρα :band:
Incantations of the apprentice και τα μυαλά στα κάγκελα!!!:metal:
Και για να μην ξεχνάμε:
[SIZE=“5”]KING OF TERRORS[/SIZE]

Κατα περιεργο(?) τροπο ποτε δεν μ αρεσαν οι Symphony X,ποτε δεν καταφερα βασικα να ακουσω ολοκληρο δισκο απ την αρχη μεχρι το τελος,καποια στιγμη στανταρ θα βαριομουν αφορητα.Anyway,θα το ριξω κι ενα ακουσμα και το καινουριο,μπας και αλλαξω αποψη.:-k

Σοβαρά???8O 8O 8O Έχεις δοκιμάσει να ακούσεις με προσοχή το Odyssey ή το Divine wings???

Ναι ρε συ εννοειται.Ειναι απ τα πραγματα που μαλλον τα πηρα με στραβο…αυτι,τι να πω!:stuck_out_tongue: .Θα δειξει!!!:slight_smile:

Δεν μου φαίνεται περιεργο, μιάς κι έχω παρατηρήσει ότι δεν σου αρέσει το power. Γιατί οι Symphony X power είναι, το ότι είναι βιρτουόζοι δεν τουs κάνει απαραίτητα prog!

Βασικά είναι power-prog:p

Δεν κολλαω σε ταμπελες μαν,ουτε ειπα ποτε οτι πρεπει να ναι prog για να μ αρεσουν,μια και υπαρχουν και παρα πολλα prοg τα οποια δεν παλευω.Και οι Conception θεωρουνται power απο πολλους πχ και τους εχω για θεους.Για να γινω πιο σαφης,μου φανηκε περιεργο γιατι ακουγα διθυραμβικα σχολια γι αυτους, απο παρα πολλους και μαλιστα απο ατομα με ιδια μουσικα γουστα και αναρωτιομουν αν ακουγαμε το ιδιο γκρουπ στην τελικη:p .:wink:

Ε αφού είναι!!!:smiley:

Άσχετο με το θέμα αλλά οι Conception ήταν οι μεγαλύτεροι θεοί που περάσαν και χαθήκαν έτσι άδοξα!Δεν συγκρίνοντε με κανέναν[-X

To seven από το καινούριο άλμπουμ πραγματικά kicks asses!!! Η μελωδία του κάτι μου θυμίζει, αλλά όπως και να’χει κόλλησα με το τραγούδι!!! :band:

Φοβερος δισκος,θελει ακουσματα φυσικα ακομα…αλλα σε πιανει απο τον λαιμο!!!

…και σε σηκώνει!!! :thumbup:

Γαμησε ο δισκος!!!

Μετά από κάποια προσεκτικά ακούσματα έχω αρχίσει να αναθεωρώ για το άλμπουμ και μπορώ να πώ πώς το καταχωρώ στα αγαπημένα μου του 2007!