Symphony X-Paradise Lost

Μετά από αρκετές ακόμα ακροάσεις, μπορώ να πω ότι σήμερα αποφάσισα ότι μέχρι στιγμής είναι ο καλύτερος του 2007 για μένα8)

Ο Δισκος γαμαει!!!Το βαζω δευτερο μετα το Divine…το eve of seduction απλα θα μεινει κλασσικο hitaki κ τα seven, Revelation(sto telos mpainei to thema tou dviιne…mou sikothike h trixa:bow: ) k paradise lost ειναι απλα επη! λυπαμαι που το λεω αλλα φετος αφησανε (κατ’εμε πάντα) τους theater κ το systematic chaos πολυ πισω.
Εντωμεταξυ ο χοντρος 2 πραματα πρεπει να κανει στη ζωη του. Να τρωει σουβλακια κ να παιζει κιθαρα.ΧΑΛΑΡΑ

Πολύ νεύρο αυτός ο δίσκος . :metal:

Και τα φωνητικά πρέπει να είναι τα πιο έντονα που έχω ακούσει απο Symphony X.

Μήπως ήταν τσαντισμένος ο Allen στην ηχογράφηση? :stuck_out_tongue:

Το ακουσα και εγω.Αρκετα heavy για τα δεδομενα των Symphony X.Επιτελους δοθηκε μεγαλη εμφαση στις
κιθαρες.Και το κομματι Paradise Lost ειναι απο τις καλυτερες μπαλαντες που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια

Οι συλλεκτες τσεκαρετε οπωσδηποτε την Limited Edition του αλμπουμ!!
Απλα γαμαει…με το cd να βρισκετε κυριολεκτικα κυκλωμενο απο φλογες…Must και το Dvd μιας και εχει καμια 10αρια κομματια Live διαρκειας 1 ωρας!!

Είχα σκοπό να το πάρω, αλλά με αυτά πού λές πρέπει να το επισπεύσω!!

How much ξέρει κανείς?

17e απο Ροκ Σιτυ.Μετροπολις 18.
Ειχα παει για πρωινες αγορες!!:slight_smile:

Θα το αποκτήσω λείαν συντόμως… Χαίρομαι όταν είναι πιο φτηνά στο ροκ σίτυ και τα πέρνω από εκεί!:smiley:

Να σου πω υπαρχει και η απλη στο Μετροπολις με 15.90…αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει!!!

Και εγω προτιμω γενικα να αγοραζω απο Ροκ Σιτυ.Μεταλ Ερα και λοιποα και οχι απο Μετροπολις απλα το τελευταιο βαζει κατι κουφες προσφορες που και που!!

Δισκος του μηνα στο Χαμμερ και μαλιστα με 10!!!
Αυτα ειναι!!!

Καλά αυτό δεν είναι κριτήριο, αλλά το άλμπουμ σπέρνει έτσι κιαλλιώς.
Κλασσικοί Symphony X δλδ.

ε,άμα το λέει και στο hammer…

Αφού ειναι δισκάρα γιατί να μη το πεί δλδ, δεν το κατάλαβα…

Άκη, ο Κοσκόρης έκανε το review;

Exω την εντυπωση πως αυτος το εκανε!!
Το ποσταρα εδω επειδη μου φανηκε πολυ περιεργο που βγηκε δισκος του μηνα στο Χαμμερ!
Ενταξει και στο Ροκ Χαρντ βγηκε αλλα εκει το περιμενα!!
By the way…το εχω λιωσει!!

Εντάξει αν την έκανε ο Κοσκόρης, έτσι εξηγείται (και ανησύχησα προς το παρόν!)

Χτές πήρα κι εγώ τη digipack edition με bonus dvd, απλά τα σπάει!!

Ναι ρε,δεν χορταινεις να την ανοιγεις και να την κλεινεις!!Φοβερη εκδοση πραγματικα!

Ο Κοσκορης ξηγιετε γενικα!

Εγω τον ακουσω τον δισκο.Αρκετα καλος αλλα δεν με ξετρελανε κιολας!

Θα τον ξανακουσω συντομα μπας και αλλαξω γνωμη!

Εγώ μέχρι στιγμής επιμένω ότι είναι ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς για μένα…8)

Αυτό έλειπε…