Symphony X-Paradise Lost

Ετσι ετσι…Φτιαξε μας με το Αvatar!!!

Eιναι παντως αστειο καποιοι που δεν εχουν γραψει λεξη στο τοπικ,να μπαινουν και να πετανε μια μ%#$^%
ετσι για να το παιξουν μουρη…Ατομα τα οποια ισως δεν εχουν ακουσει ποτε Symphony X και αλλα πολλα…

έχω μια μύγα εδώ πέρα…
εμένα εννοείς?
πού ξέρεις ρε φίλε τι έχω ακούσει και τι όχι?

Δεν νομιζεις οτι θα ηταν προτιμοτερο να γραψεις την αποψη σου απο το να πετας εξυπναδες?

θα μου πεις πού ξέρεις τι στο διάολο ακούω εγώ και τι όχι?

Τι εγινε ρε φιλε?Τον καλλο σου πατησα?Χαλαρωσε!
Ειπα ισως…και το εγραψα γιατι δεν σε ειδα να συμμετεχεις σε αυτο τοπικ καθολου!:offtopic:

έχω το in requiem που μού αρέσει αρκετά,αν και μακριά από το ύφος που μ’αρέσει.
το σχόλιο μου ήταν για το hammer.

Χαλαρωστε ρε!:please:

8O Βασικα οι Symphony X δεν εχουν δισκο που να λεγετε In Requiem…:-k

Το συγκρότημα είναι οι symphony x, paradise lost λέγεται το άλμπουμ… :smiley:
Anyway, δεν πειράζει εξάκολου ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει όπου θέλει, εκτός αν αποφασίσουμε εμείς οι mods να το κάνουμε delete… Δεν είναι ανάγκη να παίρνετε το ρόλο μας εσείς…

Κάνε στην άκρη ρε φλώρε εσύ να ξηγηθούν οι άντρες! :smiley:

Τι λες ρε καμμένε; #-o :lol:

ναι,ok,γράψε λάθος.είπαμε,δεν είναι στα ακούσματά μου:wink:

θεικο σιντακι…μετα απο αρκετες ακροασεις μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι του αξιζε να παρει 10…!
απαιχτα ριφς,απιστευτα φωνητικα κ κορυφαια σολος…! λιγο καλυτερα refrains να ειχε θα μιλουσα για τον δισκο της χρονιας…8)

Γενικά πιστεύω οτι υστερεί λίγο στις φωνητικές μελωδίες!Αρκετά καλό πάντως!

σημερα το ακουσα για 3η φορα … Εντάξει πολύ μέτριο και με χιλιοπαιγμέλενες μελωδίες μέσα . το intro πολύ Παπαθανασίου μου έμοιαζε αλλά ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του album . σε μερικά κομμάτια πολύ αντιγραφή από dream theater χωρίς καμιά ουσία στην συνοχή του κομματιού , και κορόνες αλα halford . τέλος πάντων μια ακρόαση την αξίζει πάντως .

Kαλα ολα αυτα που λες και συζητισιμα…Αλλα τις κορονες αλα Halford που τις ειδες?

Το άκουσα πριν 2 μέρες.

Καλός έως πολύ καλός δίσκος.

ετσι ειναι η φωνη του allen . αμα το ακουσεις ποιο προσεκτικα θα τις καταλαβεις.

Εγώ πού ακούω Symphony X εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια πώς και δεν τα έχω παρατηρήσει; :-k

Τι να σου πω ρε φιλε…Αllen και κορονες…Μαλλον εχουμε διαφορετικη αντιληψη του τι σημαινει κορονες!

Μα τι λές;

Τέλος πάντων, τις halford επιρροές που ακριβώς τις είδες; Και ειδικά στο “Paradise Lost”, που γρεντζάρει περισσότερο από τα προηγούμενα άλμπουμ;