Symphony X-Paradise Lost

καλα dyingfreedom τα σπας λεμε.:thumbup: =D>

Εγραψες ρε dyingfreedom.
Κορονα με λεμονακι μετραει!!:smiley:

Βασικα του Halford δεν μπορω να πω οτι ειναι κορωνες απλως ειναι πολυ ψιλες!!Ειναι πιο πολυ Τσιριδα αυτο θελω να πω!

Πολυ καλο το Paradise Lost, με τον καιρο πιστευω θα γινει το αγαπημενο μου απο Symphony X
Σιγουρα εχει τα καλυτερα φωνητικα απο τον Russel (btw ακουστε το Set Your Controls - Star one Russel με Floor Jansen)

εχουν να βγαλουν τετοιο αλμπουμ οι theater εδω και πολλα χρονια!!!και στο λεει ενα ατομο που πρωτα λατρεψε τους theater(βαζω δηλαδη το Images and words στα καλυτερα αλμπουμ ever) και μετα τους symphony x!!!τελοςπαντων μιλαμε για μια απο τις καλυτερες κυκλοφοριες στο χωρο φετος.αλλα με εκνευριζει αφανταστα αυτο οταν οι sympony x βγαζουν συνεχεια αλμπουμαρες,ολες στο επιπεδο τουλαχιστον του 9 μην πω 10αρια ακατεβατα,και βγαινει τωρα καποιος που δεν ασχολειται με το συγκεκριμενο στυλ και λεει οτι καποια κομματια ειναι αντιγραφη απο theater!!!τι να πουν τοτε και οι rush,kansas κλπ κλπ που τους εχουν ξεπατικωσει οι theater.για να μην πω tool,muse και τα λοιπα που γινανε οι νεοι ηρωες μαλλον των theater!!!

ΠΕΣΤΑ!!!:bow2: Ρε παιδια, κατι ακομα με ΟΛΟ το σεβασμο.
Ενα καλο progresive album που θελει να λεγεται ετσι θα σε κανει να θες να το ξανακουσεις μετα την 1η φορα
Να σου αρεσει μετα την 3η κ να το λατρεψεις μετα την 5η, ε απλα το Paradise lost τα εκανε ολα μαζι με την 1η(τουλαχιστον σε εμενα)
Αυτο που θελω να πω ειναι απλα δωστε του μερικες ακομα ευκαιριες, μετραει.
Αυτο που εχω διαπιστώσει μετα απο το ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑ που του χω ριξει ειναι πως πιο πολυ απευθυνεται στο γενικοτερο Heavy meal koino παρα στη “μεριδα” του prog

Eξαιρετικό άλμπουμ, με μόνο 2 λέξεις!!! Τα υπόλοιπα γράφτηκαν ήδη…!

Πρωτο clip για τους symhony x κ προσωπικα το θεωρώ υπερ γαματο. Δειτε το κ περιμένω αποψεις. Προσωπικά μου φανηκε λιγο επηρεασμενο απο την νεα ταινια του Arnofsky The Fountain(Requiem for a dream, Π)

Ξερω πως ήχος κ εικονα δεν ειναι συγχρονισμενοι κ ποιοτητα F.T.D αλλα μονο αυτο βρήκα στο youtube.Νομιζω πως υπαρχει κ στο myspace της μπαντας

φοβερο βιντεοκλιπακι.δεν νομιζω να ναι επηρεασμενο απο aronofsky καθως σχετιζεται με το κονσεπτ του δισκου και του τραγουδιου!!

ορίστε και το αντιστοιχο review. οι ενδιαφερομενοι ας τσεκαρουν.:slight_smile: :wink:

http://www.rocking.gr/review1399.php

Tελικα ουτε φετος τους ειδαμε παρολο που εβγαλαν δισκαρα και παορολο που περασαν απο Ευρωπη…δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους σνομπαρουν ετσι…[-X

Γιατι δυστυχως ο κοσμος που θα παει να τους δει γεμιζει δεν γεμιζει ταξι…

Οχι ρε!!Κατσε τα παραλες τωρα…το Gagarin ευκολα το γεμιζουν!

Εχουν οπαδους Ελλαδα το θεμα ειναι αν τα εσοδα του διοργανωτη θα καλυψουν να εξοδα… Δεν ξερω, νομιζω οτι δυσκολα. Βεβαια αν ειναι σε καμμια περιοδεια στην Ευρωπη και κανει και καλη προωθηση της συναυλιας ο διοργανωτης τοτε μπορει να ειναι και πετυχημενη, δεν το αποκλειω. Παντως για φεστιβαλ δεν θα το ελεγα καθοτι σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο απολαυστικοι.

Tόσοι πολλοί τους ακούνε στην Ελλάδα, ώστε να πάνε κιόλας σε live;
Δεν νομίζω! :-k
Το Gagarin δεν το γεμίζουν σε καμια περίπτωση! [-X

Είχαν έρθει π.χ. οι Testament (στο Rodon) και είχε 200 άτομα το πολύ, θα έχει 1300 για τους Symphony X;

Σε festival δεν λένε σε καμια περίπτωση! [-X

Τους είδα δεί (αναγκαστικά) πριν κάποια χρόνια στην Ιταλία και κόντεψε να με πάρει ο ύπνος! :sleep:

Μόνο οι (σχετικά λίγοι) οπαδοί τους περνούσαν καλά, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνανε για ενέσεις! :lol:

Σε club είναι ότι πρέπει για να τους δουν, αυτοί που θέλουν να τους δουν! :wink:

Ξερω γω ρε τι να σας πω!!Αν δεν γινει συναυλια εδω δεν θα μαθουμε την αληθεια για τον κοσμο που εχουν!

Και εγω παντως θα προτιμουσα να τους δω σε κλαμπακι!

Νταξ, εδώ έρχονται συγκροτήματα που έχουν το ένα εικοστό του κόσμου των Symphony X.
Τώρα αν παίζει και το μπάτζετ στη μέση δεν ξέρω… :dunno:

παντως ντροπη τους αν μας υποτιμανε ως χωρα…αυτοι και η Jennifer Lopez…#-o :lol:
οταν εβλεπα τα tour dates ενα-ενα, εκανα προσευχη απο μεσα μου για να δω κ την ελλαδιτσα μας αλλα τον πουλο…:roll:
Αισχος![-X

δν ερχονται μαζι με τους Epica λεω γω αφου τα χουν ταιριαξει κιολας…?!:stuck_out_tongue:

καλα για τι μιλαμε τωρα??
εδω τοσοι και τοσοι δεν ερχονται
και αλλοι τοσοι που ερχονται πηγαινει μοναχα η κουτση μαρια.
στους symphony x θα κολλησουμε???

ζουμε σε μιζερη χωρα.
καταλαβετε το!!!

Οι Symphony X είναι πολύ αγαπημένη μπάντα αλλά δυστυχώς το Gagarin δεν το γεμίζουν. Δεν το καταφεραν οι Kamelot πριν 2μισή χρόνια πάνω στην έξαρση τους με το Black Halo, άρα ούτε οι Symphony X βλέπω να το καταφέρνουν. Το πολύ 500 άτομα να μαζευτούν σε πιθανό live τους.