μιας και πιασαμε αυτη την κουβεντα
ξερει κανεις πως τα πανε στο εξωτερικο?
αν μαζευουν πολυ ή λιγο κοσμο?
αν και απο αλλες μπαντες εχω παρατηρησει οτι μπορει να μην εχουν τον τρελο κοσμο, αλλα κανουν λαιβ στις υπολοιπες χωρες!
δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα συμβαινει.
ειδα προχθες φεστιβαλ στην πολωνια και παιζουνε οι threshold!αν ειναι δυνατον!!
και δω τριχες κατσαρες.δεν μπορω να καταλαβω σε τι χωρα ζουμε!
μου δινεται η εντυπωση,οτι στο εξωτερικο :
α)οι διοργανωτες γουσταρουν την μουσικη αυτη και δεν τους καιγεται και πολυ να βγαλουν φραγκα,οπωτε κλεινουν οτι γουσταρουν
ή
β)οι διοργανωτες ειναι καλοι επιχειρηματιες και βγαζουν παντα τα λεφτα τους
Τους είδα στη Στοκχόλμη μαζί με τους Dream Theater, με 10.000 κόσμο.
Ωραία συναυλία, οι Χ έπαιξαν όμως λίγη ώρα, περίπου 40 λεπτά, ο κόσμος όμως το διασκέδασε αρκετά.
ε καλα μην τρελλαθουμε κιολας…οι symphony x ειναι ετη φωτος ανωτεροι των kamelot κ συνθετικα κ παικτικα κ ερμηνευτικα κ σε ολα τα ‘…ικα’ …
για τους kamelot λογικο το βρισκω να μην μαζεψαν κοσμο…αλλα εγω πιστευω ακραδαντα οτι οι symphony θα το γεμιζαν ανετα το γ@%$^%νο gagarin…δν ξερω πες το διαισθηση,πες το προαισθημα,πες το πνευματικο αυνανισμο…
καλα μιλας σοβαρα???
επειδη οι symphony x ειναι παιχτικα καλυτεροι απο τους kamelot (τα αλλα που πες δεν τα σχολιαζω ειναι καθαρα υποκειμενικα) παει να πει οτι θα χουν και περισσοτερο κοσμο???
μιλαμε για μπαντα σαν τους καμελοτ που χει ενα απο τα καλυτερα λαρυγγια στο χωρο (ειναι πολυ γνωστος και λογω της προιστοριας του με conception),μουσικη που αγγιζει και οπαδους του power αλλα και του πιο συμφωνικου και τελος ειναι πιο εμφανισιμοι απο τους symphony x.
οι x απο την αλλη, δεν ειναι εμφανισιμοι (το λεω αυτο γιατι παιζει ρολο στην καθιερωση μιας μπαντας), η μουσικη τους πιο πολυπλοκη και μπερδευει και το κοινο με την εννοια - πολυ power για τους progressiveαδες\πολυ progressive για τους powerαδες. επισης δεν εχουν καλο promotion, τουλαχιστον οσο αφορα την ελλαντα.
και παρολο που χουν φωναρα και αυτοι…δυστυχως…
Λοιπον επειδη αφελως τεθηκε το θεμα της ποιοτητας… Εδω στο Λονδινο παιξανε οι Dream Theater τον Οκτωβρη μπροστα σε 10.000 ατομα και ενα μηνα μετα οι Fates Warning σε 200 ατομα. Σου φαινεται να εχουν τετοια ποιοτικη διαφορα τα δυο συγκροτηματα??
Φιλε εγω το πιστευω οτι μεχρι ενα σημειο γινετε αυτο στο εξωτερικο!Εδω δεν εχουν απλα τα καρυδια να το κανουν συχνα!Βεβαια εχει γινει και εδω οταν καποιοι <<τρελοι>> εφεραν στην Αθηνα τους House Of Lords και καποιοι στην Σαλονικα εφεραν LA Guns και τωρα προσφατα Tony Martin αλλα μεχρι εκει…!!Δεν ρισκαρουν…αν και για Symphony X αξιζει νομιζω…δεν ειναι ρισκο μετα την φετινη δισκαρα που ειχε αρκετα καλο promotion…και δικαιολογημενα γιατι γαμησε!
500 ατομα που λεει ο Eagle νομιζω ειναι ενα απλα καλο νουμερο για μια τετοια μπαντα!Αν και πιστευω οτι μπορουν να μαζεψουν και παραπανω…
Η συγκριση μεταξυ στους Symphony και στους Kamelot για την μουσικη τους δεν βγαζει πουθενα!Και οι 2 μπαντες εχουν βγαλει δισκαρες κατα καιρους…και προσωπικα εγω τις γουσταρω το ιδιο!
Παντως ειμαι περιεργος να δω ποσο κοσμο θα εχει Κamelot φετος…μετα απο το μετριο Ghost Opera…
ε εννοω σαν μοστρα,ειναι πιο ωραιοι οι kamelot.
δηλαδη αν καποιος τους πρωτακουσει αυτους και τους symphony x, θα του κατσουν στο ματι καλυτερα οι kamelot.
khan = ομορφος ,εντυπωσιακο ντυσιμο (στις φωτογραφησεις και στα βιντεο - που ναι και περισσοτερα απο των symphony x)
allen = αδιαφορος σαν ομορφια, αδιαφορο και στο ντυσιμο
μιλαμε παντα για νεαρους οπαδους που τους πρωτοακουνε καθως και για κοπελες.
τα παιδια απλα ειπαν την γνωμη τους…εσυ ησουν πολυ προκλητικος κ ειναι φως φαναρι οτι τα εγραψες για να μου την σπασεις…αυτο ειναι το πραγματικο κομπλεξ μαγκα…λοιπον,εσυ αν θες ξαναγραψε 2σελιδων post για να δικαιολογηθεις…εγω απλα δν θα κατσω να το διαβασω…
αριβεντερλα…
Αν ήθελα να στη σπάσω θα έγραφα πολύ πιο “χοντρά” πράγματα και θα στην έλεγα κάθε φορά που γράφεις λάθη / ανακρίβειες!
Μια φορά στις πέντε ασχολούμαι μαζί σου, όταν ξεφεύγεις εντελώς!
Eίσαι μήπως καμια συγκροτηματάρα για να γράψω 2 σελίδες post για την πάρτη σου; :-k
Και τέλος, τί να κάνω; Να δικαιολογηθώ; :-k
Για ποιό πράγμα και σε ποιόν; :-k
δν με καταλαβες…εννοω μην αρχισεις να 2σελιδα ποστς για να μ απαντησεις…λαθος ρημα…
οσο για τα πιο πανω αναρωτιεμαι…δν ειχες τπτ καλυτερο να γραψεις??:roll:
τεσπα εκλεισε το θεμα!
παω βολτα!τσιου…
Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση αλλα ουτε με theater μοιαζει και εισαι παρα πολυ αυστηρος ,ειναι οκ να μην ειναι του γουστου σου αλλα πιστευω καποιος θα το παρομοιαζε με theater μονο αν δεν ακουει και παιζει progressive.Αυτο γιατι το μονο που μοιαζει ειναι …το οτι ειναι progressive.Aν εχεις διαφορετικη αποψη γραψε μου πια riff απο πια κομματια σου μοιαζουν να το συζητησουμε. Οσο για την χορωδια του παπαθανασιου αν εχεις ακουσει κατι παρομοιο οκ αλλα πιστευω σε οποιον και να το βαλεις θα καταλαβει οτι ειναι symphony x και οχι αυτο που ειπες.Ειναι κριμα να βαζεις τετοια σχολια γιατι στην τελικη εσυ θα βγεις μειον αφου οι theater τους εχουν παρει support και εξω τα πραγματα δεν πανε με βυσμα οπως εδω.
Τελος σαν μουσικος 2 δεκαετιες κρινω οτι οι μελωδιες και η συνοχη ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει απο την εποχη του metropolis II αφου σε οποιον και να το βαλεις το “paradise lost” kai to “sacrifice” θα το αγαπησει ακομα και η μανα μου .Ο halford δεν εχει γεματη φωνη τελος και o αλλεν ειναι αυτη την στιγμη ο no1 τραγουδιστης αυτος και ο Jorn Lande.Ελπιζω να σε καλυψα και αν εχεις επειχειριμα απαντα.