Symphony X-Paradise Lost

Περιοδεύουν στην Ευρώπη με Circus Maximus & Dreamscape… Άντε γειά :!:

Φυσικά εμείς εδώ παρακαλάμε πρώτα να τους φέρουν, πόσο μάλλον να έχουμε κι απαιτήσεις για τα σαπόρτ…

τα εσπασε αγρια το βιντεο .

αυτο ειδα και γω και μπηκα να ξεσπασω!!!
ημαρτον!!!

μεχρι και στην αγγλια παιζουν!!!τι σκατα κοινο εχουν στην αγγλια???και με σαπορτ τους epica!!!

Όσο για το video clip του set the world on fire , ψιλομουφίτσα μου φάνηκε. Είχα ακούσει από έγκυρη πηγή ότι οι Symphony X έπαιζε να έρθουν στο march metal day αλλά ακύρωσαν για κάποιο λόγο. ¶ντε να τους δούμε live ρε γαμώτο.

Καλα σε ποιο τοπικ εκθειαζα αυτο το αλμπουμ ? :-k
Τελος παντων.Εδω εχουμε να κανουμε με γκρουπαρα που με τα 2 τελευταια αλμπουμ
της με ξετιναξε!Καποιος ειχε πει οτι βρηκαν αυτο τον ηχο παλιοτερα και τωρα απλως τον
βελτιωνουν.Δεν με ενδιαφερει!Οταν ειχα ακουσει τον δισκο ημουν καπως ετσι 8O

Είναι πραγματικά δισκάρα. Κλασικοί ποιοτικοί symphony x. Μπορώ να πω όμως πως το odyssey και το divine wings of tragedy μου άρεσαν περισσότερο. Επίσης σε ορισμένα σημεία (ελάχιστα) επαναλαμβάνονται. Π.χ.η δομή του sea of lies, είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν του domination. Ξεκινάει το riff με μπάσο, μετά μπαίνει η κιθάρα στο ίδιο tempo και γενικά τα κομμάτια έχουν ακριβώς την ίδια συνταγή.( Χωρίς βέβαια να λέμε ότι δεν είναι πολύ καλά κομμάτια. Επίσης αν προσέξετε, ο Romeo χρησιμοποιεί σε μερικά σημεία ακριβώς ίδια leads τελειώματα που χρησιμοποιεί και σε άλλα τραγούδια.(μέχρι και οι ίδιες νότες είναι.) Γενικά το άλμουμ μου άρεσε πολύ, αλλά προτιμώ τον Allen να κάνει μόνο καθαρά και όχι αυτή τη μεταλοβραχνάδα, και να αποφεύγουν αυτές τις επαναλήψεις. Εντάξει ακούγεται ωραία αλλά μην το πετάς σε κάθε άλμπουμ. Ειδικά για ένα κιθαρίστα σαν το Romeo είναι απαράδεκτο αυτό.

H αλήθεια είναι πώς αυτά πού αναφέρεις φίλε Immortale με είχαν ενοχλήσει κι εμένα στην αρχή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου το άλμπουμ μου αρέσει ολοένα και περισσότερο. Aγαπημένο album είναι κι εμένα το Divine Wings Of Tragedy.

ειναι τελειος ακυρο αλλα να αναθεωρησω τις αποψεις μου για το αλμπουμ . μετα απο 40+ φορες που το εχω ακουσει , το 2ο καλυτερο αλμπουμ των X .

[SIZE=“1”]

[/SIZE]

__Πάντως αναθεώρησε ο Sentient! Οπότε δικαιώθηκες! :lol: Μα πόσο prog είναι να αναθεωρεί κάποιος παρά αρχικό του κόλλημα?! :wink: :smiley: 8)

__Συμφωνούμε σε πολλά φίλε μου αλλά με την ευκαιρία ήθελα να σχολιάσω αυτά που σου υπογράμμισα:

__Πρώτον, δεν είμαι και ο πιο “die hard” οπαδός των Priest και του Rob (απλά δε τους έχω ξεσκονίσει, όχι πως δε μ’ αρέσουν). Αλλά η φωνή του είναι μοναδική! Είναι σαν να μη βγαίνει από ηχείο (έχεις δίκαιο κατά κάποιο τρόπο για το “όχι γεμάτη”) αλλά να “μορφοποιείται” έξω απ’ το στόμο του -είναι αβίαστη, σα να μιλάει. Καμία σχέση βέβαια, αλλά πώς ήταν π.χ. η Κάλλας που το έκανε να μοιάζει τόσο εύκολο, σα να μιλάει, ε κάτι τέτοιο. Οπότε το ότι ακούγεται πιο άδεια από τους ΘΕΟΥΣ Lande & Allen έχει να κάνει μάλλον πιο πολύ από το πόσο πολύ, υπέροχα και καλά δουλεμένες είναι οι υπέροχες φωνές αυτών των δύο. Του Rob είναι πιο πολύ “δώρο” ή μάλλον και των τριών είναι “δώρο”, αλλά του Halford λίγο περισσότερο ίσως, ή πιο “διαφορετικό” /“ξεχωριστό”. Κάτι ανάμεσα στις δύο κατηγορίες η φωνή του Mike Baker (Shadow Gallery -R.I.P. :(). Προσωπικά, μαζί με τους άλλους δύο που ανέφερες, θα έβαζα κι αυτόν δίπλα ως ισάξιο (και ως τις τρεις κορυφαίες αλλά άγνωστες στους πολλούς φωνές σήμερα), αλλά τώρα που “έφυγε” ναι, μάλλον μείναν οι δύο σ’ αυτό το στιλ.

__Αυτά. :slight_smile:

__Τώρα, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν έκαναν video το Eve Of Seduction?!! Ωραία και τα άλλα δύο, αλλά αυτό νομίζω πως θα ήταν πιο κατάλληλο και απ’ τα δύο! Γμ το managment μου μέσα! :?

__Τον δίσκο τον άκουσα γιατί κάπου διάβασα για το “ρε σεις τι κουφό σόλο κάνει ο Romeo στο Domination”, όχι μόνο για το “τεχνικό” του θέματος (μάλλον το δικό μου αγαπημένο σόλο του album είναι από το Eve Of Seduction… δεν παίζονται αυτά τα πράγματα!! Οποιος μου λέει για Malmsteen και πόσο θεός είναι -μέχρι το trilogy για μένα- του λέω, κράτα τα παραπάνω κιλά και το μαλλί και άλλαξε το όνομα και πάρε τον πραγματικό θεό με τεχνικ;hκαι ουσία -ROMEO), όσο για τα prog /διφορετικά σημεία π.χ. αυτό που κάνει με το τρέμολο μάλλον.

__Και όταν άκουσα το δίσκο είπα, “πω-πω τι διαμάντι θα μου ξέφευγε!!”. Δεν έχω να πω τίποτα καινούργιο! ΔΙΣΚΑΡΑ, τόσο εύκολα στα καλύτερα των τελευταίων ετών. Μάλλον ο αγαπημένος μου από Symphony X (αν και έχω ακούσει 4 από τους 7).

__Τα δε φωνητικά του Allen που είναι πιο γρεζάτα… Οκ, εμένα μου άρεσαν. 8) ισως λίγο υπερβολικά σε λίγα σημεία (πολύ κακία… οκ, δίνει κάτι όταν το χρησιμοποιείς, αλλά όταν το κάνεις σε όλο το δίσκο, ε, λίγο… τέλος πάντων -είναι κορυφή έτσι κι αλλιώς).

Το αγαπημενο μου αλμπουμ του 2007(με Fiction και Nameless Dead να συμπληρωνουν τη top 3αδα για τη χρονια) για μενα.

Mεγαλη δισκαρα και γενικα in Symphony X we trust,κακος δισκος με Allen/Romeo δε γινεται να βγει:):):slight_smile:
[CENTER]
Vengeance and fury
Screaming on eye for an eye
Flashing all in anger
I curse the sky [/CENTER]

Το είχα πάρει όταν κυκλοφόρησε, δεν τα βρήκαμε, και το έδωσα στον Σοκ, που το χαίρεται:roll::!:
Δεν είπα ότι δεν είναι καλός δίσκος, απλά δεν με άγγιξε:!: