Επιστροφή των System Of A Down στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά φεστιβάλ;

Lol, μόλις κοίταγα για Βερολίνο (ναι, ξανά!!)!

Δεν είναι και τόσο ξεφτίλα τα αεροπορικά πάντως, βγαίνει κάνα 140άρι με Easyjet ενώ εγώ πέταξα την προηγούμενη βδομάδα με 90.

Το ανεβασαν?120 ηταν προχθες που κοιταξα συν το παρανομο luggage security που βαζουν,το οποιο αν το βγαλω απ την αποδειξη στο τελος,παει στα 103.(Απο Σαλονικα παντα:wink:)

Μια φιλη μου σε ταξιδιωτικο πρακτορειο εβγαλε εισιτηριο για Θεσσαλονικη-Ηρακλειο μεσα στη βδομαδα για μια πελατισσα αντι 500 ευρω!!Οποτε ξεφτιλα ειναι…:stuck_out_tongue:

8O

τι έκανε? αγόρασε το φτερό?

Ααχαχαχαχα,μπα απλα ηταν στη φαση"θελω εισιτηριο για αυριο",οποτε και με το πανεμορφο μονοπωλιο της συμπραξης Ολυμπιακης και Aegean πλεον,οι τιμουλες θα πανε στο διαολο(ηταν που ηταν…).Αγαπαμε Βγενοπουλο.

Η σύμπραξη δεν έχει γίνει ακόμα όμως, αλλά ούτως η άλλως οι τιμές της Ολυμπιακής ήταν πάντα κοψοκώλικες.

το εχω ψησει τρελα για ιταλια…με easy jet βγαινουν φθηνα τα εισητηρια…ποσο περιπου να εχει το εισητηριο της συναυλιας,ξερει κανενας?:-k

Λογικά και Αμερική θα ανακοινώσουν

Πηγαινε ελα ή μονο πηγαινε;

"Hello All,

We are excited to announce that System will be playing some dates together in 2011.

We also want to thank you for your loyalty and support, not only to System Of A Down, but to all of our solo efforts as well. [B]We have no master plan of sorts[/B] - we are playing these shows simply because we want to play together again as a band and for you, our amazing fans.

The list of dates and on-sale information for these shows is below.

We look forward to seeing all of you!

Peace,

System Of A Down

6/2/11 - Italy, Milan, Milan Fiera Arena
6/4/11 - Germany, Nurnberg, Rock im Park
6/5/11 - Germany, Nurburgring, Rock am Ring
6/6/11 - France, Paris, Omnisports de Bercy
6/9/11 - Switzerland, Interlaken, Greenfield Festival
6/11/11 - UK, Castle Donington, Download Festival
6/13/11 - Austria, Nickelsdorf, Novarock
6/15/11 - Germany, Berlin, Wuhlheide
6/17/11 - Sweden, Gothenburg, Metaltown Festival
6/19/11 - Finland, Turku, Provinssirock"

η εκφραση που εχω κανει bold απ τν ανακοινωση τι ακριβως σημαινει?

Αντε βγηκε και η επισημη ανακοινωση… Δυστυχως δεν ειμαστε μεσα ρε γαμωτο… Μακαρι να μας ανακοινωσουν αργοτερα… Το Μιλανο ηταν καλη λυση, αλλα δεν θα μπορω εκεινη την ημερομηνια. Για Βερολινο υπαρχουν σκεψεις, αλλα δεν ξερω… Το καλο ειναι βεβαια οτι

[SPOILER] [B][COLOR=“Black”][SIZE=“6”]ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑΙ, REUNION SYSTEM OF A DOWN…[/SIZE][/COLOR][/B] [/SPOILER]

σημαίνει οτι δεν έχουν σχέδια για κάτι παραπάνω…δίσκους και λοιπά

κανείς δεν ξέρει βέβαια

Αν δεν βγεί άλλη ανακοίνωση με Ελλάδα μέσα,τότε θα πάμε έξω να τους δούμε…
Αυτό δε χάνεται για κανένα λόγο…

• 72354336 στο spoiler του angus!!! :smiley:

thnx crimson. καλα το καταλβα δλδ… ξενερα αυτο. αν κ με τους system ποτε δν ξερεις.

οπως κ μεγαλη ξενερα οτι δν εχει ανακοινωθει ελλαδα. ας ελπισουμε οτι θα γινει στο μελλον…

περιμενω τις πρωτες συντευξεις τους με ανυπομονησια… να δουμε λιγο το κλιμα πως θα ειναι… οι σχεσεις τους κλπ.

αλλα…

[SPOILER][SIZE=“6”][B]SYSTEM ΡEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![/B][/SIZE][/SPOILER]

[SPOILER][B][SIZE=“6”]SUUUUUUUUUUUUUUGAR![/SIZE][/B][/SPOILER]

εξεταστικη…:(:(:frowning:

Για αυτο σε παω αγορι μου… Λεφτα που θα βρουμε μου λες?

Τζόκερ, Πάμε Στοίχημα…Λουτράκι…εδώ δεν τα καταφένουμε πολλές φορές να πάμε στις εδώ συναυλίες…ας τους φέρει κάποιος…σίγουρα θα πάνε πολλοί να τους δουν:):!:

ntaksei to mamhses . . . oso gia to reunion, den trelathika kiolas.

ΠΠΩΩΩΩΩ τι είπες τώρα… φιτίλια με έβαλες αδερφέ… μετράει πολύ άσχημα…

Και ο Tankian solo ειχε αρκετο κοσμο και ηταν και στις 17 Αυγουστου μεσα στον Δεκαπενταυγουστο… Αν ερθουν οι System Of A Down θα γινει χαμος. Οι περισσοτεροι το καλοκαιρι ηταν με μπλουζες System και ακουγα συνεχεια συζητησεις για το τι εχει να γινει αν επανενωθουν και ερθουν… Δεν νομιζω να βγει χαμενος κανενας διοργανωτης, σιγουρα κερδη θα ειναι αυτη η συναυλια. Ας κανουν αυτο που πρεπει γρηγορα να τους απολαυσουμε ολοι μας.

Κι εμείς για εκεί προσανατολιζόμαστε…
Σκέφτομαστε να το κάνουμε βέβαια μια εβδομάδα…μ’ ένα ωραίο δίλημμα…
Να ξεκινήσουμε από…

12/6 Μόναχο και Bon Jovi

ή από

11-12-13/6 Βιέννη και Novarock Festival…

Μόλις μαζευτούν τα λεφτά…θα αποφασίσουμε πιο άνετα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Εκτός αν σκάσουν οι rhcp οπότε θα ανατραπεί ο σχεδιασμός… :slight_smile: