Οι LOST γ…μούν και δέρνουν… Τους έχω δει 4 φορές live και παρόλο που σαν μπάντα δεν τους διακρίνει κάποια ιδιαίτερη τεχνική, ο Holmes είναι ανάλογα με τις κ…λες του, εντούτοις ξέρουν να γράφουν τραγουδάρες. Και αυτό είναι τελικά που μετράει… Έστω και μόνος μου (άντε και ο unholy) θα είμαι μέσα και θα πορωθώ αλύπητα, όπως και τις άλλες φορές…
Κατά τις 9:00 βγήκανε οι Leave’s Eyes. Τι να πώ , μάλλον δεν κόλλαγαν με το γενικότερο ύφος αρκετά βαρετοί. Τέλος πάντων , η Liv χειροκροτήθηκε και φύγανε :P. Μετά Atrocity. Ένα group που περίμενα να δω με πολύ ενδιαφέρον , ιδίως μετά την τελευταία τους κυκλοφορία το Atlantis. Ξεκινούν το show τους με Reich Of Phenomena, αρκετά κάφροι , με ένα πολυ καλό σετλιστ και με καλή παρουσία επί σκηνής (τώρα κάτι ποζεριλίκια του στυλ: Fuck God / Fuck Christ / We are the gods of nation δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητα… anyway). Κορυφαίες στιγμές : Enigma / Cold Black Days / Omen / Gods Of Nations. Η ώρα έχει πάει 11:30 και περιμένουμε με αγωνία να βγουν οι Lost… 11:40 τα φώτα κλείνουν και βγένουν επι σκηνής με No Celebration. Πρώτη φορά που τους έβλεπα εγώ και… ΝΑΙ ΡΕ! O greg και ο Nick έχουν αφήσει μαλλιά Δεν θα πώ πολλά , θα πω μόνο ότι οι Lost Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ν. Το σετλιστ τους ήταν υπέρτατο , είχε μέσα το μισό Draconian (Enchantment & Last time στο encore και Shadowkings , Hallowed Land & Forever failure στο κανονικό σετ)
Κατά τα άλλα , As I Die , Embers Fire , True Belief (ένα γαμημένο Widow ρε πούστη - είναι και μικρό) , Εrased , One second , Say Just Words , Perfecr Mask… Αυτά μου 'ρχονται τώρα. Κωλόφαρδοι Αθηναίοι , τι σας περιμένει