[QUOTE=Leper Jesus;524985]Περί Slayer: Αν μπορείς πες μου σε παρακαλώ σε ποιο εξώφυλλο/φωτογραφία/σχόλιο υποστήριζαν ναζιστικές ιδέες οι Slayer. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο τόσα χρόνια που τους ακούω. Επίσης θα ήθελα να δω τι ναζιστές είναι αυτοί που στην ίδια μπάντα είναι Κουβανοί, Αμερικανοί και Χιλιανοί.
Οκ…αφού θέλεις τα φώτα μου πάρε ένα ηχηρό παράδειγμα των Slayer , έτσι για να γουστάρεις:
Θες και άλλο??
“Hanneman’s interest in Nazi war medals and Nazi Germany is illustrated by many of his lyrics. Those interests in the Nazis began with medals given to him by his father, including some taken from a dead Nazi soldier.His most prized medal is his Knight’s Cross, which he bought from a Slayer fan for $1000.
Hanneman’s lyrics for the song “Angel of Death” led to accusations of Slayer being Nazi sympathizers] The track details the actions of Nazi doctor Josef Mengele at the Auschwitz concentration camp during World War II.”
Αλλά όλα αυτά είναι “παιδικά” παραδείγματα και το internet υπάρχει στην διάθεση σου για να δεις και εσύ με ίδια σου τα μάται!
Επίσης εάν έχεις, όντως ,vinyl από Slayer ( και όχι cd -ακια από το Metropolis) θα έβλεπες ότι περάσανε και αυτοί από την NS κουλτούρα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Μην κοιτάς τι βγάζουνε τα γνωστά groups πλέον…είναι mainstream.
Περί Acherontas: Το όνομα Acherontas δε μου κάνει για NS. Μου κάνει, όμως, το προηγούμενο τους, το Stutthof. Τώρα μπορώ να πετάξω τη μολότωφ μου;
Μπα…δεν το κόβω να την ρίχνεις με τίποτα την μολότωφ…και από ότι έχω ακούσει θα έρθει αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο Live…Καλή Τύχη!
Εάν πραγματικά άκουγες Black metal δεν θα περιοριζόσουνα στο 5% αλλά στο 80% αλλά δυστυχώς σε κόβω για Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Old Mans Child φάση…True Black Metalhead δηλαδή:lol:…και ναι , δυστυχώς για σένα, Πολωνία, Ρωσσία , Γερμανία, Βραζιλία ακόμα και η Χιλή έχουνε NS συγκροτήματα…ψάξε και θα δεις.
Λες ότι αυτή είναι η ιδεολογική διαφορά του black με τα άλλα είδη. Αν μπορείς πες που ποιες είναι οι ιδεολογίες των άλλων ειδών metal ώστε να διαλέξω ποια να ακούω.
Μεγάλο Παιδί είσαι, ψάξε μόνος σου , δεν νομίζω να χρειάζεσαι και καθοδήγηση.
Εγώ που δε γουστάρων αυήν την ‘‘ιδεολογία’’ δε θα ακούσω κάποιες συγκεκριμένες μπάντες. Black metal θα ακούσω, όμως.
Άντε καλή ακρόαση με Mayhem kai Cradle of Filth.
Το black metal είναι ενάντια σε όλα τα θρησκευτικά/πολιτικά συστήματα; Μα, αυτό δεν έρχεται σε αντίφαση με αυτό που είπες πριν; Αφού λες ότι υποστηίζει κάποια ιδεολογία (η οποία ιδεολογικά τυγχάνει να υποστηρίζεται και από ένα συγκεκριμένο πολτικό σύστημα). Επίσης ο σατανισμός θεωρείται θρησκευτικό σύστημα ή όχι; Διάλεξε ποια από τα δύο υποστηρίζεις γιατί και τα δύο μαζί, δεν…
Περί σατανισμού, ιδεολογίας και θρησκείας σου παραθέτω το Official site για να λυθούνε οι μεταφυσικές σου περιέργειες :
http://www.churchofsatan.com/
Επίσης, αφού ο Vincent είναι ρατσιστής αυτό σημαίνει ότι οι Morbid Angel είναι NS, ε; It’s OK, βολεύομαι και με την Tucker περίοδο.
Χαίρομαι για την απάντηση σου.
Δείξε μου, αν θες, ναζιστικούς στίχους των Burzum.
Ορίστε κύριε, διάβασε γιατί σε διακατέχει όντως μια ασχετοσύνη:
http://www.burzum.com/burzum/library/text/burzum/vii/
Θες να σου δείξω μήπως και τα εξώφυλλα ( γεμάτα NS ρούνους κατ 'εσέ) και τους στίχους των Burzum…?? Έλεος…Άντε ,τράβα Norway να ρίξεις και εκεί μολότωφ…Καλό Ταξίδι!