Taake/Acherontas/Nadiwrath!

ρε σεις… θα ξεκολλήσετε επιτέλους με αυτο το θέμα?? στα παπαρια μας αν ειναι η όχι φασίστες…
παίζουν γαματη μουσικη??? αυτό μετράει!!! τουλάχιστον για μενα, αυτή είναι η άποψή μου!!
και χέστηκα που πανε τα φράγκα που σκάω για cd και δίσκους… γουστάρω τη μουσική τους και τα παίρνω… αυτά!!

κι όποιος θέλει ας μην έρθει στη συναυλία!!! :wink:

Μπραβο ρε φιλε,αυτο προσπαθω να πω κι εγω…για την μουσικη πηγαινουμε,αφου γαμανε οι Taake! :p:D

lol…

Παίδες, ξανά. Όποιος δεν γουστάρει, ας μην πάει. Απλά τα πράγματα.

noir hiver olo saxlamares les…eisai ektos topou kai xronou…ti na pw?diladi oi misoi acherontas einai xrysaygites twra e?a re mayra mesanyxta.mi dinamitizeis xwris logo me malakies to live. telos!

Τα greeklish απαγορεύονται.

peter μάλλον θα ξέρει κάτι παραπάνω, λέω εγώ τώρα (που δεν είμαι μέλος ή φίλος των Acherontas).

Πωπω βαρεθηκα ρε γμτ…οποιος γουσταρει ας ερθει και γαμω οτιδηποτε πολιτικοποιημενο στο bm!!

=)))))

αυτό.

κοιτα καλη μπαντα η Taake αλλα αυτοι οι ελληνες Acherontas δε παλευονται με τη καμια. Τους εχω ξαναδει live κ προτεινω σε οσους πανε απο νωρις να παρουν οτωασπιδες κ προστατευτικα γυαλια γιατι το θεαμα θα ειναι απαλευτο. Μιλαμε για μηδεν ενεργεια, μηδεν μουσικη κ εναν κιθαριστα που φοραει μια κουκουλα ,μαλλον για προστασια απο τις ντοματες…:lol3::lol3:

Κι εγω τους εχω ξαναδει αλλα εδω λεμε παιζουν οι Taake και μοθ λετε για Acherontas…ουτε εμενα μαρεσουν και μπορει και να μην παω κι απτην αρχη αλλα θα’θελα να ξαναδω Nadiwrath,να παιζαν και τπτ απο Dodsferd θα ηταν καυλα!!

Επειδη εχω βρεθει σε live των acherontas μονο γελιο μου προκαλουν οι βλακειες καποιων κολλημενων πιτσιρικαδων οι οποιοι προσπαθουν να φερουν προβλημα σε μια γαματη συναυλια.Καταρχην οι acherontas αποτελουνται ουσιαστικα απο εναν τον αχερωντα απο το 1996 εως τωρα τα μελη αλλαζουν συνεχεια σαν session.η μπαντα εχει δειξει τη πορεια της ολα αυτα τα χρονια σαν μια cult-respect μπαντα χωρις προκλησεις και παιδιαρισματα,δε νομιζω να εχοθν αναγκη τις πωλησεις στην ελλαδα και ουτε εχοθν φιλοδοξιες για mainstream,οσο αφορα για φασισμους,mainstream και αρπαχτες μια επισκεψη στο site της μπαντας θα σας λεισει πολλες αποριες.οσο αφορα τη μουσικη δε μπορω να καταλαβω αν και ειναι υποκειμενικη η γνωμη μου τι ασχημο βρισκουν.εγω με κοσμο πουτ μιλαω ειναι πολλοι που θα ρθουν για acherontas kai taake και απο θεσσαλονικη για να δουν αυτη τη γαματη συναυλια. Οσο για τις απειλες δε νομιζω οτι εχουν τα κοτσια να διμιοθργισουν προβλημα στη συναυλια αλλα και στον αχερωντα που τοσο πολυ μισουν,μονο γελιο μου προκαλει η εικονα το να ζητανε το λογο απ τον αχερωντα…υπαρχει το δικαιωμα οποιος δε γουσταρει να μην ερθει.

Θα έχει και άλλα…ποτάμια στο λαηβ εκτος απ’ τον Αχέρωντα;

:cold:

Αυτό.

edit: το καινούργιο τους είναι πάρα πολύ καλό.

sta palia live tous oloi foragan, proti fora vlepeis koukoula se black metal live? a re asxete

113 απαντήσεις.
Για τους Ταακε.
Και τους Αχέροντας.
Τη στιγμή που π.χ. το θρεντ για το επερχόμενο λάιβ των Ενσλέιβντ δεν έφτασε καν τις 20 και βολοδέρνει θαμμένο κάπου στη 4η-5η σελίδα…

Τρωγώμαστε (και γω μαζί) με τα ρούχα μας μου φαίνεται…

χαχαχαχ Ελλαδα ρε ειμαστε εδω.Παντως ο τραγουδιστης των ταακε εχει μπροστα τατου σβαστιγκα με αναποδο σταυρο αρα ενταξει μην λεμε οτι ναναι.

[-X

πού?

http://www.youtube.com/watch?v=mP5fAz_O4nU 1 kai 20 minute .See it all.

:wink:

:lol::lol::lol: Sorry αλλά σου μοιάζει για τατού αυτο?