Tales From The Crypt! Μοιραστείτε τις εμπειριες σας!

Με αυτα που διαβαζω για τα σουβλατζιδικα σε Αθηνα Βολο κτλ σκεφτομαι να παω να κανω κανα χρυσο αφιερωμα εξω απο τα σουβλατζιδικα εδω στη Συρο…Παραχαιδεμενους μας εχουνε…

Μοναδικη παραφωνια σε ολα τα ΑΑΑ σουβλατζδικα εδω?[FONT=“Palatino Linotype”] [B][U][I][SIZE=“3”]Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.[/SIZE][/I][/U][/B][/FONT]
Οποια καλτ μορφη και αν εχεις γνωρισει στη ζωη σου την κοντραρει στα ισια. Ποτε δεν εμαθα το ονομα του,εμεινε στην ιστορια ως “ο χοντρος”.Ονομα και πραμα λοιπον,τυπαρας με κοτσιδα και καραφλα,ολιγη απο μουστακι(γαντια και μαλακιες για να πιανουμε το γυρο δεν ειχε), οποτε εμπαινες στο μαγαζι τον εβλεπες να παιζει ονλαην ποκερ ή να ριχνει του κοσμου τα γαμωσταυριδια στην “πουτανα τη Μπρομαποηκαρνα” ή την “καριολα την Καιζερσλαουτερν” που δεν του “κανανε το χατιρι” ή γενικα να βριζει.Γιατι ετσι.

H tale from the crypt ειναι οτι φιλος τον ειχε δει κατακαλοκαιρο να σκουπιζει τον ιδρωτα απο το δασυτριχο στηθος του με λαδοκολλες που μετα χρησιμοποιηθηκαν :lol:, ενω εγω τον ειχα δει ουκ ολιγες φορες να πιανει σκουπιδοσακουλες 2+ ημερων απο το δρομακι διπλα και να τις μεταφερει πιο βαθια στο στενο για να μη χαλανε το ιματζ του μαγαζιου και στη συνεχεια να ρωταει τυπαδες “τι να σου βαλω φιλαρακι” εννοειται με τα γυμνα σκουπιδοχερα.

Bonus ιστορια: Συνηθιζε και να τα κοπαναει εν ωρα εργασιας και μια φορα που μπηκε ενα φιλος να παραγγειλει ητανε κωφα και του πεταγε πηρουνια

Bonus ιστορια 2: Την πρωτη φορα που μπηκα μεσα αναθεματιζε Σωτηρακοπουλο επειδη τολμησε να πει οτι κακως ο Φεργιουσον αφησε να φυγει ο Πικε και να παει Μπαρτσα… “ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΧΡΗΣΤΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ καιακακαικαικαι…” και τον σιγονταριζα για γω επειδη γουσταρα τη φαση και του ελεγα “Ε ναι τι να μας πει τωρα και αυτος για τον Σερ Αλεξ” και χαρηκε και μου λεει Μαντσεστερ εισαι ρε φιλαρακι και μου βαζει ενα εξτρα βουνο γυρο στο σουβλακι με μπολικα χυσαμολια και μπαχαρικα

[SPOILER]Ειμαι LIVERPOOL :twisted:[/SPOILER]

ωχ. εχω φάει από ολα τα μαγαζιά της συρου. οπότε…
που το ειχε αυτός?

Στην ευθεια διπλα στο θερινο σινεμα,ακριβως απεναντι απο την πλατεια,παλια ηταν η μαγαζαρα το Cube εκει αν θυμασαι,το ροκαδικο…:thumbup: Αυτο πηρε και ο εκανε σουβλατζιδικο α αφορισμενος :evil:

Αστρικός θρύλος είναι, το 'χω ακούσει κι εγώ από 2-3 διαφορετικά άτομα. :stuck_out_tongue:

ημουν στο munchies στην βαλαωριτου(για τους θεσσαλονικεις) και ξαφνικα βλεπω κατω και ειναι μια κατσαριδα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μιλαμε σα σκαραβαιος!!!Ανετα ετρωγε ενα πιτογυρο στην καθησια…!

παρολαυτα η παρεα μου που ετρωγε συνεχησαν να τρωνε με απαθεια:P

παντως εγω το παρατηρουσα σκαρφαλωνε σε τοιχους,παραθυρα και σε μια φαση ρωτησα αν εχουν καμια αποχη να το πιασουμε:D:D:D

Α τωρα θυμηθηκα πως σε καποια φαση, πριν κανα μηνα περιπου, ειχα γυρισει απο κεντρο με την κοπελα μου και ειπαμε να παμε να φαμε καμια κρεπα. Ε, εκει που τρωγαμε τις κρεπες μας, βλεπω μια κατσαριδουλα να τριγυριζει αμεριμνη και να πηγαινει κατω απο ενα ψυγειο. Ωραια πραγματα.