TALISMAN live in Greece!

ρε Cozy,ρε Cozy…πιο ευγενικά παρακαλώ… :roll:

O:) ΟΚ!!!

:lol:

οκ τι να πει κανεις…
Κατ’αρχην δεν ειναι φημη οταν ο διοργανωτης σου στελνει ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (hello!!!)
Δευτερον επειδη οι Talisman θεωρησαν σωστο να ανακοινωσουν τις ημερομηνιες και σε 4 μερες να τις ακυρωσουν δεν νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω εγω. Οταν μαλιστα εχω συμβολαιο στα χερια μου με τις υπογραφουλες τους για δυο ημερομηνιες στην Ελλαδα απο τον προηγουμενο Μαιο. (απο την προηγουμενη “περιοδεια” τους που ηταν προγραμματισμενη για τον Οκτωβριο. Είδες να το εχω ανακοινωσει απο τοτε κάπου; Ούτε καν πριν το ανακοινωσουν αυτοί. Είμαι ιδαίτερα προσεκτικη και είχα την εντύπωση οτι ετσι είναι όλοι (γι’αυτο και την “πατησα” με το Europe. Anyway καλη χρονια σε όλους.

παντως ηταν αναμενομενο απο την στιγμη που πηγε ‘δοκιμαστικα’ ο Soto στους
Journey , να κυλησει καπως ετσι η ολη ιστορια ,με τους Talisman . Τετοιες ευκαιριες κανεις δεν μπορει να τις αγνοησει .Οσο καλοι και να ειναι οι Talisman ,οι
Journey εχουν αλλο κυρος , και προσφερουν καταξιωση .

Σωστο, ας χαλαρωσουμε λοιπον λιγακι και ας περιμενουμε καλυτερες συγκυριες να τους φερουν προς τα μερη μας.
It’s only rock n roll guys!!!

Κρίμα-κρίμα δεν πειράζει όμως το Φθινόπωρο μας προσφέρατε πολύ καλά live Εβίτα. :wink:
Καλή συνέχεια με πολλά μελωδικά live!!!
Συνεχίστε!!!

μέσα στις εξετάσεις…σκατά,θα το παλέψω πάντως

Να το παλεψεις, αποχαιρετιστηρια περιοδεια ειναι!

To thema einai pantws pws telika tha tous doume estw kai kathisterimena…! Chaos!!! Jacob & Soto on stage!!!:smiley:

Γεια σου Ηarry με τα AOR σου. Πρεπει να εχουμε μεινει οι δυο μας στο site του ειδους…

Ποζεραδικα τωρα …Σωτος ο ενας και μοναδικος showman που εχει απομεινει αν και με τους journey σοβαρεψε.
Θα γινει παρτυ παλι καθως Τalisman εστι groovy baby yeah (Austin Powers) και ο τραγουδισταρας θα σκορπισει το mojo του παλι.\:D/

And the following is a press release for the band’s Greek shows:
Talisman, the last 15 years rock dynamites, will be performing in Thessaloniki and Athens for two explosive rock nights, carrying along their last album 7 and all their greatest hits, determined to lift their Greek audience for the first time ever in Greece, and maybe the last chance for them to watch Talisman on stage.
Talisman in their full line-up, with the spectacular Jeff Scott Soto at the vocals and founder and veteran Marcel Jacob at the bass guitar, Jamie Borger at the drums and Fredrik Akesson at the guitars, promise to satisfy their Greek fans but also to prepare them properly for the hot “live” summer to come.
Support acts will be announced shortly for both the Thessaloniki and Athens shows.
May 24 Thessaloniki @ Ksilourgio Milou
May 25 Athens @ GAGARIN 205 Live Music Space
Information: Black Rose Productions - Ifaestou 24 street, Athens, Greece / tel/fax. 210. 32 11 549 and Reptile Music - Al. Svolou 31 street, Thessaloniki, Greece / tel. 2310-221333.
Ticket price - Athens Show: ?30 and Thessaloniki Show : ?30.

Πηγη : Μelodicrock.com

E ρε γλεντια :yahoo:

My sets I played everything in my career, but with Talisman it’s strictly Talisman unless we get the occasional wild bug up the bum or someone force feeds us premium vodka, then we may dabble on some cover stuff but we probably won’t be doing any Soul SirkUS or Rock Star songs

Eτσι λεει ο JSS για το σετ λιστ.

Θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ! :yahoo: :drunk: :vibrate: :metal:

Εισαι επιρρεπης σε τετοια…:lol:

Είμαι, είμαι! :vibrate:

:stuck_out_tongue: :lol:

Η αφισα!!!

:slight_smile: :smiley: :smiley: 8)

την επομένη γράφω…ελπίζω να τα καταφέρω και να πάω όμως

Κατά τη γνώμη μου να πας, μόνο καλό θα σου κάνει! :wink:

Μόνο να μην πιεί πολύ!
Γιατί τότε δεν θα του κάνει και τόσο καλό! :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :slight_smile:

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα δούμε δυο τεράστιους μουσικού και από τους top για το μελωδικό ροκ.
SOTO & JACOB !!!