TALISMAN live in Greece!

Και σε ένα μήνα τέτοια ώρα θα γράφουμε πόσο τέλεια περάσαμε την προηγούμενη βραδιά! :smiley: :vibrate:

xsoris akkeson to live.tha paixei o brian young poy eixe paixei kai sto human clay elpizo na leei kati tserkarete ton sto

Χωρίς Akkeson; :o

:cry: :cry: :cry:

χμμμμμμ
Δεν πειράζει καλός είναι και άλλος , το Human Clay εμένα μου άρεσε πολύ πάντως.

more gamane ta human clay .ton tsekara ton typo sto my space paiktaras styl van halen vai (paizei me tin mpanta toy lee roth ) alla protimoysa akkeson .aytos einai lisi teleytaias stigmis…

JSS=HMITHEOS. Don’t miss them!

Σε 15 λεπτά τσεκάρετε την αρχική μας σελίδα.
Το live αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

:-k :-k :-k Δεν πιστεύω να πάθουμε κάνα εγκεφαλικό ξαφνικά ε?:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Για να δουμε !!!

Μακαρι να εχει support τους Pink Cream 69 (ειχα χασει το Live το 2005) και μου εχει μεινει τραυμα!!

[SIZE=“6”]PRETTY MAIDS!!! [/SIZE]

Αυτά είναι…:smiley: :yahoo: :drunk: :thumbup: :vibrate: :bow:

:yahoo: :vibrate: :bounce: :metal:

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Αυτό είναι SUPPORT!!! (Αν μπορείς να το χαρακτηρίσεις έτσι…)

Καλη φαση!!!
Λεει πιο πολυ τωρα. Αναμενουμε ενα αξεχαστο βραδυ!!!

Davidian - Maiden ηρεμηστε μην κανετε και ετσι , σιγα τα ονοματα που θα παιξουν μαζι …:–

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΑΔΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ MELODIC HARD ROCK ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ… ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ…

Δεν μπορεις γιατι ειναι μεγαλυτερο ονομα οι Μaids. O JSS ομως και κατ επεκταση οι Talisman ηταν απο τα κορυφαια ονοματα στα τελευταια πετρινα χρονια του Melodic Rock. Οποτε λογικα θα πρεπει να εχουν παραπλησιο χρονο κατ εμε . Υπαρχει και το θεμα οτι ειναι farewell tour για Talisman αλλα και οι Μaids ειναι γνωστοι σε περισσοτερο κοινο …η διασκευη τους στο please don’t leave me ακουγεται ακομα εδω καθως επισης εμπλεκαν και πιο Hard στοιχεια φερνοντας κοντα τους και καποιους μεταλλαδες που αλλωστε εχει και ο Soto απο συμμετοχες σε Malmsteen , Rudi Pell.

Καλά, αφού δεν σου αρέσουν, μην έρθεις… [-X
Εσύ θα χάσεις το κέρασμα που σου έχω υποσχεθεί…:roll:

:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :drunk:

Α ρε Daz! Γιατί ξύνεις πληγές; :frowning:

Έχω τρέλα με τον Axel Rudi! :respect:

Και είναι από τους λίγους που δεν έχω δεί live…

Φαντάζεσαι να ερχόταν και αυτός; :-s

Τεραστιος ο Αxel και επειδη Mητς μου αρεσει να ξυνω πληγες αναφερω μονο ενα τραγουδι γιατι αλλιως θα γραψω πολλα αγαπημενα…

Διασκευη Μistreated με JSS στα φωνητικα και στο τελος οι κοντρες με τον Axel και Soto o καθενας στα δικα του , οπου κανει μια κιθαρια ο Axel που δεν μπορει να μιμηθει ο Jeff και γι αυτο ξηγιεται ενα fuck you στο Γερμανο και τελειωνει το πανηγυρι μετα απο 14 λεπτα…

Για Θεσ/νίκη πότε θα ξέρουμε ρε παλουκάρια?

Λογικα αν κρινω απο τις τιμες , θα παιξουν και Θεσσαλονικη . Υποθετω θα το πουν αμεσα αν το κανονισουν.

Δυστυχώς δε θα παίξουν και Θεσσαλονίκη οι Pretty Maids, μόνο Αθήνα.