Tankard

TANKARD ρε!!!:drunk::drunk::drunk:
μπυρες, μπυρες, μπυρες, μπυρες και ΘΡΑΣ!!!
Πολυ καλη μπαντα που στα λαιβ απλα σπερνει!!!
δεν σε αφηνει να βγεις απο το πιτ.

εκανα search και μου εκανε εντυπωση οτι δεν υπηρχε θρεντ.
αν εκανα λαθος ας λοκαριστει.

Aυτό κι αν είναι τίμιο θρας. Μπυροποσία και πιτ, είναι συνδυασμός ομολογουμένως δελεαστικός. Αγαπάμε ιδιαίτερα Kings of Beer και The Meaning of Life.

Μετα απο την επικη συναυλια του Σαββατου τους αγαπαω παραπανω !
Μπαντα που βγαζει αξιοπρεπεστατα και βαλε αλμπουμ για να εχει δικαιολογια
να βγαινει περιοδειες.
Μονο και μονο που εχουν τοσα τραγουδια για το νεκταρ των θεων γινονται και οι
ιδιοι θεοι.Προσωπικο αγαπημενο Chemical Ιnvasion.

οπως ειπα και στο “Γερμανικο θρας” εχω λιγο “αδρανησει” με τις τελευταιες τους κυκλοφοριες.Κατι δεν μου καθεται πλεον σωστα.
το τελευταιο που αγορασα απο κυκλοφοριες τους, ηταν το Beast of Bourbon που απλα μου επιβεβαιωσε τα συναισθηματα που ειχαν αρχισει να δημιουργουνται χρονια πριν με το Two faced.Απλα δεν μου αρεσουν τα μελωδικα σημεια που γραφουν πλεον.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μιλαμε ακομη για ξυλο και μαπες με τον πατο του μπυροποτηρου αλλα πλεον ειναι καπως πιο “ωριμοι”:stuck_out_tongue:

Απο τις τιμιοτερες μπαντες της σκηνης και απο τους πιο συνεπεις μαζι με τις αλλες 2 μεγαλες τις Γερμανιας.

Οτι εβγαλαν μεχρι και το Stone cold sober το προσκυνω γιατι μαλλον ειναι πιο κοντα στα 80’s τους.

Here´s a chip, here´s a beer back from yesteryear
Here´s a condom as a snack, hey this place is whack
There´s a hole in the wall for a sleeping place
There´s a smelly little thing in the guitar case
I´m a fan of the band, though they play like hell
´Couse the chaos they create is my roach motel

^^^^^^^το από πάνω ρεφραίν είναι από τα αγαπημένα μου^^^^^^^^^

Chemical Invasion, Stone Cold Sober, Disco Destroyer, Beast Of Bourbon είναι τα τρία καλύτερα τους πιστεύω - ένα για κάθε δεκαετία.

(το ξέρω, είπα τέσσερα, αλλα who cares)

Η πλειοψηφία των άλμπουμς από 2000 κ δώθε και για μένα δεν είναι ό,τι καλύτερο. θες η φυγή του βουλγαρόπουλου, θες τα χρόνια που περνάνε. Πάντως δεν εννοω ότι δεν είναι ωραία τα άλμπουμς, απλώς δεν είναι τόσο πορωτικά όσο τα άλλα. και σε κάθε άλμπουμ σίγουρα υπάρχουν αξιολογα κομματια. αλλά ευτυχώς υπάρχουν κ εξαιρέσεις, όπως το Beast Of Bourbon που είναι πολύ ωραίο. Και το περσινό βέβαια που τα σπάει:!:

ε τι να λέμε τώρα, το σάββατο χορεψαμε μια χαρά υπό τους ήχους των μπυροτράγουδων. κάτσε να μου λείψουν λίγο καιρό για να γράψω ποστ νοσταλγίας που θα τους αποθεώνει όπως πρέπει χαχαχαχαα

το γεγονός ότι ήταν στην σκια των τριων μεγάλων… χμ, μόνο αρνητικό δεν είναι. αν αναλογιστείς ότι από απειρες γερμανικές μπάντες που ξεκινησανε μαζί στα 80’ς και παίζανε θρας, αυτοί κατορθώσανε να βγάζουν δίσκους για 27 χρόνια, και να έχουν εδραιωθεί στην σκηνή, και να αφήσουν πίσω σε δημοτικότητα πιο “σοβαρές” μπάντες της σκηνης, όπως Holy Moses κλπ, σημαίνει πολλά από μόνο του.

και ένα τρίβια είναι ότι κατα κάποιον τρόπο είχαν εισωρήσει στην τριάδα εκεί μεταξύ 92-95 που οι Destruction ήταν “Destruction”. Ποσοι θυμούνται την κλασσική αφίσα του Χαμμερ, με τους “German Speed Killers”, όπου ήταν ο Mille-Tom-Frank και χτυπιόντουσαν επί σκηνής? Το ερώτημα είναι αν οι Destruction ξαναμπήκαν ποτέ στην τριάδα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. πω πολυλογία μ’ έπιασε.

Γαμούν. Στα 5 αγαπημένα μου θρας.

Πωπω, ειδικα το δευτερο δεν μ αρεσει καθολου…

10ος δισκος,20 χρονια Tankard.Και το γλεντανε με αυτη την κυκλοφορια.Thrash με συντομα κομματια γεματα δυναμη και ταχυτητα,ικανα να σου ανεβασουν το κεφι και το χερι για να παραγγειλεις μια ακομα μπυρα.Σαν δισκος δεν ειναι ουτε ο καλυτερος τους,ουτε ο χειροτερος.Βεβαιακαλυτερα να ξοδεψει καποιος τα χρηματα πηγαινοντας σε μια συναυλια τους παρα να προμηθευτει το υλικο τους.Τα πρωτα 4 τραγουδια δεν ενθουσιαζουν αλλα μετα ο δισκος παιρνει φωτια.Με αριστη παραγωγη(Andy Classen),τα απλοικα κομματια τους βασιζονται πιο πολυ στην εμπειρια τους να γραφουν ενδιαφεροντες συνθεσεις παρα επιδειξιομανεις.Παντως κριμα που εχουν μεινει με ενα κιθαριστα(ο Katzmann εχει εγκαταλειψει απο το 1995 λογω αρθριτιδας) γιατι θα ηταν πιο δυναμικη η μουσικη τους.Μικρης διαρκειας κομματια,ελαχιστα συντομοτατα σολος τα οποια ειναι τοποθετημενα μετα την δευτερη φορα που τραγουδιεται το ρεφραιν και στιχους για μπυρα,καλοζωια και διασκεδαση.Δηλαδη πιο κλισε και παλιομοδιτικα,ΔΕΝ γινεται.Και μια και ανεφερα στιχους,στο Ugly, Fat And Still Alive χρησιμοποιουν ολους τους τιτλους της δισκογραφιας τους σαν φορο τιμης.Το Voodoo Box,τα καλυτερο κατ’εμε ειναι τραγουδι δυο ταχυτητων.Τρομερης ταχυτητας καθαρα για μοσινγκ και πιο αργης για χεντμπαγκινγκ.Δεν εχουν τπτ νεο να προσφερουν εν ετει 2002 σε ενα ειδος που ανεκαθεν δεν δεχοταν και πολλες προσμιξεις.Στην περιορισμενη εκδοση περιεχονται κομματια απο 2 ντεμος τους,τα Heavy Metal Vanguard και Alcoholic Metal.Κακιστος ηχος και απειρια στο φουλ.Δεν διακρινω σανιδα σωτηριας.Επηλθε μεγαλη βελτιωση στο μελλον.Απορω που το ακουσα ΚΑΙ δευτερη φορα(για τα ντεμος παει αυτο).

Tankard…οπως λεμε εγγυηση ! το 2005 (ή 2006 ??) υπηρετουσα φανταρος στον Εβρο, μπηκα στο γραφειο του Δικα, και του λεω εχω προβλημα στο σπιτι πρεπει να παρω διημερη αδεια οπωσδηποτε… το εχαψε, και φυσικα ανταυτου πηγα Θεσσαλονικη για να δω Tankard !!

…για πολλα σουτια! respect!

German alcoholic thrashers TANKARD have inked a deal with Nuclear Blast Records. The band’s new album is tentatively due this summer.

Commented TANKARD vocalist Andreas “Gerre” Geremia: “As the want-away footballers always say, I’m looking for a new athletic challenge? baloney! We’ve only inked a deal with Nuclear Blast because they’ve offered most prest-money for a transfer?. Hahaha, okay, seriousness aside: We’re totally happy to have found accommodation at the metal label No. 1 and are chuffed about the collaboration, hoping that this will give TANKARD a big boost in their 30th year of existence! It took quite a while 'till we came ashore here, but then again, Rome wasn’t built in a day, as we all know!”

ουυυυυυ ξεπουλημένοι ουυυυυυυυ

καλα η Nuclear Blast τους παιρνει ολους σιγα-σιγα…τωρα που το thrash ειναι σαφεστατα πιο ‘‘μοδα’’…
το 90 δεν επαιρνε κανενα thrash και ολο symphonic και melodic death υπεγραφε…

Και καλά έκανε, της πήγαινε πιο πολύ αυτός ο ήχος τότε.
Κανένα πρόβλημα που το γύρισε στο thrash, αρκεί να μην καταστρέψει τον ήχο του συκγροτήματος με επιβολή συγκεκριμένων παραγωγών, studio κλπ.

τον ηχο σαφως και τον κανει πιο μοντερνο ή πιο καθαρο καλυτερα!λιγο την εμπορικοτητα σιγουρα την κυνηγα αλλα οκ…το καλο γινονται ακομα πιο γνωστες οι ‘‘αδικημενες’’ μπαντες! :stuck_out_tongue:

Καινούριο άλμπουμ, το 15ο των μπεκρήδων και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι τίποτα δεν άλλαξε. Άθλιος τίτλος (“A Girl Named Cerveza”), χάλια εξώφυλλο και ακόμα χειρότερο [U][I]βίντεο κλιπ[/I][/U] για το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε και να ήταν στο τελευταίο Running Wild με τη γέφυρα και το ρεφρεν που έχει.
Αναμένεται στο τέλος του μήνα και σερβίρεται με παγωμένη μπύρα.

…γκρουπ που χέρεσαι να ακούς τους δίσκους τους:):!:

Δεν έχω ακούσει ακόμα το δισκίο, πάντως Cerveza είναι η…μπύρα στα ισπανικά!
Γενικά μιλάμε για μεγάλη μπάντα, η αγαπημένη μου γερμανική thrash μαζί με τους Kreator!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον δίσκο. Το ομώνυμο το γουστάρω απίστευτα, θυμίζει κάτι από την χαλαρότητα του Disco Destroyer ίσως:!:

Mεγαλη δισκαρα!8)

αυτοι και οι Kreator μου’χουν γαμησει τη ψυχολογια τα τελευταια χρονια.
ενω δεν βγαζουν χαλια δισκους,υπαρχει μια “νεα πορεια” στο ηχητικο αλλα και συνθετικο (σολο) μερος που απλα με κραταει μακρυα τους.
και λατρευω κσι τους δυο ρε πουστηδοι.
δε ξερω.

edit:

επισης,ψηνω το παρακατω…εχει κανεις ιδεα αν το συγκεκριμενο site εχει καλες σταμπες?
[U][B]http://www.rockit.gr/tankard_t-shirt_chemical_invasion[/B][/U]

Παντως ακουγοντας το ομωνυμο, μου ρθε καρφι στο μυαλο Disco Destroyer που ειπε ο Παναγιωτης. Εξαιρετικο κομματι για μενα