Telisvas ΤΕΛΟΣ! Επανα-βαπτιστήτω telis!

Σαφώς υπερμέγιστε Κάρβου… Σαφώς…

[size=1]Θα 'χει και τζακούζι ???[/size]

Το πρώτο.

Να τα επαναφέρεις.

Επίσης, γιατί ακριβώς τα διέγραψες; Γιατί νομίζω πως αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά φόρουμς.

Το πρώτο.[/quote]
Επομένως ας κόψουμε τα “εξαιτίας ενός χρήστη” και “επειδή το θέλησε ένας” από εδώ και στο εξής.

Να τα επαναφέρεις.

Επίσης, γιατί ακριβώς τα διέγραψες; Γιατί νομίζω πως αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά φόρουμς.[/quote]
Γιατί τις περισσότερες φορές η ύπαρξη τους χρησιμοποιείται για να κατηγοριοποιήσουμε ή να κρίνουμε κάποιον (είτε “παλιό” είτε νέο). Είναι άδικο (ok, γραφική λέξη) να σε κρίνουν από τα πόσα έχεις γράψεις αντί το ΤΙ έχεις γράψει (πράγμα που έχει γίνει πολλές φορές). Για να μην αναφερθώ και στην περίπτωση του “νέου”, έχω δει πόσα μηνύματα του στυλ “ακόμα δεν ήρθες…”. Όχι ότι και χωρίς τα posts θα εξαλειφθεί αυτό, αλλά και σε ένα βαθμό αν μειωθεί καλά θα είναι.

Ναι θα είναι όλοι σα νέοι =ρ

Χμ το πρώτο σου κουότ κουότ είναι άκυρο. Με ενόχλησε που έφυγαν, αλλά με ενόχλησε ΚΑΙ το ότι έφυγαν με αυτό τον τρόπο. Επίσης, όσες φορές τη λέμε σε κάποιον για τα ποστς, το κάνουμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Εμπέδωσέ το: ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Πάμε άλλη μία: ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Δηλαδή προχθές στο Τέξας που μου την έλεγαν για τα ποστ μου έπρεπε να χώσω το κεφάλι του Μοντεκρίστο στην τουαλέτα και να τραβήξω το καζανάκι;

Την επόμενη φορά μπορώ να σε βοηθήσω να γίνει…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βαριέμαι να ψάξω αλλά υπάρχουν και πολλές φορές όπου το έχουν εκλάβει στα σοβαρά (άσχετα με το αν λέγονται για πλάκα).

Θα κοιτάξω να δω εάν υπάρχει επιλογή να ορίζει ο καθένας εάν θέλει ή όχι να φαίνονται τα posts του. Απλά μην πέφτετε όλοι με τα μούτρα και καταλάβετε για μια φορά ότι όσα γίνονται δε γίνονται γιατί έτσι γουστάρω, αλλά έχουν κάποιο λόγο, έστω κι αν αυτός έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις μερικών. Γι’ αυτό και το συζητάμε με τις ώρες.

Ανασκευάζω : Ηλία μην διανοηθείς να επιστρέψεις τα ποστ στα παλιόσκυλα με τα ονόματα : Ανχόλης και Τέλης - δεν Τέλης…

Τέλη και μπορεί… Αν και δεν Τέλη πίσω τα post…

Χριστε και Παναγια τοση συζητηση για τον αριθμο των ποστς…;

Εν-τελει(η) πιστευω οτι καλυτερα που σβηστηκαν. Ειχα αρχισει να εχω πολλα και να ανησυχω…

Δεν υπάρχει έτοιμο και manual είναι δυσκολούτσικο (και σχετικά χρονοβόρο) να γίνει, οπότε μέχρι τότε επανέρχεται ο αριθμός για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Τώρα που τον έχετε, σκεφτείτε άλλη μια φορά αν όντως σας είναι χρήσιμος πριν πέσετε την επόμενη φορά με τα μούτρα… Θα προστεθεί η επιλογή για εμφάνιση / απόκρυψη εντός ημερών.

kourou ο πανεπόπτης οφθαλμός ους τα πανθ’ ορά…

Το ζήτημα ελύθη…

Ή την ξέρουμε την php ή δεν την ξέρουμε δηλαδής…

Montecristo ξέχνα τη σουϊτα… Τα επανέφεραν.

Επειδή όμως δεν είμαι αγνώμων, αν θες μπορώ να σου δώσω ένα από τα αλεξίπτωτα του αεροπλάνου…

ΟΧΙ τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι και επίκαιρη η αυτοκτονία του…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το Πάσχα θα την πάμε την εκδρομή, τότε θα έχουμε τουλάχιστον 12 βαθμούς διαφορά, ίσως να το έχουμε πάρει και μαθηματικά…