Μαμά αυτός έχει δύο ακάουντ! Θέλω κι εγώ δύο ακάουντ!
Ο αριθμός των ποστ να μείνει. Ηλία κάνε μπαν τον Τέλη και όλα θα είναι back to normal
Αξιαγάπητε kourou. Θα ήθελα να υπερασπιστώ το δικαίωμα του Telisva να αλλάξει nickname και να το κάνει telis. Ζούμε σε μία κοινωνία που ο καθένας μας έχει κάποια δικαιώματα. Έχουμε το δικαίωμα του διαζυγίου, το δικαίωμα 3 αλλαγών μέσα στο 90λεπτο, δικαίωμα αλλαγής κατεύθυνσης (αρκεί να το δείχνουμε με φλας) και αλλαγής φύλλου (βλέπε topic οι φάτσες μας). Έτσι και ο Τέλης μπορεί και έχει το δικαίωμα του να αλλάξει nickname. Ας μη βάζουμε κάποιες ταμπέλες να μας χωρίζουν, γιατί τότε δε θα μπορούμε να γελάμε με posts όπως αυτό που είχε γράψει o telisvas στις Κυρ Οκτ 31, 2004 7:56 :
http://www.rocking.gr/forumt-719-0.php (έτσι εξηγώ και το σχόλιο της κωλόφατσας)
ΥΓ1.Βασικά το πιο σημαντικό από όλα δεν είναι το πλήθος των posts, αλλά οι δημοσιεύσεις/ημέρα
ΥΓ2.Επειδή πάλι μπορεί να κάνω και λαθος, πανέμορφε kourou =P~ , μπορώ να έχω εγώ τον αριθμό των δημοσιεύσεων του telisva όταν τον διαγράψεις;
ΘΕΟΣ Μπορεί να έχω κωλόφατσα, αλλά στρουμπουλή στρουμπουλή και με υποννοούμενο οικονομικής ευχέρειας…
karvou, άμα διαβάσεις από την αρχή τα μηνύματα θα δεις ότι το θέμα δε γίνεται επειδή θέλει να αλλάξει nickname, μπορώ να του το αλλάξω κι εγώ από telisvas σε telis. Γίνεται επειδή δε θέλει να φαίνεται ο (μεγάλος) αριθμός των post του και γι’ αυτό τον παρότρυνα να επιστρέψει στο telisvas, να διαγραφεί το telis και να αφαιρεθεί από όλους ο αριθμός των post. Φάγαμε ένα μεσημέρι γι’ αυτό και βλέπω τι αποτέλεσμα είχε… Γιατί όλοι συμφωνούμε σε όλα και όλοι διαφωνούμε σε όλα. Όταν αποφασίσετε τελικά τι φταίει (το nickname αυτό καθε αυτό ή ο αριθμός των post ο οποίος δια μαγείας άρχισε να μας ενοχλεί σήμερα συγκεκριμένα) συνεχίστε την κουβέντα εδώ.
Γαμώ. Διέγραψες τα ποστ ξέρω και γω πόσων χρηστών, επειδή το ζήτησε ένας.
Ούτε καν να ρωτήσεις τους υπόλοιπους αν συμφωνούν, ούτε καν να ανοίξουμε ένα πολλ, ούτε καν να σκεφτείς να το προτείνεις με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Αποφασίσαμε και εκτελέσαμε. Και η λογική αυτή του “δεν πας στο παλιό σου νικ; Θα δείτε τι θα πάθετε όλοι σας τώρα κλικ” είναι επιπέδου δημοτικού. Συγγνώμη Ηλία αλλά ξέρεις ότι έχω δίκιο. Μπε.
Γαλήνη & ηρεμία bro…
όχι άσε με ρε σου λέω άσε με
Ρε παιδιά υπάρχει και η μέση ΛΥΣΗ… Να επιστρέψει ο αριθμός των post σε όλους πλην εμού… Ηλία δεν έγινε ο αριθμός των post δια μαγείας πρόβλημα… Ούτε μου την γκάβλωσε που λέει και ο Ανδρέας και είπα “να δημιουργήσω ένα θέμα να περνάει η ώρα”, για να το παίξω και καλά θιγμένος… Απλά επειδή κάποιοι πάνε να “περάσουν” ότι η ποσότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας, ζητώ από τον θεό του rocking forum να με αφήσει να γίνω κι εγώ λίγο ποιοτικός, να αποτινάξω από πάνω μου τον οff topic χαρακτήρα του telisvas και ως telis πλέον να γίνω κι εγώ “ειδικός” της ποιοτικής μουσικής…
Τέλη μου φαίνεται ότι με κοροϊδεύεις.
Unholy όταν ο καθένας κοιτάει μόνο την πάρτη του δεν υπάρχουν περιθώρια για “δημοκρατικές” (μη χέσω) διαδικασίες. Και ιδίως με σένα που όλο και κάτι σ’ενοχλεί…
Τρία βήματα
Α. Επιστροφή των ποστς
Β. Ban του λογαριασμού Telis
Γ. Lock του θέματος
και όλα θα κυλάνε καλά στο Γαλατικό χωριό…
[size=1]
ΥΓ : Ηλία ο ανχόλης κάνει συνέχεια πλάκα, μην τσιτώνεις…[/size]
Δεν σε κοροϊδεύω ρε… Με τίποτα και το ξέρεις… Απλά δεν θέλω να φαίνεται πόσα post έχω κάνει… Δεν έχει σημασία νομίζω ούτε το πως θα ονομάζομαι, ούτε πιο account από τα δύο θα κρατήσω, ούτε με νοιάζει σε μια τελική πόσα post θα αναγράφει ο λογαριασμός μου. Σημασία έχει να καταλάβουμε όλοι μας ότι τα πολλά Post δεν μας δίνουν κανένα extra προνόμιο…
Όταν τα λέω εγώ δε μ ακούν.
Επίσης, γιατί ισχυρίζεσαι ότι κοιτάω μόνο την πάρτη μου; Επειδή είμαι ένας από τους πολλούς που δεν θέλουν να σβηστούν τα ποστς;
Άλλαξες κάτι για πρόβλημα που “δημιουργήθηκε” από ένα άτομο και παλεύετε και οι δύο από χθες σαν άλλοι Δον Κιχώτες (με ανεμόμυλους.)
Μην τραβάτε κάτι τόσο πολύ. τόσο μακρυά. Με το να αλλάξεις κάτι σαν τον αριθμό των ποστς -αρκετά σημαντικό κατά τη γνώμη μου- δε θα πατάξεις το διαδικτυακό έγκλημα.
Για την πάρτη δεν πήγαινε σε σένα μόνο, κάπως πιο γενικό ήταν. Πολλοί ίσως έχουν πρόβλημα με την αφαίρεση του αριθμού αλλά είναι κάτι που μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αυτό ήταν απλά η αφορμή. Άσε που όντως έχει νόημα το να μην αναγράφονται τα post, ή για να στο θέσω αλλιώς, ποιο το νόημα να αναγράφονται; Σάμπως μόνο και μόνο για τον αριθμό βρίσκεται κάποιος εδώ; Αυτούς που έχουν πολλά posts τους τη λένε για spamming, σ’ αυτούς που έχουν λίγα τους παίρνουν με την πλάκα. That’s all.
Τουλάχιστον εμένα με βοηθάει να βλέπω πόσα ποστ έχει ο άλλος (όπως έλεγα και χθες στο Θανάση). Επίσης, θα το εκτιμούσα αν δεν έπαιρνες στα σοβαρά τα σχόλια περί σπαμμεράδων και μικροτσούτσουνων (αυτοί με τα λίγα ποστς ε), καθώς ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.
Σταμάτα να είσαι τόσο ξενέρωτος και σοβαροφανής για μια φορά, πέτα το άσπρο περουκίνι στη γωνία και let us be.
Δεν κατάλαβες, αυτοί τα παίρνουν στα σοβαρά.
Τσουπ. Συμφωνούμε. Για τα 1-2 άτομα στα οποία αναφέρεσαι ως “αυτοί”, κάνεις αλλαγές στο φόρουμ το οποίο ας μη γελιόμαστε, μια χαρά κυλούσε όπως ήταν. Αν απλά πειραματιζόμαστε για ν ανεβάσουμε το επίπεδο τότε πάω πάσο. Αλλά να μας το πεις. “Από σήμερα θα σβήνω ποστς, θα κάνω μπαν τυχαίους χρήστες/μοντερέιτορς, θα ξαναφέρω το Ρόκαβλο για να δοκιμάσουμε μια συνταγή”. Εκεί θα πάω πάσο.
Έντιτ: Νόμιζα ότι μ είχες κάνει ιγκνόρ τόσο καιρό. Χαίρομαι που απαντάς. Σματς Σμουτς.
Έτσι και αλλιώς εγώ έχω τα περισσότερα posts. Το ξέρουν όλοι. Ε montecristo?
[size=1]Πες ναι και θα έχεις σουϊτα στην Ισπανία…[/size]
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν σας πείραξε που διαγράφηκε ο αριθμός των post ή αν σας πείραξε που διαγράφηκε λόγω του γεγονότος (αφορμή). Επαναλαμβάνω πως θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή και το ότι έγινε τώρα, έγινε πολύ απλά για να αποφευχθούν παρόμοιες ενέργειες και στο μέλλον.
Αν για σας, πάλι, το πιο σημαντικό πράγμα εδώ μέσα είναι ο αριθμός των post (τόσο που να απέχετε από το “γράψιμο” μέχρι να ξαναεμφανιστούν), τι μπορώ να κάνω; Σοβαρά, σκεφτείτε το και θα δείτε ότι η απώλεια δεν είναι μεγάλη…