Η μόνη φορά που είπα ψέμματα ήταν όταν έγραψα ότι ο Covardale στο dvd δεν είναι playback
Η μόνη φορά που είπα ψέμματα ήταν όταν έγραψα ότι ο Covardale στο dvd δεν είναι playback
prosexe ta logia sou alli fora, giati yparxoun akoma kapoioi edo mesa pou se pernoun sta sovara!!! 8O 8O 8O 8O :lol:
Κακό δικό τους…
Και ναι αγαπητά μου παιδιά, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μετά από μια βραδιά με την Χριστίνα κι εμένα, τα κέφια του Τέλη έφτιαξαν θεαματικά!
:lol: :lol: :lol:
Το καμαράκι ήταν το Underworld για όσους έχουν απορίες
H κορουλα σου εξελισσετε απο εξωτερικη εμφανιση σε Τελη νο.2 ή μου φαίνεται;
Όπως το λες εξελίσσεται…
Ήδη της κάνω πλύση εγκεφάλου για να γίνει Γιουροπού, γαυρίνα και εντελώς πλακατζού…
ego tha elega oti i koroula einai poly pio omorfi apo oti fainetai se aftin tin photo…moiazei kai stous dyo pantos…giati kai i mama kai o mpampas einai omorfoi.
pantos min epanapaveste…kata tin gnomi mou sigoura o telis noiothei kalytera alla oxi arista…thelei douleia akoma…
to savatovrado itan oti xreiazotan…apo kathe apopsi!!! 8O
Όντως όντως μου χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά…
Τελη δεν εχεις παραπονο, τιμησα δεοντως τον τιτλο αυτου του τοπικ. Κλειδωστε το πια!
Ευχαριστώ αγάπη μου
opote sofaki mou, ego leo na vgoume oloi mazi tin epomeni fora…alla de vlepo ton logo giati tha prepei na kleidothei afto to topic…mporei avrio, methavrio na mi niothei pali kala o telis mas…na min mpoun mesa ta koritsia na tou poun kamia kali kouventa? ektos an idryso fan club telisvas… :roll:
Έχω ιδέα - έχω ιδέα!! :idea:
Ίδρυσε ένα Fuck Club Telisvas να μαζευόμαστε κάθε βράδυ και να τον φυστικώνουμε εμείς οι αγάμητοι!! :lol: :lol: :lol:
Να κάνει και τίποτα χρήσιμο στη ζωή του!!
Τέλη ανήκεις στο λαό σου!! :D/
Egw Teli mou, den xerw tipota, den vlepw tipota, kai fiska den akouw tipota!!!
Έχω ιδέα - έχω ιδέα!! :idea:
Ίδρυσε ένα Fuck Club Telisvas να μαζευόμαστε κάθε βράδυ και να τον φυστικώνουμε εμείς οι αγάμητοι!! :lol: :lol: :lol:
Να κάνει και τίποτα χρήσιμο στη ζωή του!!
Τέλη ανήκεις στο λαό σου!! :D/[/quote]
Απλά προσέξτε όταν θα έρχεστε με την όπισθεν μην αναπτύσετε μεγάλη ταχύτητα γιατί θα πονέσετε πολύ…
Έτσι αν θέλεις να σου δώσω μια copia από το Δευτεριάτικο tshirt
gia poli ftiniari me perases file? me ena t-shirt mono, vlepw kalitera kai apo geraki, akouv kalitera kai apo gata…
xa.x.a.x.a.x.a.x.a.x.a.x
Ναι αλλά τι tshirt. Με μια αποκλειστική συνέντευξη από Jon Bon Jovi που μπορώ να κανονίσω, μπορείς να στραβωθείς και να κουφαθείς λιγουλάκι;
ENTELWS…milame…
M’ αρέσεις…
M’ αρέσεις…
:P[/quote]
mmmmmmmmm…