Δειξτε την αγάπη σας στον telisvas!

M’ αρέσεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

mmmmmmmmm… :wink:[/quote]

Τελίκα το Queensryche είναι ανατριχιαστικό… Πες με γραφικό… Καλύτερο από το πρώτο!!!

ΓΡΑΦΙΚΕ!!

apo oti vlepo omos den exei o telis mas opadous MONO apo to gynaikeio fylo…xairomai idiaitera…panta mou aresan ta gay zevgaria!!! :smiley:

Επειδή όμως εγώ δεν είμαι gay λέω να τους τα φτιάξω του Sirjim και του Slekkas. τι λέτε δεν θα είναι ταιριαστό ζευγάρι;

ti na po ego?as apofasisoun oi alloi…i akoma ki esy…dikoi sou filoi einai!!! :smiley:

[size=1]kai os gnosto, deikse mou ton filo sou na sou po poios eisai hahahaha[/size]

Φίλοι μου είστε όλοι

nai…alla aftoi oi dyo einai dikoi sou filoi…mono! :smiley:

Φίλοι μου είστε όλοι[/quote]

Ένα φιλικό Τέλη…δείξε την μεγαλοψυχία σου και κάτσε μας!! :lol: :lol:
Και μετά θα τα φτιάξω με το Δημητράκη και θα σε αφήσω ήσυχο!! :lol:

Τέλη I want you!! [-o<

Φίλοι μου είστε όλοι[/quote]

Ένα φιλικό Τέλη…δείξε την μεγαλοψυχία σου και κάτσε μας!! :lol: :lol:
Και μετά θα τα φτιάξω με το Δημητράκη και θα σε αφήσω ήσυχο!! :lol:

Τέλη I want you!! [-o<[/quote]

Δεν σου είπα; Έλα με την όπισθεν και θα σου κάτσω…

Είσαι χρυσό παιδί ρε Αριστοτέλη!! :wink:

egw eimai pio proxwrimenos, thelw partouza me slekka kai teli, alliws tha vrw allon!!! Tha ta ftiaxw me ton Angel_In_Black, kai ton PowerSlave kai the me xaseis Teli!!! Me ton Spiro i agapi mas tha meinei aiwnia omws, den tha tin svisoune pote ta xronia…
tra…la…la…la…

ego tha elega na xoristite se zevgarakia kai na kanete antalagi syntrofon…ego tha krato tin camera…na feroume kai kana traveloeides…arapi me ksantha makria mallia kata protimisi…hmmmmm…

Μήπως, λέω μήπως, ξεφύγαμε απ’το topic?

Επίσης, μήπως παίζει πολύ αγαμία στο forum? :lol:
Τι έγινε ρε παιδιά?

Πάμε όλοι σε μια παραλία…

Καφεδάκι, ήλιο, θάλασσα και το Rock Hard μου…

Από που προκύπτει αυτό γλυκειά μου; Το αντίθετο συμβαίνει νομίζω…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ego tha to elega anomalia…oso gia to rock hard, sorry kiolas kyrioi ekdotes tou periodikou, alla tha protimiso to bazaar…mou prosferei “egkyklopaidikes gnoseis”… :lol:

Κι εγώ την Ελληνική έκδοση του Kerrang

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

de gnorizo to kerrang…lol…alla ksero to metal hammer… :lol: :lol: :lol:
kai pali protimo to bazaar…einai “the top of the top fashion magazines”…se synodevei pantou…akoma kai to epomeno proi, sta idiaitera, meta apo dinner me xalasmeno mousaka… :smiley:

vazo anekdotaki gia na xaroume oloi mazi…

Μια πάπια μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:
«Έχεις ψωμάκι;»
Μπάρμαν: «Όχι.»
Πάπια: «Έχεις ψωμάκι;»
Μπάρμαν: «Όχι, δεν έχουμε ψωμάκι.»
Μπάρμαν: «Όχι, δεν έχουμε γ@μημ$νο ψωμάκι.»
Μπάρμαν: «Κουφή είσαι, δεν έχουμε καθόλου γ@μημ$νο ψωμάκι, ρώτα με άλλη
μια φορά και θα καρφώσω το γ@μημ$νο ράμφος σου στο μπαρ ενοχλητικό μπάσταρδο πουλί!»
Πάπια: «Έχεις καρφιά;»

Κατακαλόκαιρο, ντάλα μεσημέρι και ο γύφτος με το Ντάτσουν προσπαθεί να ξεπουλήσει τα καρπούζια με τα γνωστά: «Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» κτλ. Ο κόσμος δεν «τσιμπάει». Οπότε του έρχεται η έμπνευση του γύφτου και αρχίζει να φωνάζει από το μεγάφωνο:

-Μεγκάλος ντιαγκωνισμός! Πενήντα ευρώπουλα σε όποιον κρατήσει τα περισσότερα καρπούζια!

Όπως ήταν φυσικό άρχισαν να μαζεύονται διάφοροι περίεργοι. Πετάγεται ένας γεροδεμένος και λέει:

-Να δοκιμάσω ρε μάστορα;

Κάνει μία ο παίδαρος και βάζει ένα καρπούζι στη μία μασχάλη και ένα στην άλλη.

-Δύο, λέει ο γύφτος, κανείς άλλος περισσότερα;

Πετάγεται άλλος ένας γεροδεμένος. Βάζει από ένα καρπούζι στις μασχάλες. Μετά, γυρίζει τις παλάμες του πίσω και πιάνει και άλλα δύο.

-Μπράβο! Φωνάζει ο γύφτος, ενώ σκέφτεται ότι πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη για να βγάλει το πενηντάρικο. Λίγο πριν το βγάλει, όμως, πετάγεται κι ένας τρίτος που θέλει να προσπαθήσει. Ο κόσμος τον κοιτάει με περιέργεια?

Ο τυπάς κρατάει τα τέσσερα καρπούζια, γυρνάει σε μία γκομενάρα που παρακολουθούσε και της λέει:

-Μανάρι, μπορείς να με ξεκουμπώσεις το παντελόνι και να μου τον χαϊδέψεις λιγάκι;

Το κορίτσι σοκάρεται, ντρέπεται, αλλά την έτρωγε και η περιέργεια και κάνει ότι του ζήτησε. Δεν χρειάστηκε και πολλά ο τυπάς και σε λίγο θυμίζει εκείνη την κάρτα του αρχαίου σάτυρου. Κοιτάει, αναμμένος το γύφτο και του λέει:

-Κάρφωσε εδώ πάνω άλλο ένα!

Τα κατάφερε ο τυπάς, έσπασε το ρεκόρ, και με το δίκιό του περίμενε το πενηντάρικο από το γύφτο. Εκεί που του το έδινε ο γύφτος πετάγεται κάποιος μάγκας από τον κόσμο και φωνάζει:

-Μη βιάζεστε! Μπορώ να κρατήσω εννιά!

Προχωράει στο Ντάτσουν, κάνει τα σχετικά κόλπα και κρατάει τέσσερα καρπούζια. Μετά γυρίσει στη γκόμενα και την κοιτάει με νόημα? Τι να κάνει κι αυτή? Σκέφτεται εδώ τα κατάφερα με τα πέντε με τα εννιά θα κωλώσω;? Και κάνει τα σχετικά? Σε μισό λεπτό του μάγκα του είχε φτάσει ως το αφαλό. Γυρίζει και λέει στον καρπουζά και του λέει:

-Κάρφωσέ μου τώρα εδώ επάνω τον τύπο με τα πέντε!!!
P.S.:Einai copy-paste,min pesete oloi na me katasparaxetai pou eidate Ellinikou xaraktires… :lol: