Tennis

φακ, εχασα το παιχνιδι

ξερει κανεις τι ωρα το δειχνει επαναληψη στην ψηφιακη?

Αν και δηλώνω φανμπόης του Ελβετού, θεωρώ ότι δεν έχει τύχη απέναντι στον αθλητικά τέλειο Ναδάλ.

Χμμ ναι ισως.Αν και ο Φεντερερ ειναι ο πιο φορμαρισμενος αθλητης του φετινου Γκαρος.Ο ελβετος π.χ. σε ολα τα ματς του τουρνουα εχει χασει μονο ενα σετ(το χθεσινο) ας πουμε.Ο Ναδαλ παλι αρχιζει πιο μετρια αλλα μετα παιρνει μπρος και σπερνει.Οπως και να’χει αναμενεται μεγαλο ματς!

τι εγινε ρε παιδιά? όλοι είχατε ψηφιακή και το γυρίσατε μετα την τεράστια μαλακία της νετ να μας δείξει δελτίο ειδήσεων??

τέτοια μαλακία ειχα καιρό να δω…ειχα νεύρα ολο το βράδυ…κάθεσαι σπίτι σου κατι ώρες να δεις ενα γεγονος και σου λεει πάμε σε ειδήσεις, και γυρίστε στο ψηφιακό…και εμείς που δεν έχουμε!!! πόσο μαλάκας ένιωσα…

Χα, χα, έγινε τέτοιο πράγμα;
Δεν ήμουν σπίτι νωρίτερα και ξεχάστηκα κιόλας και είδα μόνο το τέλος του αγώνα του Φέντερερ…

Ρε κάποιοι θέλουν ΠΟΛΥ ξύλο…

Εγω ευτυχως εχω ψηφιακη!:stuck_out_tongue:

έγινε γαμώ τους μαλάκες…και το ξαναγύρισαν στη νετ στο τέλος.!!
και το ανακάλυψα κατά λάθος και φούντωσα χειρότερα.!!

Ο Roger πλέον έχει μεγαλώσει. Δυστυχώς μπροστά στον nadal δύσκολα θα καταφέρει κάτι, εκτός αν ο άλλος αυτοκτονήσει. Λατρεύω Roger, έχει καταφέρει πιστεύω όσο κανείς στο tennis και τον θεωρώ ότι καλύτερο στο κόσμο του tennis. Από το 2006 που παρακολουθώ tennis. Απίστευτος αθλητής. Αλλά εντάξει τα χρόνια είναι καταραμένα και περνούν.

εγω ειμαι φαν του σοντερλινγκ αλλα ο ναδαλ δεν χανει απο κανεναν ρε
δεν κανει αβιαστα λαθη
δεν κουραζεται
βγαζει τα απιστευτα

Bασικά, σημασία για το Ναδάλ είναι να παίζει ήρεμα και συγκεντρωμένα. Αν χάσει την ψυχραιμία του [I]κάνει[/I] αβίαστα λάθη και μάλιστα -απαράδεκτα- για το παιχνίδι του λάθη! Ας πάρουμε για παράδειγμα τον ημιτελικό με τον Μάρεϋ: το πρώτο σετ θα μπορούσε να είχε τελειώσει στη μισή ώρα- προηγείτο 4 ή 5 προς 2, αν θυμάμαι καλά. Κι εντούτοις, με το που πήρε ένα game ο Μάρεϋ, ο Ναδάλ πρέπει να ταράχθηκε- αποτέλεσμα: έχανε το ένα game μετά το άλλο, σε σημείο να αναρωτιόμαστε για την τύχη του σετ μέχρι που ανασυγκροτήθηκε. Ή πόσα double faults για έναν τεννίστα του οποίου το σερβίς είναι αρκετά καλό…!

Πάντως για σήμερα δεν τον φοβάμαι. Εκτός του ότι έχει παράδοση στο χώμα ( τον έβγαλαν “king of clay” για κάποιο λόγο), o Φέντερερ δε βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα του φέτος. Θα πρέπει να τον εξανλτήσαν τα δίδυμα :stuck_out_tongue:

Βρισκεται σε καταπληκτικη φορμα!

Πάμε ρε ροτζεεεεεεεεερράρααααααααααα! :slight_smile:

Ε όχι ρε παιδιά, δεν έχετε δει μάλλον τον Φέντερερ στα καλύτερά του!
Πάντως κρίνοντας από το ότι νίκησε τον Ντζιόκοβιτς, ο οποίος πράγματι ήταν στην καλύτερη φόρμα του φέτος, είναι καλά… Και πάλι θα χάσει όμως :stuck_out_tongue:

Εχει χασει μονο ενα σετ σε ολο το τουρνουα μεχρι στιγμης.Ε και μην ξεχναμε και την ηλικια του!

Εγώ αναφέρομαι στη συνολική του πορεία στους φετινούς αγώνες- ασχέτως Ρολάν, όπου πράγματι ως τώρα είναι καλά. Όπως και να το κάνουμε δεν οργανώνει το παιχνίδι του με την ίδια άνεση και υπεροχή που το διέκρινε παλιότερα- εξ’ ου κι η πτώση σε #3. Πάντως ναι, το γεγονός ότι πλησίασε τα τριάντα παίζει κάποιο ρόλο. Ο Ναδάλ μόλις προχθές έφτασε τα 25 :stuck_out_tongue:

πολύ ωραία μπάντα οι tennis παιδιά. ωραίοι για το thread!

[U]http://www.youtube.com/watch?v=6lBAPBzADxo[/U]

[SPOILER]οκ, οκ. :stuck_out_tongue:
πάντως το backhand του federer με το ένα χέρι είναι η πιο τελειοποιημένη κίνηση αυτήν τη στιγμή στο παγκόσμιο tennis. ο nadal από την άλλη έχει να αντιτάξει μύες και αντοχή, και όσο περνάει ο αγώνας και η κόπωση κυριαρχεί θα κερδίζει έδαφος, ειδικά μιας και μιλάμε για χώμα.
τον πιστεύω πάντως τον federer. βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να διατηρήσει δυνάμεις. εγώ λοιπόν θα πω federer. για να δούμε…[/SPOILER]

Χαχαχαα, μαζί σου…

Αλλά δεν το βλέπω. Εκτός από την όχι και τόσο καλή κατάστασή του, ο Ισπανός είναι, έτσι κι αλλιώς, καλύτερος στο χώμα. Πάντα ήταν…

Εγώ ήθελα τον σέρβο στον τελικό και να το πάρει κιόλας, αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα πιστεύω ότι θα το πάρει ο Ναδάλ (πάλι). Ο Φέντερερ μου τη σπάει λίγο γιατί είναι πάντα τόσο ψύχραιμός. Στηρίζουμε σπασικλάκι Ναδαλ, που βάζει τα μπουκαλάκια με το νερό σε ευθεία, που τραβάει το βρακί του, που φτιάχνει τις κάλτες του και τα μαλλιά του πριν από κάθε πόντο. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο σπασίκλα του πλανήτη, αλλά είναι αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που τον κάνουν τόσο γραφικό που δεν γίνεται να μην τον λατρέψεις :lol::lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=D2iRDARxyJU

Xαχαχαχαχαχ, ακριβώς! Πώς να μην τον λατρέψεις; Εντούτοις όλο τον κοροϊδεύουν τον κακομοίρη!

πχ. http://www.youtube.com/watch?v=vUuVU03lY1c
http://www.youtube.com/watch?v=nyEkw3Du3iM

Ακόμα και στις συνεντεύξεις του, οι δημοσιογράφοι γελούσαν μέσα στη μούρη του για τα κακά αγγλικά του (βέβαια άθλος να συγκρατηθείς σε κάτι τέτοια: http://www.youtube.com/watch?v=Xz-l46lPoAs). Πάντως ακόμα και τώρα που τα βελτίωσε, πάλι δούλεμα πέφτει- για να μη σχολιάσω το σάλο που προκλήθηκε στο Φιλίπ Σαρτιέ όταν προχώρησε σε δηλώσεις στα γαλλικά στα δυο τελευταία ματς! :stuck_out_tongue:

Μα είναι σαν μαϊμού:lol::lol::lol: Από τη πρώτη στιγμή που τον είδα το πίστευα, μετά τα video με έπεισα και ο ίδιος:lol::lol: Αν και δύσκολα, ελπίζω να κάνει την έκπληξη ο Roger…