Testament - Dark Roots Of Earth

ποτε επιτελους θα βγει?? ολο μας αλλαζουν ημερομηνια.
αναμενεται παντως να ειναι καλος δισκος,ποτε μας εχουν απογοητευσει οι τεσταμεντ εξαλλου?

να οτι πιο φρεσκο υπαρχει απο νεα τους.

http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=170785

με λιγα λογια:

Cold Embrace- θα ειναι μια μπαλλαντα μετα απο καιρο

True American Hate-το πιο γρηγορο κομματι που εχουν γραψει.

The Dark Roots Of Earth- θα θυμιζει τοThe Thing That Should Not Be απο metallica
και Sign Of The Southern Cross’ απο BLACK SABBATH

Throne Of Thorns- 8λεπτο κομματι θα θυμιζει ‘Hole In The Sky’ απο BLACK SABBATH

bump επειδη τα σωστα τα νεα δεν τα quotαρετε =p

It’s gonna be our heaviest record…

…We have songs on this album that have blast beats in the choruses with melodic vocals? very DIMMU BORGIR/EMPEROR blast beats with TESTAMENT riffs with Chuck [Billy] doing ‘Practice What You Preach’-style vocals.

πιο βαρυ απο το The Gathering; :!: απιθανο μου φαινεται. κι η περιγραφη μ ακουγεται ψιλοσαχλαμαρα, αλλα εχω πιστη στον Πετερσον, δεν εχει κανει ποτε κιτσαριες. για να το καναν παει να πει πως πετυχε

I did 30 percent of the leads on ‘Formation’, but it’s close to 50 percent on this album.

χαιρομαι λιγο γι αυτο επειδη οσο κι αν λατρευω σκολνικ ο ρολος του στο προηγουμενο αλμπουμ με ψιλοαπογοητευσε. οχι πως ηταν κακος αλλα ενταξει σκολνικ εισαι λογικο να περιμενει περισσοτερα ο κοσμος

o χογκλαν παντως μου φαινεται καλυτερη επιλογη για τεσταμεντ. λατρευω μποσταφ, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελα το ιδιο στυλ δραμμινγκ για δευτερο συνεχη τεσταμεντ δισκο. στο φορμεησον του βγηκε λιγο μπλαηντ γκαρντιαν στο θρας, μη πειτε οχι (ασχετως αν εμενα μ αρεσε ως αποτελεσμα) =p

1. Μπα μάλλον αυτό τον μοντέρνα επιθετικό ήχο θα έχει μη μπερδεύεσαι συνονόματε. Σα το blastbeat που είχε στο D.N.R. ξέρω γω. Θα τα μπλέξει ωραία ο Peterson, νιώθει.

2. Αυτό μένει να το δούμε κάπου Μάιο όταν βγεί το άλμπουμ.

3. Χμμμ για το Bostaph μπορείς να το πείς κι έτσι. O Hoglan είναι θηρίο και θα γράψει όμορφα πράγματα πιστεύω!:smiley:

blastbeat
μελωδικα ρεφραιν
και hoglan?

εμενα με φοβιζει λιγο αυτο

φοβερος ο hoglan
αλλα οι τελευταιες του δουλειες
κυμαινονται γυρω απο πιο μοντερνα πραγματα (fear factory, syl, tenet κλπ κλπ)
δεν θα ηθελα τετοιο ειδος παιξιματος σε δισκο testament
εχουμε πιστη βεβαια στη μπαντα

Tι dimmu burger και μαλακίες ρε!?!?!?!?!?

οσο αφορα τις symphonic black αναφορες
μην ξεχναμε και τους dragonlord …

Listening session στο τελευταίο hammer και γενικά ωραία πράγματα γράφει για μικρή επιστροφή στον ήχο των '90. Για να δούμε.

Οπως τα γραφει μου φαινεται θα ναι πιο πολυ στη φαση του Dangers of the Faithless απο το προηγουμενο + καποια πιο γρηγορα.

Ποτε κυκλοφορει αληθεια?

Αυτο το συγκρότημα μου δίνει την εντύπωση , εδω και χρόνια, ότι θελει αλλα δεν μπορεί. Βγάζουν άλμπουμ με δυνατό thrash , επιθετικό, καλές παραγωγές, καλο παιξιμο , όλα καλα αλλα ρε γάμω το σαν να μην μπορούν να γράψουν καλα τραγούδια . Σαν να έχασαν την έμπνευση τους με τα 2. Πρώτα άλμπουμ τους . Ούτε κάν η παρουσία του scholnik δεν τους βοήθησε , ούτε ονόματα όπως ο lombardo . Τα δε ποιο ακραίο metal τραγούδια τους τα θεωρώ απαράδεκτα όπως και τα φωνητικά του chuck billy όταν γκαριζει σαν death metal τραγουδιστής τριτης κατηγορίας ενώ έχει πολυ καλή φωνή . Όσο για τα preview του νέου τους άλμπουμ , πολυ ανησυχητικά τα βρίσκω .

αληθινο αμερικανικο μισος
[B]http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F50850539%3Fsecret_token%3Ds-0WMJy&auto_play=false&show_artwork=true&color=14b088[/B]

δεν εχω πολυακουσει τη μπαντα για να συγκρινω κ να πω γνωμη αλλα το σολαρισμα στο τελος μου πηρε τα αυτια!

Μπόμπα είναι!

παραδοξως μου αρεσε κι εμενα!σε καποιες φασεις θυμιζει gathering :stuck_out_tongue:

…υπέροχα:):!:

Δεν ειναι παντως κατι τοσο διαφορετικο οπως εγραφαν σε pροακροασεις.
M αρεσε παρα πολυ! :smiley:

πολυ καλο το κομματι
μακαρι και ο υπολοιπος δισκος ναναι ετσι!!

παιδια γαμησε!!!

μακαρι να ειναι σε τετοια επιπεδα ο δισκος!

το χω ακουσει 4-5 φορες απο χθες και μιλαμε ειναι φοβερο! αν ειναι ετσι αυτη η μπαντα θα φαω ασχημη πορωση! φοβερα σολαρισματα και φοβερο ρεφρεν! κομματι κολλημα!

Καλα, ακου πρωτα τα πρωτα να σου φυγει το κλαπετο, μεχρι να βγει το αλμπουμ και μιλαμε μετα 8)

νεο κομματι
το οποιο περιλαμβανει μαλλον τα “ντιμου μποργκιρ” σημεια που λεγανε

Νέο είδος βγάλανε τα τσακάλια…Black Metal…lica …ελπίζω να βάλουν και blast beats τώρα και οι ίδιοι οι Metallica…με τις παπαριές που βγάζουν τόσα χρόνια μόνο αυτό δεν έκαναν…

Το Dimmu Borgir association δεν κατάλαβα…μόνο οι Dimmu έχουν blastbeats?
Κακιούλα: Έπρεπε να κάνουν και διασκευή στο άσμα “Για τα λεφτά τα κάνεις όλα” :stuck_out_tongue: