…πάνω-κάτω συμφωνώ με τον outshined, ειδικά στις αναφορές του στην '‘κακιά’'Nuclear Blast… απ’τις πρώτες ακροάσεις του δίσκου, πιστεύω όλτι θα έχει την τύχη του The Gathering και του The Formation Of Damnation, δηλαδή θα λιώσει, και σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα το ξανά πιάνω και θα ξανά λιώνει:):!:
μετα απο μερικες ακροασεις ειναι πολυ καλος δισκος
…+και με πολύ καλές διασκευές
…απ’τα κομμάτια του δίσκου Native Blood, A Day In The Death, Cold Embrace,Throne Of Thorns, τα πιο αγαπημένα
:):!:
Mετά από 1-2 ακροάσεις δε με κέρδισε.
Είναι καλό άλμπουμ, αλλά όχι στο βαθμό που θα κέρδιζε την προσοχή μου.
Δεν ξέρω αν είναι δόκιμη η σύγκριση, αλλά η αλληλουχία Formation με Dark Roots μου θύμισε τους Exodus με τα Εxhibit A&B. Αλμπουμάρες τα πρώτα και στις 2 περιπτώσεις, καλά χωρίς να ξεχωρίζουν τα επόμενα.
Προσωπικό αγαπημένο το Native Blood! Aπό τα καλύτερα κομμάτια-ρεφρεν που άκουσα τελευταία!!
Μήπως εννοείς αλμπουμάρες τα Tempo of the Damned και Shovel Headed Kill Machine και καλά χωρίς να ξεχωρίζουν τα δυο Exhibits (γιατί μετά από αυτά δεν έχουν βγάλει και κάτι άλλο απ’όσο ξέρω);
Kαι αυτή η σύγκριση είναι δόκιμη.
Απλά από τα 2 exhibit που κινούνταν στο ίδιο ύφος, το πρώτο ξεχώριζε, ενώ το δεύτερο ήταν επανάληψη που δε σε κέρδιζε. Προσωπική άποψη πάντα.
Έτσι κάπως μου ακούστηκε και το Dark roots. Είναι καλό άλμπουμ, πατάει στην πετυχημένη συνταγή του Formation, αλλά δεν έχει το κάτι παραπάνω που θα το κάνει να γίνει από καλό, κορυφαίο.
Στις πρωτες ακροασεις δεν με ενθουσιασε, μου φανηκε πολυ κοντα στο Formation of Damnation αλλα ταυτοχρονα υποδιεστερο και ειχα απογοητευτει ως fanboy-ης. Το Formation… ειναι πιο πιασαρικο, μου ειχε κανει αμεση εντυπωση.
Εν τελει το DROTE ειναι φοβερο αλμπουμ, σαφως grower και προτρεπω καθε οπαδο του ηχου που το 'χει ακουσει λιγοτερες απο 5 φορες να το ξανακουσει. Το ακουω μια στο τοσο απο τοτε που το πηρα και καθε φορα μου αρεσει και περισσοτερο.
True american hate και Dark roots of the earth ξεχωριζουν.
parish nursing ats1 com cruise ports nintendo game consoles pocket hp ordenadores sb160 zelda collector panasonic sc ht740 Intimate Lubricant ¥β¥σ¥―¥μ©`¥λ¥ΐ¥¦¥σ
orvell wright pc shop pci tv tuner indoor barbecue sbig camera used dj rower nutorius b.i.g sault ste marie scooperbowl Moncler France
easy ironing bk350 raccoons for sale bet on baseball panasonic sv av100 driver sentinel VRB2 tommy hilfiger luggage ¥λ¥Φ¥Ώ¥σ¥Ρ¥σ¥Χ¥Ή
artificial bonsai tree orientalism art seedling heat mats zelda collection open court publishing company vhs to mpeg converter plasma tv sales razr v3m scsi card 29160 panasonic camcorder dvd
cell phone only demonstrators hp toner cartridge pro engineer cad software toyota fj Moncler Jackets
preparacion de taxes grant management xbox microphone big number phone physical activity Moncler Vest
statistics software excel polar bears endangered digital records prince lionheart seat saver www thegeneral com operation barbarossa dvd carry case home decorating made easy ¥λ¥Φ¥Ώ¥σ Ρ¥
scratches rags to riches dvd sony icf cd 543 usb front hub note cards stationary recuerdos de alhambra preforeclosures rti
svhs video money maze oliva second hand phones polaris 500 ¥λ¥Φ¥Ώ¥σ¥Φ©`¥Δ
quaternary ammonium ntalk polk xm self determination in international law painting interior ¥λ¥Φ¥Ώ¥σ ¥α¥σ¥Ί
001088 nv170 17 inch laptop backpack cs50 wireless headset on sale laptops sat ii practice tests paulson poker chips prentice hall text books belkin power conditioners old mcdonalds farm ¥λ¥Φ¥Ώ¥σ Ρ¥
lux 500 speaker enclosures panasonic thermo pot plant tissue culture rs 232c connector
paynet systems outstanding warrants white crib skirt paye tax acer al2216wbd ¥λ¥Φ¥Ώ¥σ µκΕn
louboutin shoes
46l4753 radom pistol first sight routersim 3.0 www magnellang s com call turkey x box dvd drive quad blade food processor stivali timberland
palm 515 gps pop out maps logitech mediaplay cordless mouse pivi rsnen vegan shopping sd 9 opler electronic air cleaners
Φοβερος δισκος και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν μοιαζει πολυ με το The Formation Of Damnation, εκεινο ηταν πιο αμεσο, ενω αυτο πιο grower. Με τον καιρο σου αρεσει ολο και περισσοτερο. Αρχικα να πω οτι εχει εξωφυλλαρα, απο τα πιο εντυπωσιακα των τελευταιων χρονων (ανυπομονω να το αγορασω σε t-shirt)… Απο εκει και περα, μπομπατη παραγωγη, τρομερη δουλεια και παλι στις κιθαρες απο Skolnick και Peterson, ο Gene Hoglan κενταει στα ντραμς και η φωνη του Chuck υπεροχη με διακυμανσεις αναλογα το κομματι και το σημειο. Αγαπημενα τραγουδια το Throne Of Thorns, το True American Hate, το Dark Roots Of Earth και το Native Blood. Θελω να το λιωσω και αλλο να δω που το κατατασσω αναμεσα στα καλυτερα της χρονιας.
και για μενα παντως στα καλυτερα της χρονιας
ενας συγχρονος “heavy metal” δισκος
με τα ολα του
γρηγορα,αργα,mid tempo,groovy,μελωδιες,διασκευαρες
οσο αφορα τον χογκλαν
δηλωσε οτι ο πετερσον του ζητησε να παιξει οσο πιο απλα μπορει
χαχαχαχα
τι φοβηθηκε ο πετερσον
οτι θα του βγει ο δισκος symbolic ή syl???
Όντως φοβερός, όσο περνάει καιρός και το ακούω περισσότερο τόσο πιο πολύ μ’ αρέσει. Αγαπημένα σχεδόν όλα απο το δίσκο