Παντα μ’αρεσαν πολυ αλλα εχω φαει τρελο σκαλωμα απο το προχθεσινο λαϊβ.
Ετσι δεν ημουν ουτε αφοτου ειδα τους Megadeth με τους οποιους ειμαι και κολληματιας και οταν τους ειδα εσπειραν επισης.
Μεγαλο κριμα για οσους τους χασανε. Εχω παντως την εντυπωση οτι βρισκονται σε πολυ καλη κατασταση σε ολους τους τομεις και λογικα θα ξανανεβουν εμπορικα.
Πολυ καλος συνδυασμος παντως η στενη και οι Τεσταμεντ!
Πρεπει να κανουν και αλλες ακουστικες δουλειες πανω στα παλια τους. Ακουγονται φοβερα. Οσοι δεν τα εχετε ακουσει τα 3 bonus track tou Live at the Fillmore να κατεβασετε τα Return to Serenity, Trial of tears και The Legacy στις ακουστικες τους εκδοσεις. Εξαιρετικες και οι 3.
Ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα του ειδους αν και απο συζητησεις που εχω κανει δεν
το εκτιμουν και παρα πολλοι.
Αγαπημενα τα Legacy,The New Order και The Gathering.
Κατα προσωπικη εκτιμηση, αρκετα αδικημενα ειναι τα Low και Souls Of Black. Ειδικα το δευτερο, πηγε χαμενο και πολυ αδικα.
Κατωτερο album μαλλον το Demonic.
Οσον αφορα το Formation, πιστευω μιας και τα μισα κομματια ψιλοσκοτωνουν, ενα 8 το παιρνει. Το υπερμετρο λαθος ειναι στο tracklisting. Εχουν βαλει τα καλυτερα τραγουδια απ τη μεση και μετα.
Εδώ μάλλον θα διαφωνήσω λιγουλάκι, τα 7(συμπεριλαμβανομένου και της εισαγωγής) είναι όλα ένα προς ένα κομματάρες ενώ τα Killing Season και Afterlife είναι ελαφρώς κατώτερα από τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου και ρίχνουν την προσωπική μου βαθμολογία στο 8 με 8,5.
Κατά τ’άλλα τα 2 πρώτα είναι θεικά, το Practice γαμεί, το Souls Of Black αξιοπρεπές, Ritual μέτριο, Low ποιοτικά ανάμεσα σε Souls Of Black και Practice, για το Demonic διαφωνώ κάθετα και αποκορύφωμα τους το Gathering στο πολύ χαλαρό για μένα.
The persecuted won’t forget = Θεριζει. Το δευτερο καλυτερο του δισκου
Henchmen ride = Θεριζει. Το καλυτερο του δισκου.
The killing season = Αρκετα καλο.
Afterlife = Ετσι κι ετσι.
Fear = Θεριζει. Τριτο καλυτερο κομματι του δισκου.
Leave me forever = Οκ κομματι.
Δλδ, βαζω το album κι αντι να χει 3-4 σερι παρτα κομματια, μ φαινεται πως κανει μια μικρη κοιλια. Ετσι περισσοτερο εχει μια ανομοιογενεια που σ αφηνει αναμεικτα συναισθηματα…
Edit: Για το Demonic παντως δεν ειμαι τοσο σταθερος, εχω και χρονια να τ ακουσω.
Σωστά τα λες σε γενικές γραμμές απλά το ωμόνυμο ψιλοκομματάρα είναι(αν αγνοήσουμε το γεγονός ότι η εισαγωγή του είναι το Tornado των Voivod:roll:) και το Dangers Of The Faithless αν και είναι λίγο Testallica το θεωρώ από τις πολύ καλές στιγμές του δίσκου. Το κύριο πρόβλημα που έχει ο δίσκος είναι η έλλειψη ομοιογένιας αλλά κατά τάλλα γαμεί.
Συμφωνώ με αυτά που λέτε απλά θέλω να πώ ότι αυτός ο δίσκος έκανε ομορφότερο, πιο metalικό αυτό το καλοκαίρι και μαζί με το Practice What You Preach + Gathering είναι από τους καλύτερους δίσκους τους.
Φοβερος δισκος, σοβαρη υποψηφιοτητα για το καλυτερο θρας αλμπουμ της δεκαετιας. H παραγωγη μ’αρεσε πολυ και εδειξε οτι αν το συγκροτημα το 'χει, τοτε η παραγωγη μπορει να βοηθησει. Αλλιως αν εχουμε να κανουμε με κατι ντεμι (United Abonations), τοτε ο Sneap δεν μπορει να κανει και πολλα.