Κυκλοφορησε σε cd ο δισκος η οχι ακομα γιατi μονο βινυλιο βλεπω
Ανακοίνωσαν τον αντικαταστάτη του Hoglan λέει…. Το όνομα αυτού, Dave Lombardo
Είμαι προφήτης ε, είναι το πρώτο που είπα ότι θα συμβεί όταν έμαθα ότι έφυγε ο Hoglan. Έχω και σκρηνσοτς να το αποδείξω αν χρειαστεί. Σιγά την πρόβλεψη θα μου πείτε, 1.70 έδινε
Να ξαναφέρουν και ΝτιΤζορτζιο, να βγάλουν ένα Gathering 2, να τον πετάξουμε έξω
Πότε έφυγε ο ντιτζόρτζιο για να τον ξαναφέρουν πίσω;
Λολ, το φανταζομουνα αυτό όταν το έγραφα, αλλά βαρέθηκα να ψάξω.
Οπότε μόνο η έμπνευση λείπει
Απο τον τελευταιο τους δισκο ειναι, το Titans Of Creation (2020)
Ωραιος δισκος γενικα, αλλα κατι του λειπει.
Χαχα το τελευταίο δεν το άκουσα πολλές φορές. Ούτε που το θυμόμουν αυτό το κομμάτι. Ευκαιρία να του δώσω λίγη προσοχή παραπάνω.
Συμπαθητικό το titans,αλλά μετα τις πρώτες ακροάσεις άρχισε να με κουράζει λίγο η διάρκεια του. Με πιο αυστηρές επιλογές του τι θα μείνει μέσα θα ήταν πολύ καλύτερο.
Από τους δίσκους της τελευταίας δεκαετίας το αγαπημένο μου είναι το dark roots, είναι και το μόνο που θα ακούσω ολόκληρο χωρίς skip
Η ομαδοποιηση νομιζω θα επρεπε να ειναι ολοι οι reunion δισκοι, δηλαδη απο το 2008 και μετα.
Formation of Damnation 8 - Πολυ τιμια επιστροφη
Dark Roots 10 - Ουτε νοτα περιττη, απο τους καλυτερους τους γενικα
Brotherhood of The Snake 6 - Ανισο διχως πολλες εντυπωσιακες στιγμες
Titans Of Creation 7 - Επισης τιμιο, θα μπορουσε να ειναι οντως λιγο πιο συντομο σε διαρκεια.
Νομιζω τα 50 λεπτα θα επρεπε να αποτελουν ενα μεγιστο κατωφλι για οποιονδηποτε αμιγως thrash δισκο
Αυτο που του λειπει ειναι μαλλον -2 τραγουδια
Ισχύει. Εκτός αν έχει διαστήματα χαλάρωσης ενδιάμεσα, αλλά φαντάζομαι γι αυτό έγραψες “αμιγώς”
Συμφωνώ και για τα τρία αλλά άλμπουμ και στην περιγραφή και (στο περίπου) για το βαθμό. Το formation of damnation δεν το έχω ακούσει, ίσως του δώσω μια ευκαιρία κάποια στιγμή.
Το εγραψα και για αυτο, αλλα και για να μην ερθει να μου πει ο @pantelis79 οτι αν οι Testament επρεπε να αφαιρεσουν 2 τραγουδια απο το TOC, τοτε επρεπε κι οι Metallica να αφαιρεσουν δυο απο το HTSD για να γινει καλυτερος ο δισκος Βρηκα νομικο παραθυρακι με το “αμιγως”
Γιατί άφησες έξω το Gathering?
Γιατι δεν ειναι αλμπουμ της εποχης reunion (!)
Η μπαντα μπηκε σε hiatus για 5 χρονια (και λογω του καρκινου του Chuck Billy το 2001, αλλα και του ογκου στον εγκεφαλο του James Murphy το 1999) και επανηλθε το 2005 με συναυλια στο Λονδινο με την κλασικη τους συνθεση απο την περιοδο 1986-1992. Ο Louie Clemente δεν εμεινε και πολυ, αλλα αφου πηραν τον Bostaph και στην συνεχεια τον Hoglan, ηχογραφησαν 2 αλμπουμ και μετα ακομα 2 με τον DiGiorgio στο μπασο αντι του Greg Christian.
To The Gathering ειναι το τελευταιο αλμπουμ πριν το hiatus, και εννοειται παιρνει 10, αλλα βγηκε το 1999 ε
Αν είχε δυο ακόμα και άρα συνολικά 14 τραγούδια, θα είχε ξεπεράσει και τα LOAD & RELOAD το Hardwired, και άρα θα ήταν ο καλύτερος τους δίσκος.
Κριμα που χασανε τετοια ευκαιρια.